- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 35
He evet o.Telde bakan ayşin mı? Bende çıkmamıştı.
Biri şu an bana çıkmadı yazdı. Ama yazarım yine de özelden.Tesekkur ederim. Ben de ara ara çok kisi denedim son birkaç yil içinde ve maalesef tum fali cikti diyebilecegim biri yok benim de online... :/
Bu soz ettigin iskambil yorumcusu yuzyuze mi bakiyor? Kontakt detaylari varsa ve sakincasi yoksa ozelden yazarsan cok sevinirim.
Geçmişte yanlıştı. Yani dediği şeyler benle pek ilgili değildi. Gelecekle ilgili olumlu konuşmuştu.He evet o.
Olumlu mu söyledi olumsuz mu?
Bana ilk baktırdığımda olumsuz söyledi ve o iş olumsuz oldu. Ama bu rastgele mi oldu yoksa bildi mi emin değilim.
Anlık ve geçmişte nasıldı peki?
Bugünlerde tekrar baktırayım diyordum. Baktırmayım o zaman.Geçmişte yanlıştı. Yani dediği şeyler benle pek ilgili değildi. Gelecekle ilgili olumlu konuşmuştu.
Teşekkür ederimmmFal baktıra girdikten sonra ücretsiz fallar kısmı var.promosyon kahve falı,promosyon tarot falı( tek kart seçebiliyosun) 2 günde bir hakkın yenileniyo.telwe mobilden bakarsan daha rahat olur
Çikan arkadaşlar vardı ama enerjin tuttuysa baktır benceBugünlerde tekrar baktırayım diyordum. Baktırmayım o zaman.
Peki senin telde bakan ve önereceğin biri var mı?
Duygularımla oynama :)Çikan arkadaşlar vardı ama enerjin tuttuysa baktır bence
Fiyatı yüksek degil. Kıytırık binnaz falcıları bile 300 tl. Içinden geliyorsa baktır bence.Duygularımla oynama :)
Ya bana o dönem çıkınca rastgele mi çıktı yoksa bildi mi emin olamıyorum.
bir kaç defa daha şans vereyim mi ki.
Sonuçta her falcıya en az 2 defa baktırıp öyle karar veriyoruz :)
Kız dur daha yeni attınElifsucana katina atıcam bakaalım nelr söyleyecek
Yıldızname attım en sonKız dur daha yeni attın
Canım bende yıldızname atmak istiyorum ama annem doğum saatimi tam hatırlamıyor olur mu öyleYıldızname attım en sonEnerjiler karışçak ama bağımlılık oldu ahhaah
Ben de tam hatırlamıyorum 17.00 diye söyledi annem tam dakikasını bilmiyorumCanım bende yıldızname atmak istiyorum ama annem doğum saatimi tam hatırlamıyor olur mu öyle
Galiba Iskambil'i tarot minor arkana yani 56 kartlik Tarot gibi yorumluyorlar, Karolar tilsim serisine denk geliyor, kupa yani kalpler Tarot'taki kupalar, Maca Kilic serisi, Sinek de Degnek serisi oluyor. Mesela Iskambil Karo uclusu cikti diyelim Tarot'taki Tilsim uclusu kartini yorumluyorlar. Ben merak etmistim Iskambil falini, Youtube'ta bu sekilde yorumlayani gordum. Acaba sana Iskambil bakan da boyle mi yorumladi?Spesifik şu çıktı diyebileceğim kimse olmadı açıkçası fal sepetinde. Hatta binnazda da.
Daha önce burda da yazmıştım islambil bakan biri var. Ben ve bir kaç kişi baktırdık. Kadın biliyor gibi geliyor ama tam da teyit edemiyorum. Onun haricinde aaa şu şunu bildi diyemiyorum maalesef.
Wow asmissin sen Lizyaa cigim :) tebrix! Bu arada sana yabanci bir sitede bakan kisiden memnun kaldi mi? Geldiginde yorum yazacagini belirtmistin ya hani...Galiba Iskambil'i tarot minor arkana yani 56 kartlik Tarot gibi yorumluyorlar, Karolar tilsim serisine denk geliyor, kupa yani kalpler Tarot'taki kupalar, Maca Kilic serisi, Sinek de Degnek serisi oluyor. Mesela Iskambil Karo uclusu cikti diyelim Tarot'taki Tilsim uclusu kartini yorumluyorlar. Ben merak etmistim Iskambil falini, Youtube'ta bu sekilde yorumlayani gordum. Acaba sana Iskambil bakan da boyle mi yorumladi?
Daha gelmedi canim, aklimda. 22 Ekim'de attim ben hemen yorumluyor sandim aciklamada 6 hafta yazmis, iptal de edilmiyor, yogunlugu varmis. 2 Haftaya gelmesi lazim yorumun.Wow asmissin sen Lizyaa cigim :) tebrix! Bu arada sana yabanci bir sitede bakan kisiden memnun kaldi mi? Geldiginde yorum yazacagini belirtmistin ya hani...
Lizyaa sen bu konuda çok iyisin :)Galiba Iskambil'i tarot minor arkana yani 56 kartlik Tarot gibi yorumluyorlar, Karolar tilsim serisine denk geliyor, kupa yani kalpler Tarot'taki kupalar, Maca Kilic serisi, Sinek de Degnek serisi oluyor. Mesela Iskambil Karo uclusu cikti diyelim Tarot'taki Tilsim uclusu kartini yorumluyorlar. Ben merak etmistim Iskambil falini, Youtube'ta bu sekilde yorumlayani gordum. Acaba sana Iskambil bakan da boyle mi yorumladi?
Bunu kartlardan gorecegini sanmam, bence iskambili arac olarak kullaniyor baska seylerden destek aliyor olabilir veya hisleri guclu de olabilir tabi :)Lizyaa sen bu konuda çok iyisin :)
Ben anlamıyorum ki
Bakıyor anlatıyor işte
Ama mesela bana şey demişti o çok ilginç gelmişti
Çocuk sahibi olmak için rahimden bir ameliyat olman gerek ondan sonra olur
Gerçekten de benim rahimde miyom var önce ameliyat olmam gerek
Bunu nasıl anladı bilmiyorum hiç :)
OlabilirBunu kartlardan gorecegini sanmam, bence iskambili arac olarak kullaniyor baska seylerden destek aliyor olabilir veya hisleri guclu de olabilir tabi :)