Kesinlike Elif pembeci bana kalırsa da ama yine baktırmayı dusunuyorum ona, verdigi tarih Subat ayı geldiginde. Geysu bende bir tek uymadı sanırım, cok alakasızdı bana baktıgı fal benimleEvet ben de çok sevindim. Kızlar bu arada en çok detay bilenlerden biri de Geysu olmuş. 19 Ekim’de baktırmıştım ona. Aramızdaki durumu onun duygularını, konuşacağımızı. bu konuşmada duygularını çok güzel anlatacak seni çok özlediğinden ve sevdiğinden emin olacaksın demiş. Çoğu insan geleceği çıkmıyor demiş ama belki de tesadüf tuttu.
Elif geçmişte ve detaylarda harika gerçekten zaman olarak da içinde k-m harfi geçen ayda konuşacaksınız demişti ama gelecek için fazla pembeci buluyorum hala.
Geysunun kişilik analizleri ve andaki durumu hep nokta atışıydı bende.ama dediği tek bir kelime bile olmamıştı.P
Kesinlike Elif pembeci bana kalırsa da ama yine baktırmayı dusunuyorum ona, verdigi tarih Subat ayı geldiginde. Geysu bende bir tek uymadı sanırım, cok alakasızdı bana baktıgı fal benimle
Geysu tellwe Facebook da aratın.şu kedili maili mi? bi tane facebook hesabı buldum ama emin değilimm
aynen oşu kedili maili mi? bi tane facebook hesabı buldum ama emin değilimm
Geysu tellwe yazıyor facebookta, instagramda var mı bilmiyorum.Geysunun adı ne instagramda
Olabilir belki uymamıştır. Gelecek belki bana da tesadüf çıktı bilemiyorum ama gerçekten durumu çok güzel anlatmış. Öyle kavga etmişsiniz ayrılmışsınız ya da yalan söylemiş ayrılmışsınız gibi bir durumumuz da yok üstelik.P
Kesinlike Elif pembeci bana kalırsa da ama yine baktırmayı dusunuyorum ona, verdigi tarih Subat ayı geldiginde. Geysu bende bir tek uymadı sanırım, cok alakasızdı bana baktıgı fal benimle
Bende kişilik analizi de alakasızdı, hatta acaba baskasının falı mı bu diye dusunmustum o derece alakasızdı benleGeysunun kişilik analizleri ve andaki durumu hep nokta atışıydı bende.ama dediği tek bir kelime bile olmamıştı.
Fal sepetinden pek memnun kalmadım yaFalsepetindeki ışın ışıneri deneyeniniz var mı?
Yorumlar falan ilgimi çekti. Kahvesini denemeyi düşünüyorum.denersem yazarım buraya da.Beril yavuz bana da patlamıştı öyle böyle değil hem deFal sepetinden pek memnun kalmadım ya
Zülal bana da 2 ay içinde demişti vadesinin dolmasına 1 hafta kaldı . Ama dediği gibi bir dönüş oldu sadece onun söylediği kadar pişman durmuyorzulal sen cok ilginctir ki bendede vadesi icinde bildi. ki hic bir bilgi vermeden kendisi soyledi. 7 aydir konusmadigim beni silen eskisi icin. mesaj atti cocuk. <haa hic bir degisim gostermemis, insan biraz degismez mi diye dusunuyo insan... >sonra 2. kez zulala attim , o da iste ugrascak senin icin duzgun gelcek tarzi konustu ama bu kisim tutcak gibi degil ama olsun yine de buraya yazmak istedimm.
Yorumcu zeusu ben de merak ediyorum eskiden baktırmıştım ama çok sık baktırdığım için enerjilerimizin uyuşmadığını düşünüyorum . Aradan baya zaman geçti tekrar denemek istiyorumYorumlar falan ilgimi çekti. Kahvesini denemeyi düşünüyorum.denersem yazarım buraya da.Beril yavuz bana da patlamıştı öyle böyle değil hem dezülal i bekliyorum hala.bir de yorumcu zeus tan memnun gibiyim sanki.ufak tefek söyledikleri çıkıyor bende.ama sonuca gelemedik henüz zamanı var.
Şöyle söylim 2 3 ay içerisinde yaşayacağım durumu bildi ilişkimle ilgili.ilişkimin büyük sınavlardan geçeceğini,yaralar alacağımızı ve gözümde ya olacağını söylemişti.nitekim eylül ayında tam söylediği gibi oldu.ayrılık kelimesi kullanmadı bir tek belki kullanmak istemedi bilmiyorum.bundan 1 ay önce baktırdığımda pek zaman vermedi ama toparlanacağımızı söyledi.Yorumcu zeusu ben de merak ediyorum eskiden baktırmıştım ama çok sık baktırdığım için enerjilerimizin uyuşmadığını düşünüyorum . Aradan baya zaman geçti tekrar denemek istiyorumZaman olarak çıktı mı peki
Anladım canım toparlanırsınız inşallahŞöyle söylim 2 3 ay içerisinde yaşayacağım durumu bildi ilişkimle ilgili.ilişkimin büyük sınavlardan geçeceğini,yaralar alacağımızı ve gözümde ya olacağını söylemişti.nitekim eylül ayında tam söylediği gibi oldu.ayrılık kelimesi kullanmadı bir tek belki kullanmak istemedi bilmiyorum.bundan 1 ay önce baktırdığımda pek zaman vermedi ama toparlanacağımızı söyledi.
Anladım canım toparlanırsınız inşallahBen elifsucandan memnun kaldım şu sıralar kimine göre de hiç çıkmıyor elifsucan . Ben belirli aralıklarda baktırdığım zaman dediklerini yaşadım şaşırtıcı bir şekilde
iste bendede bir donus oldu amaa hic bir ilerleme yokZülal bana da 2 ay içinde demişti vadesinin dolmasına 1 hafta kaldı . Ama dediği gibi bir dönüş oldu sadece onun söylediği kadar pişman durmuyor