Sağol canım ben bu kartların dizilimini pek bilmiyorum da acaba birbirinin yanına gelince anlam mı değişiyor diyeGayet guzel anlamlari var yuzuk ve son kart Zumrut, Zumrut karti karsilikli sevgi demek tek kotu kart ters Tilki gibi o da o kadar kotu degil.
Kızlar rezzan ablayı nasıl buluyorsunuz fal baktırıp çıkanlarınız var mı bana kasım ayı için vade verdi çok emin konuşmuyor ama analizleri gayet yerindeydi
Nisan ayında baktırmışım rezzan ablaya.o anda dinlerken çok genel gelmişti kesin konuşmadığı için.şimdi tekrar dinledim de 2-3 ay bir ayrılık olacağını söylemiş mesela ve bu ayrılık yaşandı.dediği gibi 2 ay sürdü. Sonrası için vade önümüzdeki seneyi söylemiş o yüzden kesin tutmuş diyemiyorum.baya iyiymiş aslındaKızlar rezzan ablayı nasıl buluyorsunuz fal baktırıp çıkanlarınız var mı bana kasım ayı için vade verdi çok emin konuşmuyor ama analizleri gayet yerindeydi
Falalem de bi tek ayakta tutan rezzan abla var digerleri boş.Fal Alem soru kısmında sorduğumuz soruları yorumcularına özenle cevaplatmalı!!!
Hakkımızı arayalım kızlar, hiçbir zaman sorularımın tümüne yanıt alamıyorum!!!
Falda söylememiş ki soru kısmında sormuşum bu sefer de falda cevaplamıştım diyorlar!!!
O zaman soru hakkımı neden boşuna kullanıyorum, başka soru sormak varken?!
Fal Alem hariç hiçbir sitede böyle bir özensizlik yok!!!
Böyle giderse Fal Alem’le bütün bağlarımı kopartacağım...
Fal Alem soru kısmında sorduğumuz soruları yorumcularına özenle cevaplatmalı!!!
Hakkımızı arayalım kızlar, hiçbir zaman sorularımın tümüne yanıt alamıyorum!!!
Falda söylememiş ki soru kısmında sormuşum bu sefer de falda cevaplamıştım diyorlar!!!
O zaman soru hakkımı neden boşuna kullanıyorum, başka soru sormak varken?!
Fal Alem hariç hiçbir sitede böyle bir özensizlik yok!!!
Böyle giderse Fal Alem’le bütün bağlarımı kopartacağım...
Rezzan abla zaman olarakta tutturdu mu canım sanaCanım ben baktırdım. Kendisi emin konuşmaz genelde yuvarlak konusur acık kapı bırakmak icin. Ama en iyi de bana yuzde 100 tutan bi rezzan abla vardır. Bi medyum ramon bi de medyum kaan. Bunlar harici hic tutan olmadı.
Kızlar bir de volkan canözü var binnaz da yeni geldi galiba. Fiyat iyi yorumlarda şok edici etkisi varmış. Ama galiba haksız puanlama sürekli yapıyolarmış. Deneyim mi denemeyeyim mi karar veremedim. Ama en cok erkek medyumlar daha iyi yapıyo sanki bu işi.
Çok haklısınız, aynı şeyler bana da olmuştu.2 hafta önce falalemde zeydere su falı gönderdim. Ertesi günü içi boş bir ses kaydı geldi, soru kısmından belirttim ama bu arada soru bölümüm boşa gitti tabi ve bin türlü maille en son da wp numarasından birilerine ulaştım. İlgilendiler fakat yorumcu 2 gün sonra tekrar yorum yaptı ve kaydımı wpden gönderdiler. Soru sorma hakkımı kullandığım için buradan sorabilirsiniz biz yorumcuya iletiriz dediler. Ve sorumun üstünden 10 gün geçti hala cevap gelmedi. Ve sinirlendim yorumda düşük puan verip bu durumu belirttim. Bugün baktığımda ise yorumum yayınlanmamış bile. Ben de tekrar yazdım ve ne soruma cevap verildi ne de yorumum yayınlandı dedim. Bir daha da falalemde fal baktırmam.
Bir sürü söylediği şeyden 1 tanesi bile çıkmadı. Asla tavsiye etmiyorum, ilişki koçu adı altında falcılık yapmayı acilen bırakmalı. Paramıza yazık...Arkadaşlar yargıca işlem yaptıranlar bana özelden yazabilir mi lütfen
Ağzına yüreğine sağlık arkadaşım allah razı olsun senden çok güzel fal baktın içimi rahat tin vallaArkadaşlar ben burdan bazı arkadaşlara kendi arkadaşım gibi fal baktım, müsait oldukça hepinize bakmaya çalışırım. Fal kriziniz geldikçe özellikle bakarım, lütfen boşuna paralarınızı harcamayın.Fal bakabilen varsa bana da bakarsa sevinirim.
Canım arkadaşım sen de iyi ki varsınnnAğzına yüreğine sağlık arkadaşım allah razı olsun senden çok güzel fal baktın içimi rahat tin vallaiyiki varsın
Valla tutturdu. Cogu gizli kalmış herseyi bildi.Rezzan abla zaman olarakta tutturdu mu canım sana
Kahve ve tarot cok iyi. Bende şu anda 2 kisi var baktirdigim baska sistemden. Onlar da iyi.dakikasi 4 tl ama pahalı. Sadece deha ya baktiriyorum onlinefalcilarda. Medyum kaan var falnehri. O kadarRezzan ablaya ne falı baktırıyorsunuz acaba
Canım arkadaşım sen de iyi ki varsınnnHer zaman bakarım, senden de ALLAH razı olsun.
kahve falı canımRezzan ablaya ne falı baktırıyorsunuz acaba
Bana da kasım ayı içinde gelişmeler yaşanır dedi canım bakalım neler olucakValla tutturdu. Cogu gizli kalmış herseyi bildi.
Kahve ve tarot cok iyi. Bende şu anda 2 kisi var baktirdigim baska sistemden. Onlar da iyi.dakikasi 4 tl ama pahalı. Sadece deha ya baktiriyorum onlinefalcilarda. Medyum kaan var falnehri. O kadar