Binnaz Abla

bana bide ben hak yiyemem felan demişti ya. arkadaşıma felan önermiştim öncesinde. Dediği şeylerden o kadar emin konuştu ki tamamen tamameeen zıttı oldu. Dediği ve yaptığım attığım adımlada kendimi rezil ettim

Malesef bende de aynisi oldu,sonrasinda bana niye umut verdiniz diye yazdigimda ben falcı degilim, sana bi daha bakayim siraya alayim seni dedi ve tabiki bakmadi

Arkadaşlar 1 hafta önce bir fal baktırdım birine o kişiyle olmaz dedi asla çok büyük konuştu aynısını söyleyip tam tersi olduğu oldu mu?

Eger bir mucize olmazsa ise eger, ekim ile birlikte patlayan Fallarim.

Binnaz: Mert Gokturk
Falsepeti: Özgür Can, Alex
Sembolfal: Zelan, Almina, Sagnak, Banusah, Nalan, Yildiz

Bide bunun kasim ayi var, orda liste cok daha uzun.

PATLAYANLAR

YARGIC
Melek Ay
Elfin Demet
FALCIEFSUN
FALCI SULTAN
Alex
Mısırlı Talia
Nesibe Tekbaşer
Banu Doğru
Zeyder

Elifsucan hala daha yorumlamadı
2 gün beklemiştim ben de.Bana attığı fal baya kötüydü gayet kısa herksin hayatına uyumlu olabilecek şeyler söylemiş.hiç alakası olmayan ailevi işleri araya sokmuş falan tam hayal kırıklığı G geceninkralicesi değmez baktırma demişti hatta bana çok haklıyımış.

Ben önceden önermiştim ama durumlar oturunca saçmaladığı ortaya çıktı.

Bana baktığı yıldızname yakın zamanda demişti çıkmıştı O yüzden tekrar baktırdım çünkü zaman zaman baktığı falları çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…