- 15 Ekim 2020
- 408
- 573
Geysu var ama gelecek çıkmaz. Anlık ve 1 haftalık falan tutuyoMerhabalar karşıdakinin aklını okuyabilen tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?
Teşekkür ederimGeysu var ama gelecek çıkmaz. Anlık ve 1 haftalık falan tutuyo
Facebook ta Geysu tellwe ismi. Byv , tellwe ve falalemde önceden baktığını duymuştum ama artık girmiyor galiba.Teşekkür ederimhangi sitede
Tamam buldum. Çok sağolun başka var mı bildiğiniz instagramdan falan da olurFacebook ta Geysu tellwe ismi. Byv , tellwe ve falalemde önceden baktığını duymuştum ama artık girmiyor galiba.
Geysu bana anlık durumu falan çok güzel bilmişti belki tesadüftür ama dediği de gerçekleşti.Geysu var ama gelecek çıkmaz. Anlık ve 1 haftalık falan tutuyo
Arkadaşın da dediği gibi Geysu bence de iyi. Bir de önermeye korkuyorum kimisi de hiç beğenmiyor ama telefonda bakan Zeynep bence karşıdakinin aklından geçen cümleleri söyleyen tek kişi. Her defasında hem geçmişte söylediği cümleleri söyledi hem de söylediği bazı cümleleri daha sonra kendisinden duydum. Mesela ısrarla çok mutsuzum, bunalımdayım, kafam yerinde değil diyordu Zeynep onun ağzından konuşurken, bu en son gelişinde bunların hepsini hissedip yaşadığını öğrendim. Ama kendisini anlaması ve dinlemesi çok zor yoruyor insanı. Bir de geysudan daha fazla fiyatı. Geysu daha genel konuşuyor seni düşünüyor, üzgün, hayatı pek yolunda gitmiyor gibi cümleler.Merhabalar karşıdakinin aklını okuyabilen tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?
Nes,be tekbaşser e 3 kez gittim .olumsuz yaşanacak kendini kötü hissedeceğin bir zaman dilimi ile karşılacaın bir durum görmüyorum demişti
ve sonucu hemen iletiyorum adam benden kaçıyor telefonlarıma çıkmıyor :) ama olumsuz bir süreç yaşamaycaktım
ağlamaktan perişan oldum desem akıl sağlığım bozuldu desem
Psişikhatun bana 4 saat sonra 1 paragraflık yazı göndermişti ben de yorumda detay istediğimi söyledim ve 4 saat bunun için mi bekledim dedim. Bu sefer hanfendi eleştiriyi kabullenemeyip falda söylediklerinin tam tersini söyledi ben de baya saydırdım yorumda. Yeşilçingene genelde olumsuz konuşur, bende seneler önceki ilk falı olumsuzdu çıkmadı. Son falında da mevcut ilişkim hakkında çok olumlu konuştu ama ben açıkcası öyle düşünmüyorum. Fakat ilgili, uzun uzun yazan ve samimi biri olduğunu düşünüyorumMerhaba burada çok eski uyeyim 8 yıl önce filan uzun süredir girmiyorum dün telwede bitirdiğim fal çok isabetli bir faldı psisikhatun diye birisi deneyen oldumu daha önce birde yesilcingeneye deneyen varmi
Tşk ederim psişikhatun bende çok iyibildi kişilik tahlilleri uzun süredir baktirmadigim için yeni falcilari pek bilmiyorum eski fallarıma bakınca hiç biri tutmamış o zamanın ünlü falcilari madamsalu,ecem23,hislerinenerjisi,daha bir sürü kıymet abla vs hepsi boş cıkmış sadece o sitede 85 tane batırmışım deli gibiPsişikhatun bana 4 saat sonra 1 paragraflık yazı göndermişti ben de yorumda detay istediğimi söyledim ve 4 saat bunun için mi bekledim dedim. Bu sefer hanfendi eleştiriyi kabullenemeyip falda söylediklerinin tam tersini söyledi ben de baya saydırdım yorumda. Yeşilçingene genelde olumsuz konuşur, bende seneler önceki ilk falı olumsuzdu çıkmadı. Son falında da mevcut ilişkim hakkında çok olumlu konuştu ama ben açıkcası öyle düşünmüyorum. Fakat ilgili, uzun uzun yazan ve samimi biri olduğunu düşünüyorum
Burada yeşilçingeneye en çok baktıran ve ''seven''(hep olumsuz konuşur niye seviyorsamMerhaba burada çok eski uyeyim 8 yıl önce filan uzun süredir girmiyorum dün telwede bitirdiğim fal çok isabetli bir faldı psisikhatun diye birisi deneyen oldumu daha önce birde yesilcingeneye deneyen varmi
Ben aldım hiç sorun olmadı, bence guvenli bir siteaaa neden? paranızı iade ettiler mi ben de birazdan alacağım ama korktum şimdi
Normalde alacaktım ben de ama sanırım zümra lal eski zümra lal değil o yüzden vazgeçtim, binnazda deneyebileceğim -beni çeken-kimse yok artıkBen aldım hiç sorun olmadı, bence guvenli bir site
Aaa ben de aldım bana hemen 10 dakika sonra kod geldi o kodla da promosyon olarak yükledim ben.Benim yüklenmedi kredi satın aldığım halde canım, bilgin olsun.
Burda bile şansım yokAaa ben de aldım bana hemen 10 dakika sonra kod geldi o kodla da promosyon olarak yükledim ben.