Binnaz Abla

Merhaba tellwede birkerebire baktıran birileri var mı? Seneler önce beğenenler vardı diye hatırlıyorum. Baktırmak istemiştim ama bir türlü yoktu uzun yıllardır. Bugün online olduğunu gördüm. Tavsiye edebilecek biri var mı?
Yeni baktırdım ben,çıkar mı bilmiyorum ama çok kısa sormama rağmen baya detaylı bakmış emek vermiş. Karşı tarafın aklında şehirdışıyla ilgili bir iş durumu var, yazmamama rağmen bunu bilmiş mesela.. kararsız kaldım bu yorumcuyla ilgili

Evet sevgili arkadaşım belki 6 yıl boyunca konuşulanlar artı bahsi geçmeyen falcilar dahil binlerce fal baktırdım , birçoğu klişe, basmakalıp cümleler sırf para kazanmak için safsata yapanlar, azınlık ise gerçekten ayrıntıda bilen, gidişatı tahmin eden vs bikac kişi oldu bunları ayrıntılı yazmıştım, aynen İlkay gür o,bu arada evlendiğim kişi sorduğum hiçbir kişi değildi pat diye olan hemen resmiyete dökülen biri ve falı bıraktıktan sonra oldu .
İlkay şuan yaşadığım şehri aklımda hayalimde yokken harflerine bildi öyle bilindik bı şehir değil.. gidişatı hissettiklerimi her şeyi çok netti.
Medyum cem eşimin tahmini imkansız bir özelliğini vurguladı ki bunu bilmesi im kan siz di
Saraylıhanim keza sektör değişikliğini bildi onun yani geçmişinde yaptığı özel işi bildi
Selena benim farklı 3 kişi için gittiğimde çoğu detayı bilen manevi abla gibi olan biriydi
Geysu eşimle tanışma sonrası hissettiklerim sonrası olanları bilmiş ve 5 harfli ismin Zor iki harfini tutturmuş ..
Bilge Özdoğru hiçbir zaman pembe tablo çizmeyen kart okuyucusu gibi görünüp aslında kartları doğru yorumlayan bir kişi bence..
Daha çok o kadar çok ki baktırdıgim bilenler hatırlar uçan kaçan kalmamıştı

Medyum Cem kimdir kiz, BYVde bir tane var o mu?

MissCherryBlossom MissCherryBlossom aynen o, hepimiz hepiniz biliyorsunuz ki enerji olayı demeyeyim de falcinin algılarının daha açık olduğu zamanlar vardır belki ben ona denk geldim, sen beni biliyorsun aynı falciya 3579645 kez fal atmisligim da olmuştur o kadar faldan sonra hayatıma giren kişiyi tanıdıktan da sonra son kez dinledim okudum silmedigim falları bunlar çok net aklımda kalmış detay çünkü

X