Sorudan yürüdüğünü düşünüyorum. O yorumlara da inanma. Bende bilemedi. Çok iyi şeyler söyledi ama benimle ilgisi yoktu. Burçta diğer bir çıkış noktası.Kızlar ıyı aksamlar binnazda bıhter kara ya baktıran varmı ? Hemen hemen bılındık herkese baktrdım maya dahıl ama hıc cıkmadı bende
Evet ya da seni kıskanan bir arkadaşın var diyorlarYa bütün falcılar anlaşmış gibi senden haber taşıyan arkandan iş ceviren arkadaşın var diyor valla arkadaşlarla aramı bozcak pis yalancılar.
sen de baktırmış mıydın medyum namesteyeYoutubeda adil yıldırımı izlemiş onun dediklerini söylüyor guya fal bakıyor :) onları biz de biliyoruz :))
Müsait bir zamanda bakarım tabii ki.Mrb. :) banada bakabilir misin rica etsem
Canım ciğerim cherryim hoşbuldum başka topikTe banliydim mapushane damindaydim uzunca süreAttarttt naber panpa hoşgeldin,
Geçenlerde ben de ilk defa baktırdım, burda konusu geçti hatta. Hayatımda aldığım en kasvetli en can sıkıcı yorumumdu sanırım. Moralim aşırı bozulmuştu ama etkisi geçince fark ettim ki hikayem üzerinden sallamış da sallamış. O kadar olumsuz konuştum bari bir iki güzel bir şey söyliyim diye de yakın gelecekle alakalı imkansız saçma sapan bir şey söylemiş. Baya da burç yorumu yapmış. Ayrıca durumumla alakalı sanki olumsuz yorum yaparken bazı lafları o kadar bastırarak ve birkaç kere söylemiş ki zevk aldığını düşünmedim değil. Mısır kökenliymiş de hisleri çok kuvvetliymiş de bilmem ne. Ben de bulgar kökenliyim hislerimi baba vangadan alıyorum o zaman.Kızlar ıyı aksamlar binnazda bıhter kara ya baktıran varmı ? Hemen hemen bılındık herkese baktrdım maya dahıl ama hıc cıkmadı bende
Çok çok eski bir yorumunda ilkayla selenayı çok beğendiğini yazmışsın canım.bu ilkay byvdaki ilkay gür mü acaba?Canım ciğerim cherryim hoşbuldum başka topikTe banliydim mapushane damindaydim uzunca süreBuraya bı ceee yapmadan gecemezdim ben 3 yıldır arkadaş ortamı hariç fal âleminden elimi çektim de geçen rüyamda Selenayi gördüm, hatırlarsan lovemekyrina vardı ne zamandır ulaşamadığını söylüyordu öldü mu kaldı mı belli değil o yüzden yazdım son günlerde aylarda fal baktiran var mı ona diye
Sen nasılsın pampis yurtdışında mısın hâlâ
Çok çok eski bir yorumunda ilkayla selenayı çok beğendiğini yazmışsın canım.bu ilkay byvdaki ilkay gür mü acaba?
Yalnız stalkta son noktayımçıkan fal haberleriyle gelmişsin evlenmişsin,bebek bile geliyormuş mutluluğun daim olsun
Geysu anda çok iyi boşuna demiyorumSelam kızlar ayısıgınla enerjim hiç tutmamıştı ama net ve çok ilginç şekilde söylediği şey oldu uzun zamandır baktırmıyorum fal dinledim cıkanlara bakayım diye . Birde geysu bilmiş bu durumu.
Valla anda iyiydi zaten ama bu gelecek tuttuGeysu anda çok iyi boşuna demiyorumhe verdiği vadelerde bi şey olmuyo ama anlık durum için çok iyi ve fiyatı da uygun yani bi günluk öğle yemeği parası
Geysu nerde bakıyorValla anda iyiydi zaten ama bu gelecek tuttu
mail atiyosun cnmBuldum. Yalnız sosyal medyadan bakıyormuş. Siz nereden baktırdınız
Geysu da Ayisigin da bende hicbir sey bilememisti. Geysu'ya anlik iyi diyorlar ama bende anlik cok alakasizdi, ne yaziysa hayir dedigimi hatirliyorum.Valla anda iyiydi zaten ama bu gelecek tuttu
Çok teşekkür ederimMüsait bir zamanda bakarım tabii ki.
Rica ederim. Hayır tabii ki, aşk olsunÇok teşekkür ederimücretlimi bakıyorsunuz