Bugranin iki haftaya belli olacak bende. Insallah bendede cikar.buğranın varmış evet çıkanları ama zeusun max 1-2 tanedir
Buğra faldan çok mantıksal yorum yapıyorBugranin iki haftaya belli olacak bende. Insallah bendede cikar.
Bende cok ümtili degilim, kasim icin cok vade veren oldu.Buğra faldan çok mantıksal yorum yapıyorDilerim çıkar
Bana geçen sene baktığı fal harfiyen çıkmış.yaklaşık 1 ay önce tekrar baktırdım.yaşadıklarımı olduğu gibi söyledi.fakat gelecek için zamanı var.hatta çok pembeci mi diye konuşmuştuk burda.olumsuz konuştuğu şeyler de olmuş başkalarına.bekleyip görücez.ama durum analizi falan çok iyi diyebilirim.Edna tanura nasıl biri çıkıyor mu falları
Katina mı attınız zaman olarakta çıktı mıBana geçen sene baktığı fal harfiyen çıkmış.yaklaşık 1 ay önce tekrar baktırdım.yaşadıklarımı olduğu gibi söyledi.fakat gelecek için zamanı var.hatta çok pembeci mi diye konuşmuştuk burda.olumsuz konuştuğu şeyler de olmuş başkalarına.bekleyip görücez.ama durum analizi falan çok iyi diyebilirim.
Evet katina atmıştım.zaman olarak bir şey söylememişti.ilişkim yeni başladığında baktırmıştım çünkü.detay vermeden şöyle özetlim;bütün sürecimi doğru bilmiş,sorunları söylemiş,bu sorunlar hallolmazsa ayrılacağımızı söylemiş.o zamanlar sesli bakıyordu bir de.şu an için verdiği bir zaman var yılbaşı öncesine kadar.beklemedeyim o yüzden.Katina mı attınız zaman olarakta çıktı mı
Anladımm onu denemek istiyorummEvet katina atmıştım.zaman olarak bir şey söylememişti.ilişkim yeni başladığında baktırmıştım çünkü.detay vermeden şöyle özetlim;bütün sürecimi doğru bilmiş,sorunları söylemiş,bu sorunlar hallolmazsa ayrılacağımızı söylemiş.o zamanlar sesli bakıyordu bir de.şu an için verdiği bir zaman var yılbaşı öncesine kadar.beklemedeyim o yüzden.
Serkan batu yu falan denemiş miydiniz? Çoğunlukla dediklerinin olmadığı yazılmış,benim şu anki sürecim onun söylediği gibi ilerliyo o yüzden meraktayım boşa da umutlanmak istemiyorum amaAnladımm onu denemek istiyorumm
Evet katina atmıştım.zaman olarak bir şey söylememişti.ilişkim yeni başladığında baktırmıştım çünkü.detay vermeden şöyle özetlim;bütün sürecimi doğru bilmiş,sorunları söylemiş,bu sorunlar hallolmazsa ayrılacağımızı söylemiş.o zamanlar sesli bakıyordu bir de.şu an için verdiği bir zaman var yılbaşı öncesine kadar.beklemedeyim o yüzden
Hayır onu denemedim . Binnaz abladan meral saydam kemal devrim ve efsunu denedim çıkmadılarSerkan batu yu falan denemiş miydiniz? Çoğunlukla dediklerinin olmadığı yazılmış,benim şu anki sürecim onun söylediği gibi ilerliyo o yüzden meraktayım boşa da umutlanmak istemiyorum ama
Ben geçen gün baktırdım çok beğenmedim. Sen adım atmazsan hiçbir iletişim olmaz en azından birkaç aylık sürede dediği kişiyle galiba 2 gün sonra konuştukEdna tanura nasıl biri çıkıyor mu falları
Katina mı atmıştınızz devam ediyor mu iletişimiminizBen geçen gün baktırdım çok beğenmedim. Sen adım atmazsan hiçbir iletişim olmaz en azından birkaç aylık sürede dediği kişiyle galiba 2 gün sonra konuştukHem de 7 aydır hiçbir iletişimimiz yoktu. Anlığı ve geçmişi de iyi yorumladığını söyleyemem.
sizin tavsiye edeceğiniz biri var mı? bi de falcı marsı denemiş miydiniz acabaBen geçen gün baktırdım çok beğenmedim. Sen adım atmazsan hiçbir iletişim olmaz en azından birkaç aylık sürede dediği kişiyle galiba 2 gün sonra konuştukHem de 7 aydır hiçbir iletişimimiz yoktu. Anlığı ve geçmişi de iyi yorumladığını söyleyemem.
Zaman vermişler miydii pekikzlar byv toprak, falci mars, edna , medyum denz ve falci ses vade olarak karsilasma olck demsti ve 7 ay sonra karsilastk
evetcnm ama tam spesifik zmn verenler falci ses kasm dedi toprak 1 ay dedi. edna 10 hafta demstiZaman vermişler miydii peki
Edna çıktı mı yani ben de ona baktırmak istiyorum . Falcı ses neredeevetcnm ama tam spesifik zmn verenler falci ses kasm dedi toprak 1 ay dedi. edna 10 hafta demsti
o da byv da. ama indrmde atmstm ben..biraz tuzluEdna çıktı mı yani ben de ona baktırmak istiyorum . Falcı ses nerede