Binnaz Abla

Ben geçen gün baktırdım çok beğenmedim. Sen adım atmazsan hiçbir iletişim olmaz en azından birkaç aylık sürede dediği kişiyle galiba 2 gün sonra konuştuk 😂 Hem de 7 aydır hiçbir iletişimimiz yoktu. Anlığı ve geçmişi de iyi yorumladığını söyleyemem.
Benim içim karardı ednanın yorumuna, o yüzden içime su serpildi şu anda

Katina mı atmıştınızz devam ediyor mu iletişimiminiz
Evet katina atmıştım, devam ediyor evet. Falım olumsuz bir fal değildi bu arada kartlarda hiçbir olumsuzluk yok dedi kendisi de ama bence benim ben adım atsam nasıl olur sorumdan dolayı yola çıkarak hiç olumsuzluk yok dediği fal için sonunda siz adım atmazsanız bir kaç ay daha iletişim görmüyorum dedi.

Benim içim karardı ednanın yorumuna, o yüzden içime su serpildi şu anda
Bana olumlu konuştu hisleri, duyguları konusunda falan hiçbir olumsuzluk göremiyorum ama siz adım atmazsanız iletişim geç olur dediği en önemli kısım çıkmamış oldu. Ama ben asla olumsuz bir detaya takılmam. Fal baktırırım hemen hemen hepsi olumlu olur gerçi ama bir olumsuzluk söyledikleri zaman da asla inanmıyorum içsel olarak 😂 ve genelde de gerçekleşmiyor olumsuzluklar.

sizin tavsiye edeceğiniz biri var mı? bi de falcı marsı denemiş miydiniz acaba
Falcı Mars’a göndermedim, çok yeni birisi övülünce baktırmamam gerektiğini ben de yargıçla anlayanlardanım. Bir iki gün önce bana kısmen tutanları yazmıştım. Genel olarak beğendiklerim yesilcingene, durum analizi olarak Alex, karşı tarafın duygu ve düşünceleri için Zeynep, belli başlı detaylar için Elif ama düşününce geçmişi ve ne okuduğumu bilmesi falan çok gerekli mi bilemiyorum gelecek olarak biraz fazla pembeci ama içinde k-m harfi olan bir ayda görüşeceksiniz demişti. Bir de en son geysuya baktırmıştım ondan memnun kaldım 🙂

Falcı Mars’a göndermedim, çok yeni birisi övülünce baktırmamam gerektiğini ben de yargıçla anlayanlardanım. Bir iki gün önce bana kısmen tutanları yazmıştım. Genel olarak beğendiklerim yesilcingene, durum analizi olarak Alex, karşı tarafın duygu ve düşünceleri için Zeynep, belli başlı detaylar için Elif ama düşününce geçmişi ve ne okuduğumu bilmesi falan çok gerekli mi bilemiyorum gelecek olarak biraz fazla pembeci ama içinde k-m harfi olan bir ayda görüşeceksiniz demişti. Bir de en son geysuya baktırmıştım ondan memnun kaldım 🙂
falcı mars bence tam bi fiyaskoydu zaten..yesilcingene beni reddetti..diğerlerine bakacağım teşekkürlerr 🙏🏼

evetcnm ama tam spesifik zmn verenler falci ses kasm dedi toprak 1 ay dedi. edna 10 hafta demsti
Bu arada telefonda Elif’ten çıkan var mı sende, bu karşılaşmayı bildi mi? Bu ara Elif’in falı cıksın istiyorum ama pek umut yok gibi, digwr taraftan da soyledigi seyler hem biraz fazla olumlu ama hikaye yazılmayacak kadar da detaylı, boyle bir ongoru hissetmiyorsa uydurulmayacak seyler soyledi ama falcılar da iyi senaryo yazabiliyorlar o yuzden bilemiyorum😅

Son düzenleme:
Bu arada telefonda Elif’ten çıkan var mı sende, bu karşılaşmayı bildi mi? Bu ara Elif’in falı cıksın istiyorum ama pek umut yok gibi, digwr taraftan da soyledigi seyler hem biraz fazla olumlu ama hikaye yazılmayacak kadar da detaylı, boyle bir ongoru hissetmiyorsa uydurulmayacak seyler soyledi ama falcılar da iyi senaryo yazabiliyorlar o yuzden bilemiyorum😅
elif kasim dan sonra olcak barisma dedi ztn barismadik karsilastk cok kisa konustk..

kızlar ben burada paylaşılan çoğu falcıya baktırdım. yazmak istedim.
telde bakan elif
edna tanura
telde bakan zeynep
yargıc
serkan batu
elifsucan
binnazdaki ve falsepetindeki falcıların neredeyse hepsi
ismihan
serkan tek
tellwe okaliptus
telde bakan ayşin
telde bakan yeliz
vs vs daha aklıma gelmeyen onlarca vardır. bunlar en umutlu olduklarımdı.

hiçbiri çıkmadı. benim başıma öyle şeyler geldi ki bu arada, ailem perişan, karşı taraf perişan, ben perişan. ailecek terapiye gidiyoruz. bu falcılar bunların hiçbirini bilemedi. yakınından bile geçmediler. kimse para kaptırmasın bence.
zaten 10 dkda bir ard arda bakılan faldan ne hayır gelir ki. hele ki burada işlem enerji çalışması vs diyerek masum gösterdikleri işin içine sakın girmeyin. onu yapan kişi zaten burada üye. bilen biliyordur. her şey mahvolur. para kolay kazanılmıyor 1 kuruşunu bunlara yedirmeyin.

kızlar ben burada paylaşılan çoğu falcıya baktırdım. yazmak istedim.
telde bakan elif
edna tanura
telde bakan zeynep
yargıc
serkan batu
elifsucan
binnazdaki ve falsepetindeki falcıların neredeyse hepsi
ismihan
serkan tek
tellwe okaliptus
telde bakan ayşin
telde bakan yeliz
vs vs daha aklıma gelmeyen onlarca vardır. bunlar en umutlu olduklarımdı.

hiçbiri çıkmadı. benim başıma öyle şeyler geldi ki bu arada, ailem perişan, karşı taraf perişan, ben perişan. ailecek terapiye gidiyoruz. bu falcılar bunların hiçbirini bilemedi. yakınından bile geçmediler. kimse para kaptırmasın bence.
zaten 10 dkda bir ard arda bakılan faldan ne hayır gelir ki. hele ki burada işlem enerji çalışması vs diyerek masum gösterdikleri işin içine sakın girmeyin. onu yapan kişi zaten burada üye. bilen biliyordur. her şey mahvolur. para kolay kazanılmıyor 1 kuruşunu bunlara yedirmeyin.
Ekim ayının da bitmesiyle kesinlikle katılıyorum🙋🏻‍♀️ Çıkanlar da tesadüfen çıkıyordur ama bilen tutturan gerçekten yok ya da bana denk gelmedi. Ya ekim kasım diyorlar. Ya 2 haftadan başlayıp 2 ay vade diyorlar. Dikkat ettim de hepsi aynı şeyi söylüyor 😂 para kaptırmamak en doğrusuymuş, şahsen ben baya kaptırdım

X