Binnaz Abla

🙏🙏🙏İnşallah.ben de elifsucandan memnun kalmayanlardanım.belki de dediği zamanlar çıkar.o da 2 ay gibi bir süre söylemişti🤷🏻‍♀️
Elifsucana çok sık baktırdığım zamanlarda uymamıştı ama geçen hafta yıldızname attım ve yakın zaman içeriisnde karşılaşma sonrasında da görüşme olucağını söyledi . 6 gün içinde karşılaştık ve sonrasında dediği gibi bir görüşme durumu oldu hala şaşkınım mesela . Çünkü aynı ortamda bulunduk ve o sıra konuşmak istedi önceden planlanmış bir görüşme değildi .

Elifsucana çok sık baktırdığım zamanlarda uymamıştı ama geçen hafta yıldızname attım ve yakın zaman içeriisnde karşılaşma sonrasında da görüşme olucağını söyledi . 6 gün içinde karşılaştık ve sonrasında dediği gibi bir görüşme durumu oldu hala şaşkınım mesela . Çünkü aynı ortamda bulunduk ve o sıra konuşmak istedi önceden planlanmış bir görüşme değildi .
sizce elifsucan ruhani varlıklarla mı bakıyor?

sizce bir yolun var bir daha ne zaman indirim yapar? kasım ayında olabilir mi yoksa en erken yılbaşı zamanı mı olur

Sanırım çoğunlukla özel günlerde oluyor.ama bazı falcılar kendileri indirim yapabiliyor.üyeliğiniz varsa öyle durumlarda da mail geliyor.
üyeliğim var evet ama bilemedim ben de. kafama birkaç isim takıldı bugün falcı ararken onları denemek istiyorum ama ücretleri yüksek geldi..umarım kasım ayında yaparlar

X