- 21 Ağustos 2020
- 1.105
- 2.138
bana bide ben hak yiyemem felan demişti ya. arkadaşıma felan önermiştim öncesinde. Dediği şeylerden o kadar emin konuştu ki tamamen tamameeen zıttı oldu. Dediği ve yaptığım attığım adımlada kendimi rezil ettimFakat yargıç tam bir hayalkırıklığı degil miydi ya? Nasil da kendinden emin hayatinda kimse yok diyordu.. Gerci herkes hayalkirikligiydi ama en cok parayi yargiça kaptirdim. Nasil bogazlarindan geciyor o paralarla aldiklari yiyecekler, nasil rahat uyuyorlar acaba..
Malesef bende de aynisi oldu,sonrasinda bana niye umut verdiniz diye yazdigimda ben falcı degilim, sana bi daha bakayim siraya alayim seni dedi ve tabiki bakmadibana bide ben hak yiyemem felan demişti ya. arkadaşıma felan önermiştim öncesinde. Dediği şeylerden o kadar emin konuştu ki tamamen tamameeen zıttı oldu. Dediği ve yaptığım attığım adımlada kendimi rezil ettim
Bana genelde bununla kesin olur dedikleri olmadı. Bu yüzden fal baktırınca tesadüf gözüule bakıyorum artıkArkadaşlar 1 hafta önce bir fal baktırdım birine o kişiyle olmaz dedi asla çok büyük konuştu aynısını söyleyip tam tersi olduğu oldu mu?
Kahve baktırdım çünkü çok pahalıHimmetnura ne baktırmıştınız kızlar ?
Tesadüf demişken süreci Serkan batunun söylediği gibi ilerleyen var mı? Yoksa tesadüfler silsilesi mi yaşıyorumBana genelde bununla kesin olur dedikleri olmadı. Bu yüzden fal baktırınca tesadüf gözüule bakıyorum artık
Kasımın sonunda söyleyebilirim ancak.Tesadüf demişken süreci Serkan batunun söylediği gibi ilerleyen var mı? Yoksa tesadüfler silsilesi mi yaşıyorumpek çıkan falı yok diye biliyorum
ben begenmedim onuMedyum ramon nasıl
PATLAYAN TÜM FALLAR
Melisa Donukuk
Duygu Aura
Fulya Nas
Emre Dinç
Buğra
Medyum Gizem
Serkan Batu Kılıç
Özlem Yılmaz
Medyum Namaste
Nehir Ateşoğlu (Bubastis999 ile aynı kişi)
Venüs Ateş
Sevgi Derman
Beril Yavuz
Alev Seçkin
Yorumcu Zeus
Rosetta Stone
Oylum Genç
Zeliş Can
Utku İnanç
Nil Güneş
Senem Şah
Yağmur
Nas Kendinehas
Şevval Erdal
Ayşim Eren
Nihal Soy
taraca
seyyah0404
Ruhfall
FALCANANAY
Aytence
ecem23
okaliptus49
eflin4
Bubastis999
Klothoyagmur
Fildor
Maviyakamoz
BANUYILMAZ
UYUMSUZZ
shayla
kehanetci
parlakzel
Yesilcingene
Engin Gümüş
Sahra Aykız
Valentina Wolf
Asu Çiftçi
Neva Demir
Asya Naz
İpek Pekin
Ersan Sam
Lal Akın
Kahin Kraliçe
Derin Hisler
Senanur Tan
Melek Kara
Almila Umay
Selin Ay
Oya Boran
Nisan Yıldız
Anette Claire
Çiğdem Atlı
Liya Costanta
Özgür Can
Burcu Karen
Demir
Zümrüt Safir
Sahra Yıldız
Samantha Grey
Aslı Çınar
Bade Doğan
Eftelya Esen
Sezen Yıldız
Buket Türkmen
Ece Katre
Zülal Şen
Dennis
Su Mutlu
Didar Evren
Berke Gürsoy
Falcı Nezo
Ayışığın
Simya Doğa
PATLAYANLARBEKLEMEDE OLAN TÜM FALLAR
YARGIC: Eylül
Melek Ay: Eylül
Elfin Demet: Eylül
FALCIEFSUN: Ekim
FALCI SULTAN: Ekim
Alex: Ekim, en geç Aralık
Mısırlı Talia: Ekim
Nesibe Tekbaşer: Ekim
Banu Doğru: Ekim
Zeyder: Ekim
Yağız Okur: Kasım
Zümra Lal: Kasım
Falcı Jülide: Aralık
Asude Yıldız: Aralık
Melek Ay: Aralık (Vade erteledi)
Medyum Fatima: Aralık’ta ciddi adım, Mart 2021 (Evlilik)
FALCI SEMA: Aralık ya da Mart 2021
Rezzan Abla: İlk falı çıkmıştı, son falında yakın vadesi bile patladı. Sonuç için net konuşmuyor ve sonucun vadesini erteliyor.
elifsucan: İlk falları güzeldi, son falları topluca patladı.
Saraylıhanım: 2021 yılının başları
Falcı Aylin: Şubat 2021 (Berbat)
FAMA: Mayıs 2021 (Berbat) (BANUYILMAZ ve UYUMSUZZ ile aynı kişi)
PATLAYANLAR
YARGIC
Melek Ay
Elfin Demet
FALCIEFSUN
FALCI SULTAN
Alex
Mısırlı Talia
Nesibe Tekbaşer
Banu Doğru
Zeyder
PATLAYANLAR
YARGIC
Melek Ay
Elfin Demet
FALCIEFSUN
FALCI SULTAN
Alex
Mısırlı Talia
Nesibe Tekbaşer
Banu Doğru
Zeyder
2 gün beklemiştim ben de.Bana attığı fal baya kötüydü gayet kısa herksin hayatına uyumlu olabilecek şeyler söylemiş.hiç alakası olmayan ailevi işleri araya sokmuş falan tam hayal kırıklığı G geceninkralicesi değmez baktırma demişti hatta banaElifsucan hala daha yorumlamadı
Ben önceden önermiştim ama durumlar oturunca saçmaladığı ortaya çıktı.2 gün beklemiştim ben de.Bana attığı fal baya kötüydü gayet kısa herksin hayatına uyumlu olabilecek şeyler söylemiş.hiç alakası olmayan ailevi işleri araya sokmuş falan tam hayal kırıklığı G geceninkralicesi değmez baktırma demişti hatta banaçok haklıyımış.
Bana baktığı yıldızname yakın zamanda demişti çıkmıştı2 gün beklemiştim ben de.Bana attığı fal baya kötüydü gayet kısa herksin hayatına uyumlu olabilecek şeyler söylemiş.hiç alakası olmayan ailevi işleri araya sokmuş falan tam hayal kırıklığı G geceninkralicesi değmez baktırma demişti hatta banaçok haklıyımış.