Binnaz Abla

Kızlar ıyı aksamlar binnazda bıhter kara ya baktıran varmı ? Hemen hemen bılındık herkese baktrdım maya dahıl ama hıc cıkmadı bende
Sorudan yürüdüğünü düşünüyorum. O yorumlara da inanma. Bende bilemedi. Çok iyi şeyler söyledi ama benimle ilgisi yoktu. Burçta diğer bir çıkış noktası.

Ya bütün falcılar anlaşmış gibi senden haber taşıyan arkandan iş ceviren arkadaşın var diyor valla arkadaşlarla aramı bozcak pis yalancılar.

Attarttt naber panpa hoşgeldin,
Canım ciğerim cherryim hoşbuldum başka topikTe banliydim mapushane damindaydim uzunca süre Buraya bı ceee yapmadan gecemezdim ben 3 yıldır arkadaş ortamı hariç fal âleminden elimi çektim de geçen rüyamda Selenayi gördüm, hatırlarsan lovemekyrina vardı ne zamandır ulaşamadığını söylüyordu öldü mu kaldı mı belli değil o yüzden yazdım son günlerde aylarda fal baktiran var mı ona diye

Sen nasılsın pampis yurtdışında mısın hâlâ

Kızlar ıyı aksamlar binnazda bıhter kara ya baktıran varmı ? Hemen hemen bılındık herkese baktrdım maya dahıl ama hıc cıkmadı bende
Geçenlerde ben de ilk defa baktırdım, burda konusu geçti hatta. Hayatımda aldığım en kasvetli en can sıkıcı yorumumdu sanırım. Moralim aşırı bozulmuştu ama etkisi geçince fark ettim ki hikayem üzerinden sallamış da sallamış. O kadar olumsuz konuştum bari bir iki güzel bir şey söyliyim diye de yakın gelecekle alakalı imkansız saçma sapan bir şey söylemiş. Baya da burç yorumu yapmış. Ayrıca durumumla alakalı sanki olumsuz yorum yaparken bazı lafları o kadar bastırarak ve birkaç kere söylemiş ki zevk aldığını düşünmedim değil. Mısır kökenliymiş de hisleri çok kuvvetliymiş de bilmem ne. Ben de bulgar kökenliyim hislerimi baba vangadan alıyorum o zaman.

Çok çok eski bir yorumunda ilkayla selenayı çok beğendiğini yazmışsın canım.bu ilkay byvdaki ilkay gür mü acaba?
Yalnız stalkta son noktayım çıkan fal haberleriyle gelmişsin evlenmişsin,bebek bile geliyormuşmutluluğun daim olsun

Evet sevgili arkadaşım belki 6 yıl boyunca konuşulanlar artı bahsi geçmeyen falcilar dahil binlerce fal baktırdım , birçoğu klişe, basmakalıp cümleler sırf para kazanmak için safsata yapanlar, azınlık ise gerçekten ayrıntıda bilen, gidişatı tahmin eden vs bikac kişi oldu bunları ayrıntılı yazmıştım, aynen İlkay gür o,bu arada evlendiğim kişi sorduğum hiçbir kişi değildi pat diye olan hemen resmiyete dökülen biri ve falı bıraktıktan sonra oldu .
İlkay şuan yaşadığım şehri aklımda hayalimde yokken harflerine bildi öyle bilindik bı şehir değil.. gidişatı hissettiklerimi her şeyi çok netti.
Medyum cem eşimin tahmini imkansız bir özelliğini vurguladı ki bunu bilmesi im kan siz di
Saraylıhanim keza sektör değişikliğini bildi onun yani geçmişinde yaptığı özel işi bildi
Selena benim farklı 3 kişi için gittiğimde çoğu detayı bilen manevi abla gibi olan biriydi
Geysu eşimle tanışma sonrası hissettiklerim sonrası olanları bilmiş ve 5 harfli ismin Zor iki harfini tutturmuş ..
Bilge Özdoğru hiçbir zaman pembe tablo çizmeyen kart okuyucusu gibi görünüp aslında kartları doğru yorumlayan bir kişi bence..
Daha çok o kadar çok ki baktırdıgim bilenler hatırlar uçan kaçan kalmamıştı

Geysu anda çok iyi boşuna demiyorum he verdiği vadelerde bi şey olmuyo ama anlık durum için çok iyi ve fiyatı da uygun yani bi günluk öğle yemeği parası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…