Kim peki bu iskambil bakan?Olabilir
İyice fal diye kudurursam baktırıcam ona yine
Bu ara sınavlarıma odaklıyım allahtan
Ayşin adı. 50li yaşlarda bir kadın.Kim peki bu iskambil bakan?
Fiyati ne civarda, telde mi bakiyor? Bir de onerir misin yani enerjisi nasil?Ayşin adı. 50li yaşlarda bir kadın.
Ya kuzum işte anlattığım gibi. 50 tl fiyatı. Baktırıp yorum yapmanı isterim tabii ama şöyle hayatımın falcısı da diyemem.Fiyati ne civarda, telde mi bakiyor? Bir de onerir misin yani enerjisi nasil?
Valla ben öyle yaptım10 gün sonra Kasim vadeleri de patlayacaklar, fal yerine botox felan mi yaptirsaydim o paralara
Okaliptüs agnora ve elita aynı kişi . Falcı değil onlar. Baktirmayin bence. Çok da ucz değil.DÜN TELWEDE AGNOR DIYE BIR FALCIYA BAKTIRDIM SARTLI BAKTI 2 KELIME YAZMIS SAKIZ FALI GIBI PARAM HARAM OLSUN
aynen bende katılıyorum. geciştirmiş resmen beğenmemiştim zaten.Okaliptüs agnora ve elita aynı kişi . Falcı değil onlar. Baktirmayin bence. Çok da ucz değil.
Çıkmasına daha çok var. Bana da çok pembe idi.peki elif diye birisi var ona baktıranlara çıktı mı acaba? telefon ediliyor ? bana çok ütopik bir gelecek söyledi de. sizede mi öyleydi acaba?
Zülal çok önerdiler ama pembiş bi abla.Falsepetinden Nesibe ve Namaste haric oneriniz var mi panpalar?
İki yıl önce vadesiyle bende çıkmıştı tavsiye ederimKızlar vade ile tümay cennet çıkan var mı güncel