Binnaz Abla

Merhabalar karşıdakinin aklını okuyabilen tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?
Arkadaşın da dediği gibi Geysu bence de iyi. Bir de önermeye korkuyorum kimisi de hiç beğenmiyor ama telefonda bakan Zeynep bence karşıdakinin aklından geçen cümleleri söyleyen tek kişi. Her defasında hem geçmişte söylediği cümleleri söyledi hem de söylediği bazı cümleleri daha sonra kendisinden duydum. Mesela ısrarla çok mutsuzum, bunalımdayım, kafam yerinde değil diyordu Zeynep onun ağzından konuşurken, bu en son gelişinde bunların hepsini hissedip yaşadığını öğrendim. Ama kendisini anlaması ve dinlemesi çok zor yoruyor insanı. Bir de geysudan daha fazla fiyatı. Geysu daha genel konuşuyor seni düşünüyor, üzgün, hayatı pek yolunda gitmiyor gibi cümleler.

Merhaba burada çok eski uyeyim 8 yıl önce filan uzun süredir girmiyorum dün telwede bitirdiğim fal çok isabetli bir faldı psisikhatun diye birisi deneyen oldumu daha önce birde yesilcingeneye deneyen varmi

Tüm sitelerde 100 lerce fal bastırdım yüz yüze baktirdiklarim zaten yüzlerce ama uzun bir süredir girmiyorum fal sitelerine de yeniden döndüm tavsiye edeceğiniz birisi varmı

Kafası kopar inşallah
Sen de ağlama kız başka öküz tanır onun için baktırırsın

Merhaba burada çok eski uyeyim 8 yıl önce filan uzun süredir girmiyorum dün telwede bitirdiğim fal çok isabetli bir faldı psisikhatun diye birisi deneyen oldumu daha önce birde yesilcingeneye deneyen varmi
Psişikhatun bana 4 saat sonra 1 paragraflık yazı göndermişti ben de yorumda detay istediğimi söyledim ve 4 saat bunun için mi bekledim dedim. Bu sefer hanfendi eleştiriyi kabullenemeyip falda söylediklerinin tam tersini söyledi ben de baya saydırdım yorumda. Yeşilçingene genelde olumsuz konuşur, bende seneler önceki ilk falı olumsuzdu çıkmadı. Son falında da mevcut ilişkim hakkında çok olumlu konuştu ama ben açıkcası öyle düşünmüyorum. Fakat ilgili, uzun uzun yazan ve samimi biri olduğunu düşünüyorum

Tşk ederim psişikhatun bende çok iyibildi kişilik tahlilleri uzun süredir baktirmadigim için yeni falcilari pek bilmiyorum eski fallarıma bakınca hiç biri tutmamış o zamanın ünlü falcilari madamsalu,ecem23,hislerinenerjisi,daha bir sürü kıymet abla vs hepsi boş cıkmış sadece o sitede 85 tane batırmışım deli gibi

En çokta banu yılmaza baktirdiklarima üzüldüm 5 kez batırmışım hiç bir tane çıkmamış.. nakta,haydi,taraca bilmiyorum yine varmı onlarda çıkmamış bir tek yulee denen bir felcinin söylediklerini yaşamışım diğer sitelerde aynı rezzan ablaya daha binnaz ablada bastırırken başlamıştım velhasıl hiçbir falci ve siteler hepsi boş isimlerini yazsam sayfalar almaz

Burada yeşilçingeneye en çok baktıran ve ''seven''(hep olumsuz konuşur niye seviyorsam ) bendirim sanırım. Bana açıkcası olumsuz dediği şeyler %100 çıkar ama iş konusunda söylediği bir şey olmadı mesela. Tellwede gönül rahatlığıyla baktırabileceğin 2-3 kişiden birisidir her türlü tavsiye ederim. Diğer sitelerden kimse için iyi diyemem çünkü bana hiç çıkan olmadı hele hele binnazdan uzak dur derim. Gereksiz pahalı ve pahalıların neredeyse hepsi atıp tutan falcı dolu

kızlar son kötü olaylardan sonra; sağlıkla ilgili sormadım ama işle ilgili
Zümra Lal- Destina Venüs- Zülal Şen- Geysu ve Serkan Tek'e fal attım.
İçlerinde en olumsuzu Destina Venüs'tü. Serkan Tek sorduğum işle alakalı süreç için net bir şey söylemedi ama olumluya daha yakındı.
Zümra- Zülal ve Geysu sorduğum işle ilgili sonuç olarak olumlu dediler ve çok kısa bir vade verdiler.
ama anladığım kadarıyla zümra ve zülal herkese olumlu konuşan biriymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…