- 10 Eylül 2020
- 468
- 452
- 26
Aynı şekilde benim de öyleiste bendede bir donus oldu amaa hic bir ilerleme yokistedigim gibi bir donus degil keske hic mesaj atmasaydi dedim hatta. bosuna hatirlatma oldu bana sadece.
Elifsucana çok sık baktırdığım zamanlarda uymamıştı ama geçen hafta yıldızname attım ve yakın zaman içeriisnde karşılaşma sonrasında da görüşme olucağını söyledi . 6 gün içinde karşılaştık ve sonrasında dediği gibi bir görüşme durumu oldu hala şaşkınım mesela . Çünkü aynı ortamda bulunduk ve o sıra konuşmak istedi önceden planlanmış bir görüşme değildi .İnşallah.ben de elifsucandan memnun kalmayanlardanım.belki de dediği zamanlar çıkar.o da 2 ay gibi bir süre söylemişti
sizce elifsucan ruhani varlıklarla mı bakıyor?Elifsucana çok sık baktırdığım zamanlarda uymamıştı ama geçen hafta yıldızname attım ve yakın zaman içeriisnde karşılaşma sonrasında da görüşme olucağını söyledi . 6 gün içinde karşılaştık ve sonrasında dediği gibi bir görüşme durumu oldu hala şaşkınım mesela . Çünkü aynı ortamda bulunduk ve o sıra konuşmak istedi önceden planlanmış bir görüşme değildi .
Hiç bilmiyorum ki bazen tutturduğu için seviyorum öyle mi bakıyormuşsizce elifsucan ruhani varlıklarla mı bakıyor
ay ben hiç bilmiyorum ki sadece sordum :)Hiç bilmiyorum ki bazen tutturduğu için seviyorum öyle mi bakıyormuş
Fal sepetinde melisa donukuk için demişlerdi onu ama elifsucanı bilmiyorumay ben hiç bilmiyorum ki sadece sordum :)
Sanırım çoğunlukla özel günlerde oluyor.ama bazı falcılar kendileri indirim yapabiliyor.üyeliğiniz varsa öyle durumlarda da mail geliyor.sizce bir yolun var bir daha ne zaman indirim yapar? kasım ayında olabilir mi yoksa en erken yılbaşı zamanı mı olur
üyeliğim var evet ama bilemedim ben de. kafama birkaç isim takıldı bugün falcı ararken onları denemek istiyorum ama ücretleri yüksek geldi..umarım kasım ayında yaparlarSanırım çoğunlukla özel günlerde oluyor.ama bazı falcılar kendileri indirim yapabiliyor.üyeliğiniz varsa öyle durumlarda da mail geliyor.
Büyük kasım indiriminde onlarda indirim yapar belkiiüyeliğim var evet ama bilemedim ben de. kafama birkaç isim takıldı bugün falcı ararken onları denemek istiyorum ama ücretleri yüksek geldi..umarım kasım ayında yaparlar
aaa doğru bu ay black friday varBüyük kasım indiriminde onlarda indirim yapar belkii
Yorumcu zeusu ve bir yolun var da aylini merak ediyorum bakaalımaaa doğru bu ay black friday var
zeus fal sepetinde mi? ben o uygulamadan kimseye güvenmiyorum artık yaYorumcu zeusu ve bir yolun var da aylini merak ediyorum bakaalım
Evet fal sepetinde yorumcu zeus . Tarotta iyi olduğu söylenmiştizeus fal sepetinde mi? ben o uygulamadan kimseye güvenmiyorum artık ya
Öyle miiKızlar Yorumcu Zeus’un hiçbir söylediği çıkmadı, bilginize...
evet ben de gece fal sepeti konusunu okudum burada, memnun olan sayısı çok çok azdı.. buğra ona göre daha iyiymiş ama ben onu da sevmedimÖyle mii
Çıkan fallar var mı canımevet ben de gece fal sepeti konusunu okudum burada, memnun olan sayısı çok çok azdı.. buğra ona göre daha iyiymiş ama ben onu da sevmedim
buğranın varmış evet çıkanları ama zeusun max 1-2 tanedirÇıkan fallar var mı canım