- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Yeni baktırdım ben,çıkar mı bilmiyorum ama çok kısa sormama rağmen baya detaylı bakmış emek vermiş. Karşı tarafın aklında şehirdışıyla ilgili bir iş durumu var, yazmamama rağmen bunu bilmiş mesela.. kararsız kaldım bu yorumcuyla ilgiliMerhaba tellwede birkerebire baktıran birileri var mı? Seneler önce beğenenler vardı diye hatırlıyorum. Baktırmak istemiştim ama bir türlü yoktu uzun yıllardır. Bugün online olduğunu gördüm. Tavsiye edebilecek biri var mı?
Tamam çok teşekkür ederim sabırsızlıkla sizden haber bekliyorum o zamanRica ederim. Hayır tabii ki, aşk olsun
Belki abla gibi görüyordur fikirlerini vs önemsiyorsa duyguları karışmış olabilir mi,kaç yaş büyükKızlar benimki yaşca büyük bi kadına aşık olmuş peşine takılmış. Burdan öve öve bitirilemeyen hiçbi falcı bilememişti:d
Yok bayağı platonik aşık olmuş. Tam kaç yas bilmiyorum. Reddedilme acısı çekiyor.Belki abla gibi görüyordur fikirlerini vs önemsiyorsa duyguları karışmış olabilir mi,kaç yaş büyük
Sen nasil ogrendin? Yeni Elif'e baktirmisdin o da mi hic bilemedi boyle bir seyi?Yok bayağı platonik aşık olmuş. Tam kaç yas bilmiyorum. Reddedilme acısı çekiyor.
Ortak ark vasıtasıyla. Yok bilemedi. Ben yeni öğrendim ya. Kimse bilmemiş.Sen nasil ogrendin? Yeni Elif'e baktirmisdin o da mi hic bilemedi boyle bir seyi?
cnm sen biri var fln diyodun.bu o degil miymis?Ortak ark vasıtasıyla. Yok bilemedi. Ben yeni öğrendim ya. Kimse bilmemiş.
Teşekkür ederim.Yeni baktırdım ben,çıkar mı bilmiyorum ama çok kısa sormama rağmen baya detaylı bakmış emek vermiş. Karşı tarafın aklında şehirdışıyla ilgili bir iş durumu var, yazmamama rağmen bunu bilmiş mesela.. kararsız kaldım bu yorumcuyla ilgili
Benim bildiğim ciddi biri değildi. Öylesine idi. Buna bayağı körkutuk asikcnm sen biri var fln diyodun.bu o degil miymis?
Mesaj atıyorum şimdi.Tamam çok teşekkür ederim sabırsızlıkla sizden haber bekliyorum o zaman
Tabii ki bakarım.
cok tesekkurlerTabii ki bakarım.
Yok bayağı platonik aşık olmuş. Tam kaç yas bilmiyorum. Reddedilme acısı çekiyor.
Evet sevgili arkadaşım belki 6 yıl boyunca konuşulanlar artı bahsi geçmeyen falcilar dahil binlerce fal baktırdım , birçoğu klişe, basmakalıp cümleler sırf para kazanmak için safsata yapanlar, azınlık ise gerçekten ayrıntıda bilen, gidişatı tahmin eden vs bikac kişi oldu bunları ayrıntılı yazmıştım, aynen İlkay gür o,bu arada evlendiğim kişi sorduğum hiçbir kişi değildi pat diye olan hemen resmiyete dökülen biri ve falı bıraktıktan sonra oldu .
İlkay şuan yaşadığım şehri aklımda hayalimde yokken harflerine bildi öyle bilindik bı şehir değil.. gidişatı hissettiklerimi her şeyi çok netti.
Medyum cem eşimin tahmini imkansız bir özelliğini vurguladı ki bunu bilmesi im kan siz di
Saraylıhanim keza sektör değişikliğini bildi onun yani geçmişinde yaptığı özel işi bildi
Selena benim farklı 3 kişi için gittiğimde çoğu detayı bilen manevi abla gibi olan biriydi
Geysu eşimle tanışma sonrası hissettiklerim sonrası olanları bilmiş ve 5 harfli ismin Zor iki harfini tutturmuş ..
Bilge Özdoğru hiçbir zaman pembe tablo çizmeyen kart okuyucusu gibi görünüp aslında kartları doğru yorumlayan bir kişi bence..
Daha çok o kadar çok ki baktırdıgim bilenler hatırlar uçan kaçan kalmamıştı
Aşık olduguna emin misin? Erkekler bazen reddedilince hırs yapıyorlar, böyle bir şey olmuş olabilir.Ortak ark vasıtasıyla. Yok bilemedi. Ben yeni öğrendim ya. Kimse bilmemiş.
Zaten twitter paylaşımlarından anlaşılıyor canım ağır roman falan begenmisAşık olduguna emin misin? Erkekler bazen reddedilince hırs yapıyorlar, böyle bir şey olmuş olabilir.