Binnaz Abla

destina venüsten yorum geldi. olumsuz bir yorumdu ancak sorduğum kişinin burcunu bilememiş.
Ya o benimkinin de burcunu bilememişti yengeç burcuydu ama destina haritasında hava yoğun demişti gerçi haritasında deyince de bilemedim yükseleni vs anlamında diyordur belki de.burç konusunda başarısız demek ki.ama bana da olumsuzdu umarım çıkmaz canım seninki.

Ya o benimkinin de burcunu bilememişti yengeç burcuydu ama destina haritasında hava yoğun demişti gerçi haritasında deyince de bilemedim yükseleni vs anlamında diyordur belki de.burç konusunda başarısız demek ki.ama bana da olumsuzdu umarım çıkmaz canım seninki.
başka baktırıp geleceği çıkan var mı acaba

başka baktırıp geleceği çıkan var mı acaba
BAna zümra çok çıkıyodu ilk iki falım harfi harfine çıkmıştı ama sonrakiler çıkmadı.ilk baktırcaksan onu tavsiye edebilirim.Bir de şimdi aklıma geldi açelya tuğra mıydı binnazda o dönem onun da birebir çıkmıştı ona da eskiden baktırmıştım.

BAna zümra çok çıkıyodu ilk iki falım harfi harfine çıkmıştı ama sonrakiler çıkmadı.ilk baktırcaksan onu tavsiye edebilirim.Bir de şimdi aklıma geldi açelya tuğra mıydı binnazda o dönem onun da birebir çıkmıştı ona da eskiden baktırmıştım.
ben burada önerilen kişilerin çoğuna baktırdım. olumlu şeyleri bilenler oldu ama hayatım alt üst oldu olumsuz onlarca şey yaşandı bunları kimse bilmemişti.
zümra açıktı attım şimdi.

Yaa üzüldüm tavsiye ettiğime.dediğim gibi eski falları çıkmıştı bana son falı çıkmamıştı ama ne bileyim ilk falı iyi oluyodu diye dedimm.ama belki de dediği gibi olumlu çıkar çok da umutsuz olmayalım :)
yok sadece siz değil burada birçok kişi tavsiye etmiş zaten. belki de dediği gibi olur. :) size de çok kısacık bir vade mi verdi sorduğunuz işle ilgili

yok sadece siz değil burada birçok kişi tavsiye etmiş zaten. belki de dediği gibi olur. :) size de çok kısacık bir vade mi verdi sorduğunuz işle ilgili
Evet kısa vade vermişti sanırım 2 hafta falandı tam hatırlamıyorum ama çıkmıştı da.destinanın da dedikleri çıktı maalesef olumsuz oldu.bakalım size hangisi çıkacak umarım zümra çıkar.

Bu arada pardon zümranın son falını sorduysanız çıkmayan onda vade vermedi yakında yakında dedi sadece ne zaman dedim tam vade veremiyorum ama yakında dedi olumlu söyledi ama olmadı işte.ben o dediği çıktı dediğim ilk falıydı başka konuydu eskiden baktırdığım orda yanlış bilgi vermim :)

Bu hafta kendimi durdurup haftaya canım olumsuzluk kralı yeşilçingenecime atıcam falımı :KK70: Denemediğim 2 falı vardı duman falı ve yüz falı. Bunları hiç gönderen oldu mu ? Resimle felan baktığı varmış. Bilgi verebilecek var mı ? Serkan batu,destina felan derken yine pespembe oldu suratım gideyim de Ozan bir tüm havamı alsın yine :KK70: :KK70:

Bu hafta kendimi durdurup haftaya canım olumsuzluk kralı yeşilçingenecime atıcam falımı :KK70: Denemediğim 2 falı vardı duman falı ve yüz falı. Bunları hiç gönderen oldu mu ? Resimle felan baktığı varmış. Bilgi verebilecek var mı ? Serkan batu,destina felan derken yine pespembe oldu suratım gideyim de Ozan bir tüm havamı alsın yine :KK70: :KK70:
Kız sana bir isim listesi verekte yeşilçingeneye ilet bunların falına bakar mısın enerjin tutuyor mu diye 😂😂 ya beni reddedecek diye kredi almaya tırsıyom param boşa gidecek diye pufff 😁😁 sana ne güzel bakıyor 😁

Kız sana bir isim listesi verekte yeşilçingeneye ilet bunların falına bakar mısın enerjin tutuyor mu diye 😂😂 ya beni reddedecek diye kredi almaya tırsıyom param boşa gidecek diye pufff 😁😁 sana ne güzel bakıyor 😁
🤣🤣 Yeşile benim erkek olan bi arkadaşım vardı burada bahsetiğim o da gönderiyo ve onada çok iyi bakıyor cnm 🤣 Yasak mı bilmiyorm yoksa kankicimide buraya üye yaptırıp size tek tek anlatsın istiorum 🤣Yeşilçingene konusunda mesela başka bir arkadaşıma hiç çıkmadı 💁🏻‍♀️ Bence kredi al bi dene pişman olmazsın en kötü oradan başka birine gönderirsin kız

Kızlar bende binnazda kimsenin falı çıkmamıştı. Yine de kalan krediler bitsin diye birilerine attım. Eğer bu siteyi kullanacaksınız Trendyol da kredi satıyorlar 15 dkda falan şifre geliyor. Daha ucuza geliyor diye söylemek istedim.
Benim yüklenmedi kredi satın aldığım halde canım, bilgin olsun.

Kızlar bende binnazda kimsenin falı çıkmamıştı. Yine de kalan krediler bitsin diye birilerine attım. Eğer bu siteyi kullanacaksınız Trendyol da kredi satıyorlar 15 dkda falan şifre geliyor. Daha ucuza geliyor diye söylemek istedim.
Ben aldım yüklendi. promosyon kodu seklinde geliyor sms ile o kodu aktif etmemiz gerekiyor yoksa direk hesaba yatmıyor kızlar.

X