- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Tekrar çıkar umarım enerjiniz tutmuş demekki.Bana baktığı yıldızname yakın zamanda demişti çıkmıştıO yüzden tekrar baktırdım çünkü zaman zaman baktığı falları çıkıyordu
Ben de daha önce yazmıştım elifsucan hiçbir şey bilemedi bende. Çalışmamama rağmen Eylül ayında iş yerinden biriyle tanışabilirsin falan demişti2 gün beklemiştim ben de.Bana attığı fal baya kötüydü gayet kısa herksin hayatına uyumlu olabilecek şeyler söylemiş.hiç alakası olmayan ailevi işleri araya sokmuş falan tam hayal kırıklığı @geceninkralicesi değmez baktırma demişti hatta banaçok haklıyımış.
Çıkmadığı fallarda oldu tabiki . Çok sık baktırmadığım zamanlarda tutturdu bazı şeyleri . Rezzan abla ve medyum fatımadan umutluyum bakalım vadeleri kasım ayı .Tekrar çıkar umarım enerjiniz tutmuş demekki.
vade tutmasa da durumu bilen baska olmadi mi?Kızlar herhangi bir fal çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum ben yazayım siz değerlendirin. Bugün 7 aydır konuşmadığım exle konuştuk. Sonbahar aylarına vade Gilda Koç vermişti. Süreç neredeyse kimsenin dediği gibi olmadı. Bir de telefonda bakan Elif içinde k-m geçen bir ayda görüşeceksiniz demişti. Onun yaşadıklarıyla ilgili en net bilgiyi vadesi hiç tutmasa da trans zeynep vermiş konuşmalarımızdan anladığım kadarıyla. Hisler konusunda hemen hemen hepsi tuttu zaten ben de bana olan sevgisini biliyordum daha ötesi hissediyordum ama sonuçta 7 ay geçmişti belki de yanılıyorum diyordum.
Bana özlem dolu sevgi dolu bir sürü şey söyledi. Kendisini çok net anlattı yaklaşık 3,5 saat konuşmuşuz telefondaDaha önce yazmıştım hatırlayan belki vardır bizim zaten ayrı durmamızın bir sebebi var onu aşamadığımız için uzak durmaya çalışıyoruz. Yüz yüze konuşuruz dedik ama bilemiyorum yine bunun devamı gelecek mi gelmeyecek mi göreceğim.
Unutmadan bir de Geysuya baktırmıştım yakın bir zamanda o bizim durumumuzu iyi bilmişti gerçekten.
Şimdilik böyle :)
Hisler konusunda neredeyse tüm baktırdıklarım tuttu ama ta Nisanda Mayıs’ta falan baktırdıklarımı saymak istemiyorum. Gidişat zaten çoğunun dediği gibi olmadı arada olacak olan durumları çok iyi bilen olmadı. Geçmiş konusunda Elif hanımdan, düşünceleri ve hisleri konusunda Zeynep’ten, birde yakın bir zamanda baktırdığım Geysu ve Gilda Koç’tan memnun kaldım. Ama net bir şekilde iletişim olacak sizin aranızdaki bağ kopmaz şöyle şöyle hissettiği için bunları yapıyor diyen diğer kişiler de Alex ve Yesilcingene.vade tutmasa da durumu bilen baska olmadi mi?
Canımın içi çok teşekkür ederim. Çok kötü bir gündü benim için. Ama çok şükür iyiiym hayattayım. Rabbim beterinden korusın umarım.Aranizda Izmir'de olan arkadaslar vardi,Tasikardi canim sen Izmir'deyim demistin sanirim aklimda kalmis herkese cok gecmis olsun cok fena bir deprem olmus.
Videoları gordum, gercekten cok kotu ama buna da şükür daha kotu olabilirdi. Geçmiş gitmiş olsun tekrarCanımın içi çok teşekkür ederim. Çok kötü bir gündü benim için. Ama çok şükür iyiiym hayattayım. Rabbim beterinden korusın umarım.
Cok sevindim, uzun zamandır guzel bir haber duymuş olduk forumda. Elif’in falında soyledigi bir seyin cıkmasına da ayrıca sevindimKızlar herhangi bir fal çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum ben yazayım siz değerlendirin. Bugün 7 aydır konuşmadığım exle konuştuk. Sonbahar aylarına vade Gilda Koç vermişti. Süreç neredeyse kimsenin dediği gibi olmadı. Bir de telefonda bakan Elif içinde k-m geçen bir ayda görüşeceksiniz demişti. Onun yaşadıklarıyla ilgili en net bilgiyi vadesi hiç tutmasa da trans zeynep vermiş konuşmalarımızdan anladığım kadarıyla. Hisler konusunda hemen hemen hepsi tuttu zaten ben de bana olan sevgisini biliyordum daha ötesi hissediyordum ama sonuçta 7 ay geçmişti belki de yanılıyorum diyordum.
Bana özlem dolu sevgi dolu bir sürü şey söyledi. Kendisini çok net anlattı yaklaşık 3,5 saat konuşmuşuz telefondaDaha önce yazmıştım hatırlayan belki vardır bizim zaten ayrı durmamızın bir sebebi var onu aşamadığımız için uzak durmaya çalışıyoruz. Yüz yüze konuşuruz dedik ama bilemiyorum yine bunun devamı gelecek mi gelmeyecek mi göreceğim.
Unutmadan bir de Geysuya baktırmıştım yakın bir zamanda o bizim durumumuzu iyi bilmişti gerçekten.
Şimdilik böyle :)
Çok geçmiş olsunCanımın içi çok teşekkür ederim. Çok kötü bir gündü benim için. Ama çok şükür iyiiym hayattayım. Rabbim beterinden korusın umarım.
Evet ben de çok sevindim. Kızlar bu arada en çok detay bilenlerden biri de Geysu olmuş. 19 Ekim’de baktırmıştım ona. Aramızdaki durumu onun duygularını, konuşacağımızı. bu konuşmada duygularını çok güzel anlatacak seni çok özlediğinden ve sevdiğinden emin olacaksın demiş. Çoğu insan geleceği çıkmıyor demiş ama belki de tesadüf tuttu.Cok sevindim, uzun zamandır guzel bir haber duymuş olduk forumda. Elif’in falında soyledigi bir seyin cıkmasına da ayrıca sevindim
Geysu tellwedeydi.bir de instagram üzerinden de bakıyo sanırımGeysu telwede mi acaba
insta adresi nedir?Geysu tellwedeydi.bir de instagram üzerinden de bakıyo sanırım
Adres olarak bilmiyorum yanılıyor da olabiliriminsta adresi nedir?
facebookunda yazan mail adresine aticaninsta adresi nedir?
şu kedili maili mi? bi tane facebook hesabı buldum ama emin değilimmfacebookunda yazan mail adresine atican