- 6 Eylül 2020
- 3
- 1
- 30
Ayyy banada bakabılır mısınız rıca etsem içinizden ne zaman gelıyorsaaArkadaşlar ben burdan bazı arkadaşlara kendi arkadaşım gibi fal baktım, müsait oldukça hepinize bakmaya çalışırım. Fal kriziniz geldikçe özellikle bakarım, lütfen boşuna paralarınızı harcamayın.Fal bakabilen varsa bana da bakarsa sevinirim.
Siz bana mesaj atın, 3 arkadaşa önceden söz verdim onlara baktıktan sonra bakacağım.Ayyy banada bakabılır mısınız rıca etsem içinizden ne zaman gelıyorsaa
Geç mi bakiyor hep?kahve falı canım
Geç mi bakiyor hep?
Fal yolladim 4 saati gectiCanım bi baktir istersen
Bunu Fal Sepeti’nde başka biri de söylemişti bana, büyük ihtimalle aynı kişi...Kızlar birkerebiri burda görünce bakayım dedim profiline. Açıklama kısmına olumsuz çıkan fallarınızın gerçekleşmesini istemiyorsunuz 3 kez yüksek sesle iptal iptal iptal diyin o zaman gerçekleşmez yazmışay bilmiyorum bana çok saçma geldi sesli güldüm valla
Hadi yaa.. kim oBunu Fal Sepeti’nde başka biri de söylemişti bana, büyük ihtimalle aynı kişi...
cnm cok takilma kartlara onemli olan bakanin hissi.her cektigimizde baska kart seciyoruz.Bir de katına kartlarindan anlayan var mı? Geçenlerde ela isika katina atmıştım kartların anlamlarina baktım olumsuz gibiydi ve çoğu ters. Ama olumlu yorumlamış. Özelden atsam anlayan biri varsa kartları
Sitede canımKızlar binnazdski indirim mobilde de var mı yoksa sadece sitesinde mi ben sildiğim için artık bakmiyorum da
O kadar çok baktırdım ki hatırlamıyorumHadi yaa.. kim o
Aynen bana da hiç mi hiç çikmadi. Ben yalniz bir kere gönderdim çok bekletmisti. Dinlerken begenmistim ama online falda deneyimsizdim o siralar. Belki de olumlu konustugu için ve deneyimsiz oldugum için begenmistim.Rezzan Abla bana 3 fal bakmisti zamaninda tutan bir nokta bile olmadi. Komsu teyzenin kahve fali yorumunda baska bir sey degildi bana gore
Benim de sorumu cevaplamamisti. | ||||
Bana yeni bir yorumcu lazımdı,denedim ve beğendim bendebir yolun var da falci mars diye biri gelms.cok iyiydi.gelecek icin de gorusme olduktan sonra ki senin kararina bagli..kartlar bu kdrini gosteriyo simdilik dedi pembeye baglamadi
begenmene sevindim cnmBana yeni bir yorumcu lazımdı,denedim ve beğendim bende