Kesinlikle cesaret edip reddetmek lazım. Her zaman olmuyor tabi bu, bana gelenler reddedince vazgecip gidiyor
Medyum Cem kimdir kiz, BYVde bir tane var o mu?
Bugün sitede baktım medyum cem için yorumlar ya çok iyi ya çok kötü.kararsız kaldım göndermedimMissCherryBlossom aynen o, hepimiz hepiniz biliyorsunuz ki enerji olayı demeyeyim de falcinin algılarının daha açık olduğu zamanlar vardır belki ben ona denk geldim, sen beni biliyorsun aynı falciya 3579645 kez fal atmisligim da olmuştur o kadar faldan sonra hayatıma giren kişiyi tanıdıktan da sonra son kez dinledim okudum silmedigim falları bunlar çok net aklımda kalmış detay çünkü
Asla asla burda birileri İyi dedi diye yorumlar çok iyi diye göndermeyin zaten,o hatayı çok yaptık hepimiz vakti zamanında burda koloni olarak gittiğimiz olurdu fal sitelerineBugün sitede baktım medyum cem için yorumlar ya çok iyi ya çok kötü.kararsız kaldım göndermedim
Çok farklı değiliz öyleyseAsla asla burda birileri İyi dedi diye yorumlar çok iyi diye göndermeyin zaten,o hatayı çok yaptık hepimiz vakti zamanında burda koloni olarak gittiğimiz olurdu fal sitelerine
Yalan yanlış etikten uzak fal bakan çok, ben abartmıyorum zamanın parasıyla Hayri sayılır gömdüm , bana çıkanlar ve sevdiklerim enerjinizin tutup,eşref saatine denk geldiklerimdir
Çok baktırdım. Hiç çıkmadıKızlar binnaz da ares levi nasıl?
Ben hic konusmadan böyle takır takır söyleyecek birini arıyorum
facebookta yazan mail adresine mail atcan cnmKızlar selam, Geysu nerede bakıyor söyleyebilir misiniz? Facebook’ta var ama kendimi de bu kadar açık ederek fal baktırmak pek içime sinmiyor. Bi uygulamada bakıyor mu bir de ücretini biliyor musunuz :)
Bana bilememisti, 2 sene kadar once baktirdim. Yurt disiinda yasayan biri ile tanisip ask yasayacaktim ve baska bir suru sey soylemisti olmadi hic anda da iyi bulmamistim.Bugün sitede baktım medyum cem için yorumlar ya çok iyi ya çok kötü.kararsız kaldım göndermedim
Ares Levi'yi severim fal bakim tarzi insani yukari cekiyor ve cok da baktidrdim, telde hizli ve zamani iyi kullaniyor anlik ve yakin gelecekte bildigi seyler de oldu ama gelecek icin soyledigi hicbir sey olmadi bende.Kızlar binnaz da ares levi nasıl?
Ben hic konusmadan böyle takır takır söyleyecek birini arıyorum
Aynen ben de en az 5 kere ve yakin tarihli baktirmistim, emin konusmustu olmadi anda bildigi olmustu ama fiyati yuksek olmasa eglence icin baktirilabilir, maksimum 50 bence onun ucreti.Çok baktırdım. Hiç çıkmadı
Gayet guzel anlamlari var yuzuk ve son kart Zumrut, Zumrut karti karsilikli sevgi demek tek kotu kart ters Tilki gibi o da o kadar kotu degil.Kızlar anlayanınız varsa bir bakabilir mi çok kötü bir yorum aldımama kart anlamları tek tek iyi gibi
Canım mesaj bekliyorum senden.cok tesekkurler