Binnaz Abla

Ben de daha önce yazmıştım elifsucan hiçbir şey bilemedi bende. Çalışmamama rağmen Eylül ayında iş yerinden biriyle tanışabilirsin falan demişti

Kızlar herhangi bir fal çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum ben yazayım siz değerlendirin. Bugün 7 aydır konuşmadığım exle konuştuk. Sonbahar aylarına vade Gilda Koç vermişti. Süreç neredeyse kimsenin dediği gibi olmadı. Bir de telefonda bakan Elif içinde k-m geçen bir ayda görüşeceksiniz demişti. Onun yaşadıklarıyla ilgili en net bilgiyi vadesi hiç tutmasa da trans zeynep vermiş konuşmalarımızdan anladığım kadarıyla. Hisler konusunda hemen hemen hepsi tuttu zaten ben de bana olan sevgisini biliyordum daha ötesi hissediyordum ama sonuçta 7 ay geçmişti belki de yanılıyorum diyordum.

Bana özlem dolu sevgi dolu bir sürü şey söyledi. Kendisini çok net anlattı yaklaşık 3,5 saat konuşmuşuz telefonda Daha önce yazmıştım hatırlayan belki vardır bizim zaten ayrı durmamızın bir sebebi var onu aşamadığımız için uzak durmaya çalışıyoruz. Yüz yüze konuşuruz dedik ama bilemiyorum yine bunun devamı gelecek mi gelmeyecek mi göreceğim.

Unutmadan bir de Geysuya baktırmıştım yakın bir zamanda o bizim durumumuzu iyi bilmişti gerçekten.

Şimdilik böyle :)

vade tutmasa da durumu bilen baska olmadi mi?

vade tutmasa da durumu bilen baska olmadi mi?
Hisler konusunda neredeyse tüm baktırdıklarım tuttu ama ta Nisanda Mayıs’ta falan baktırdıklarımı saymak istemiyorum. Gidişat zaten çoğunun dediği gibi olmadı arada olacak olan durumları çok iyi bilen olmadı. Geçmiş konusunda Elif hanımdan, düşünceleri ve hisleri konusunda Zeynep’ten, birde yakın bir zamanda baktırdığım Geysu ve Gilda Koç’tan memnun kaldım. Ama net bir şekilde iletişim olacak sizin aranızdaki bağ kopmaz şöyle şöyle hissettiği için bunları yapıyor diyen diğer kişiler de Alex ve Yesilcingene.

Edna, Serkan batu, yargıç, elifsucan, Zişan, şevdar, shayla, selizay ise çok memnun olmadıklarım. Bana olumsuz konuşan asla bir araya gelmezsiniz seni sevmiyor hayatında başkası var diyen falcı olmadı. Sadece elifsucan biriyle görüşmüş ama kısa süre sonra pişman olmuş dedi öyle bir şey de yok. Bana hiç bilemeyen elifsucan herhalde.

Aranizda Izmir'de olan arkadaslar vardi, Tasikardi canim sen Izmir'deyim demistin sanirim aklimda kalmis herkese cok gecmis olsun cok fena bir deprem olmus.
Canımın içi çok teşekkür ederim. Çok kötü bir gündü benim için. Ama çok şükür iyiiym hayattayım. Rabbim beterinden korusın umarım.

Cok sevindim, uzun zamandır guzel bir haber duymuş olduk forumda. Elif’in falında soyledigi bir seyin cıkmasına da ayrıca sevindim

Cok sevindim, uzun zamandır guzel bir haber duymuş olduk forumda. Elif’in falında soyledigi bir seyin cıkmasına da ayrıca sevindim
Evet ben de çok sevindim. Kızlar bu arada en çok detay bilenlerden biri de Geysu olmuş. 19 Ekim’de baktırmıştım ona. Aramızdaki durumu onun duygularını, konuşacağımızı. bu konuşmada duygularını çok güzel anlatacak seni çok özlediğinden ve sevdiğinden emin olacaksın demiş. Çoğu insan geleceği çıkmıyor demiş ama belki de tesadüf tuttu.

Elif geçmişte ve detaylarda harika gerçekten zaman olarak da içinde k-m harfi geçen ayda konuşacaksınız demişti ama gelecek için fazla pembeci buluyorum hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…