- 31 Temmuz 2015
- 99
- 135
- 37
Çoook şaşırdım, binnazda bilen olması hele hele ki Zümra ve Destinanın bilmesi mucize resmen :) İkiside hem bana hem çevreme tam bir fiyaskoydu. İnşallah süreç istediğiniz gibi ilerler :)Bugün öğrendiğim birşey üzerine çıkan çıkmayanları paylaşim sizinle.
Patlayanlar:hera poyraz,ufuk kutluk,sanem aslan.falsepetinde efsun zengin.
Ne çıktı ne çıkmadı gibi ama durum dedikleri gibi ilerleyen ama o konuyu ayrıntıyı bilemeyenler fakat sonuç çıkcak da denebilir : felsepeti asude ışık,binnaz hira soydan.
Olayı net bir şekilde bilenler:zümra lal,destina venüs.ikisi de aslında laf arasında söyler gibi söylediler ama aynı dedikleri şekilde bir durum duydum.
Çok fazla baktırmamışım bu konuda baktırdıklarım bunlardı.
Zümra'ya senelerdir baktıran biri olarak size hiç kötü enerji,büyü gibi bir şeyler söylediği oldu mu? Tanıdığınız varsa gösterin,götürün vs.gibiZÜmra bana senelerdir çıkıyor aslında son baktırdığımda pek bişey dememişti sadece bunu dedi ve oldu diyebilirim. Eskisi gibi değildi ama daha çok sohbet havasındaydı.Destina Venüs de yeni falcı diye biliyorum bir kez baktırdım zaten ama iki söylediği şey çıktı şimdiye kadar.Bir kez baktırdığım için bişey diyemiyorum denk gelmiş de olabilir.Bakalım hayırlısı :)
Hayır hiç olmadı olumsuz gördüğü fallar vs oldu ama büyü gibi bişeyler hiç demediZümra'ya senelerdir baktıran biri olarak size hiç kötü enerji,büyü gibi bir şeyler söylediği oldu mu? Tanıdığınız varsa gösterin,götürün vs.gibi
Bana da hiç söylemedi, 4-5 defa baktırdımZümra'ya senelerdir baktıran biri olarak size hiç kötü enerji,büyü gibi bir şeyler söylediği oldu mu? Tanıdığınız varsa gösterin,götürün vs.gibi
zümranın falı çıktı mı peki sizeBana da hiç söylemedi, 4-5 defa baktırdım
Binnaz’da baktıgı fallar hiç çıkmadı. Binnaz’dan once başka bir fal sitesindeydi orada baktırdıgım 3 falı da cıkmıstı, yakın zamanlarda baktırmıstım ozellikle ilk falı cıkmıstı ve nokta atıslıydı, soylemeden bir cok seyi bilmişti.zümranın falı çıktı mı peki size
peki katinada kimi tavsiye edersiniz? katina bakan kişi bulmak çok zor hepsi tarot bakıyorBinnaz’da baktıgı fallar hiç çıkmadı. Binnaz’dan once başka bir fal sitesindeydi orada baktırdıgım 3 falı da cıkmıstı, yakın zamanlarda baktırmıstım ozellikle ilk falı cıkmıstı ve nokta atıslıydı, soylemeden bir cok seyi bilmişti.
Katina’da Elfin ama zaten sen baktırmıstın ve memnun kalmıstın sanırım. O çok hakim kartları çok iyi yorumluyor, onun dışında beğendiğim yok açıkcası Katina’yı iyi yorumlayan.peki katinada kimi tavsiye edersiniz? katina bakan kişi bulmak çok zor hepsi tarot bakıyor
evet baktırmıştım, sonrasında bir sürü farklı yerde bir sürü kişiyi denedim -bugün dahil- ama yok yani bu ülkede katina bakan kimse yok benceKatina’da Elfin ama zaten sen baktırmıstın ve memnun kalmıstın sanırım. O çok hakim kartları çok iyi yorumluyor, onun dışında beğendiğim yok açıkcası Katina’yı iyi yorumlayan.
Katina zor bir fal bnece, kart anlamlari cok farkli, Tarot dunyanin her yerinde var ve kurslari var onu ogrenmek kolay ama Katina'yi nereden ogreniyorlar hic bilmiyorum. Elfin mesela cok hakim ve daha once duymadigim anlamlarda yorumluyor farkli dizilimleri o yuzden merak etmistim o nereden ve nasil ogrenmisti diye. Tabi 6.hissi de var ve onu da katiyor bence.evet baktırmıştım, sonrasında bir sürü farklı yerde bir sürü kişiyi denedim -bugün dahil- ama yok yani bu ülkede katina bakan kimse yok bence
Evet evet kartların anlamına bakıyorum netten ve elfinin yorumu çok farklı, sonunda da elfin haklı çıkıyorKatina zor bir fal bnece, kart anlamlari cok farkli, Tarot dunyanin her yerinde var ve kurslari var onu ogrenmek kolay ama Katina'yi nereden ogreniyorlar hic bilmiyorum. Elfin mesela cok hakim ve daha once duymadigim anlamlarda yorumluyor farkli dizilimleri o yuzden merak etmistim o nereden ve nasil ogrenmisti diye. Tabi 6.hissi de var ve onu da katiyor bence.
Ben buyuye inaniyorum ama tutup tutmamasi durumu var, bildigim kadariyla her buyu tutmuyor. Buyu dedigimiz sey ayni nazar gibi, enerjinin bir yere yogunlastirilmasi ve bu enerji o insani etkilior bir sekilde. Nazarin hatta buyuden daha etkili oldugunu duymustum. Bir de buyu cesitleri var tabi, bazi buyuler cok kotu gercekten cok igrenc seylerle yapiliyor ve kotu enerji. Ben ayrica buyunun kotu etkisinin yapana dondugunu dusunuyorum eninde sonunda.Kızlar sizce büyü diye bir şey var mı? Bana bir kaç falcı eximin pskolojik olarak çok kötü halde olduğunu kararsızlıklarının sağlıklı düşünememesinin nedeninin başına musallat olan bir kadının büyü gibi işlerle uğraştığı için böyle olduğunu söylüyorlar . Ya bilmiyorum fala inanıyorum ama büyü bana Allahın izin vermeyeceği bir şey gibi geliyor. Falcılarda zaten o kadının kendisini sevsin diye yaptıgını ama exime etki etmediğini sacede maneviyat olarak kötü enerjilere mağruz kaldığını söylüyor siz de böyle durumlar yaşadınız mı cevrenizde falan var mı büyü sizce ?
evet var bence. (allah korusun tabii bizi) zamanında teyzeme yapılmış, etkilerini hala üzerinde taşıyor, kesinlikle belli. bir kız arkadaşıma da eski erkek arkadaşı ve kız kankaları yaptırmaya çalışmış, kız sevmediği halde çocuğa bağımlılık taşıyordu vekız dünyanın en özgür en serbest kızlarından biri olmasına rağmen sürekli aklı ondaydı sürekli fala gidiyordu sürekli onu soruyordu. hayatında başka kimseye yapmamış bunu. hocaya falan gitti onlar da böyle olduğunu söylemişler, çözmeye çalışıyorlar şimdiKızlar sizce büyü diye bir şey var mı? Bana bir kaç falcı eximin pskolojik olarak çok kötü halde olduğunu kararsızlıklarının sağlıklı düşünememesinin nedeninin başına musallat olan bir kadının büyü gibi işlerle uğraştığı için böyle olduğunu söylüyorlar . Ya bilmiyorum fala inanıyorum ama büyü bana Allahın izin vermeyeceği bir şey gibi geliyor. Falcılarda zaten o kadının kendisini sevsin diye yaptıgını ama exime etki etmediğini sacede maneviyat olarak kötü enerjilere mağruz kaldığını söylüyor siz de böyle durumlar yaşadınız mı cevrenizde falan var mı büyü sizce ?
Yazdıklarınızdan Allah inancınız olduğunu anladığım için cevap verme isteği duydum. Kimseye ders vermek haddime değil, sorduğunuz soruya binaen cevap vereceğim sadece.Kızlar sizce büyü diye bir şey var mı? Bana bir kaç falcı eximin pskolojik olarak çok kötü halde olduğunu kararsızlıklarının sağlıklı düşünememesinin nedeninin başına musallat olan bir kadının büyü gibi işlerle uğraştığı için böyle olduğunu söylüyorlar . Ya bilmiyorum fala inanıyorum ama büyü bana Allahın izin vermeyeceği bir şey gibi geliyor. Falcılarda zaten o kadının kendisini sevsin diye yaptıgını ama exime etki etmediğini sacede maneviyat olarak kötü enerjilere mağruz kaldığını söylüyor siz de böyle durumlar yaşadınız mı cevrenizde falan var mı büyü sizce ?
ben alexden cok memnun kalmadim. her baktirdigimda enerjim uyusmadi sanirim. surekli tavsiye veriyor bilmis bilmis. cok su olcak diyen biri degil . fazla yorum iceriyor bana gore. sanki yan komsuma olayi anlatmisim da sole sole yap diye bana fikrini soyler gibi. otarzi sevmiyorum.burada bu konuda hep alex demişler ama bilemiyorum kendim şahsen tecrübe etmedim
Evet haklısınız kurduğum cümle de biraz mantıksal hata olmuş. Fala inanıyorum derken günah olduğunu ne kadar bilsemde çok baktıran biriyim bazı kişilerin dediklerini yaşayınca fal cidden var yani 6. Hissi güçlü olan geleceği tahmin eden insanlara olan inancım var. Ama çevremde hiç büyü ile ilgili şeylere şahit olmadım yapanı yapılanı görmedim. Allahında bir büyü ile bir insanın kaderine etki edilmesine müsade edeceğine inanmadığım için büyüye inanmıyorum. Hiçbir şeyin Allah iradesi dışında olmayacağına kanaatim çok yüksek. Falda sadece bizim irademizin ölçüsünde yaşayacaklarımızı söylüyorlar ama büyü denilen şey resmen kaderi değiştirmek gibi değilmiii, Belki çevremde gözümle görsem fikrim değişir. Özellikle baktırdığım sevdiğim falcılar aynı cümlelerle aynı olay örgüsüyle exinde büyü etkisi var yapılmış ama geçmemiş o yüzden sağlıksız düşünüyor 1 aya etkisi geçer falan denilince aşırı tedirgin oldum. Hepimiz bu yollardayız fal baktırıyoruz şu bu sizden fikir almak istedim teşekkür ederim. En iyisi dua etmem sanırım çok korkuyorum bu büyü lafını duyduktan sonra bir büyü yüzünden hayatım böyle olduysaa çok korkmaya başladım Allah korusun bizleri.. ....Yazdıklarınızdan Allah inancınız olduğunu anladığım için cevap verme isteği duydum. Kimseye ders vermek haddime değil, sorduğunuz soruya binaen cevap vereceğim sadece.
Büyü için inanıp inanmama seçeneği, müslümanım diyen biri için yok. Ayet var çünkü bununla ilgili. Büyü evet var ama yapana ve yaptırana lanet de var.
aslında fala inanıyorum demek imani açıdan daha tehlikeli. Fal şirke de sayılabilir. Fal bakmak, fala inanmak ile ilgili de maalesef ayetler var.
Bunlar islami açıdan bu şekilde. He ben de fal baktırıp günaha giriyorum ve günahkar birinin söyledikleri sizin için ne derecede etkili olur bilemem tabii.