Çok emin konuşmuşsun lakin seni sevmediğini ve seni istemediğini başkasına deli divane olup başkası olduğunu anlaman uzun sürmez.Yaptığın yorum ne olursa olsun umurumda değil.ben gerçeği biliyorum ve onun aşkı başkası .Seni neden arasın ki...Onun umurunda bile değilsin ki seni arasın da senin doğum gününü kutlasın..Hiç bir şekilde seni araması senle iletişim kurması olmaz.Umut etme boşa.Yoluna bak senBYV FAMA denen falcı bana böyle bir yanıt vermişti 2016 senesinde sorduğum kişiyle ilgili , o olaydan 2020 senesine kadar zannediyorum her 6 ayda bir bu adam bana dönmeye çalıştı , ben kabul etmedim en son daha ağustosta ofis açılışımı tebrik etme bahanesiyle yazdı, lütfen falcıları da fallarını da takmayın . Benim baktırdığım bir iki ismi tenzih ediyorum kalanı kendi kafalarını başkalarının falına yazıyor
moraliniz etkilenmesin diye paylaşmak istedim.
ben bugun baktrdm begenmedm.olmadi bendeDuygu Aura bende de şok edici detayları bilmişti . Önceki falları okuyor diye düşünüyorum
Şu yazılan yorum değil yani sinir krizi geçiriyor sanırım o anda FAMA. Denen şahıs normal birinin yazacağı birşey bile değil hayır sorduğum kişiye aşık falan sandımYok artık bu nasıl bir terbiyesizlik zevk mi alıyorlar böyle yorum yapmaktan şaka gibi ya. Bunların iyice bir tarafı kalkmış bu ne cürretdoğru diyorsunuz güvendiğiniz bir iki kişi dışındakileri ciddiye almamak lazım. İşte gaza gelip dur şu da iyiydi diyip baktırıyoruz sonra da hem moralimiz hem sinirimiz alt üst oluyor. Binnaza uzun zamandır gitmiyordum o gün hem bihter kara hem de engin gümüşe baktırdım. İkisi de resmen dalga geçmiş, bihter aşırı olumsuzdu ama engin gümüş resmen alay etmiş terbiyesiz. Zaten iyice beş para etmez site olmuş üstüne de iade hakkını kaldırınca nasıl olsa krediyi geri alamayacaklar dur biraz eğleniyim moduna girmişler. Byv denilen site de binnazdan hallice zaten; kopyala-yapıştır fallar, beş para etmez üstüne de 300 tlye kazık falcılar. İnsanları enayi yerine koymayı iyi öğrenmişler.
Benim de ufak bir sey cikti digerleri patladiBU arada yanlış olmasın falında tek bir dediği çıkmıştı tarihle ama diğer herşey patladı serkanın.
Peki o kisiyle birlestirdi mi sizi sonunda? Konustugum herkesi ististasiz ex’le birlestirmis, herkesin tekrar bir arada olmasi pek mumkun degil dogal olarak o yuzden hafif pembeci olabilir diye supheleniyoruz gelecekle alakalikizlar baktrdm elif hanima..begendim bana da pembeci gelmedi.isi ve mrk ettgim kisiyi soyledi.tarih kasim sonrasi dedi de bakalm :)
birlestirdi cnm o yonde hakli olablrsn bklm gorcez :)Peki o kisiyle birlestirdi mi sizi sonunda? Konustugum herkesi ististasiz ex’le birlestirmis, herkesin tekrar bir arada olmasi pek mumkun degil dogal olarak o yuzden hafif pembeci olabilir diye supheleniyoruz gelecekle alakali
Canım bence gitme ben iki kez baktırdım. Bişey çıkmadı üstelik ikincisinde sen sor ben cevap vereyim dedi. Böyle bir fal yok sen sor ben söyleyeyim. Çok yakın bir zamanda olacak dediği şey de olmadı. 300 TL çok yani soru cevap fal içinKızlar Elif hanımın numarasını gönderebilir misiniz? Malum herkes patladı. İş ve aşkla ilgili sormam gereken şeyler var.
Ayy keşke önceden deseydin baktirdim artık tuhCanım bence gitme ben iki kez baktırdım. Bişey çıkmadı üstelik ikincisinde sen sor ben cevap vereyim dedi. Böyle bir fal yok sen sor ben söyleyeyim. Çok yakın bir zamanda olacak dediği şey de olmadı. 300 TL çok yani soru cevap fal için
Ufak tek soyledikleri oldu demistin? Esas konu vadesi cok gecti mi? Bende henuz gelecek cikan bir sey olmadi Elif’ten vadesi de var Kasim-SubatCanım bence gitme ben iki kez baktırdım. Bişey çıkmadı üstelik ikincisinde sen sor ben cevap vereyim dedi. Böyle bir fal yok sen sor ben söyleyeyim. Çok yakın bir zamanda olacak dediği şey de olmadı. 300 TL çok yani soru cevap fal için
Şu yazılan yorum değil yani sinir krizi geçiriyor sanırım o anda FAMA. Denen şahıs normal birinin yazacağı birşey bile değil hayır sorduğum kişiye aşık falan sandımherhangi bir üyeye böyle bir mesaj atılması zaten bir site için yeterince vahim, bu FAMA denen kişi de baya baya popüler biriydi o zamanlar yani öyle çok atmıyordum sadece burada çok beğenilene atıyordum. Eğer bir iki kişiye etik olarak ısındıysanız fal gibi veya sohbet gibi atmak bence güzel birşey ama ciddiye binip çok açılınca böyle vakalara denk geliniyor :) siteye dava mı açsam napsam
SErkan bende de patladı.Kızlar hera poyraz,neslihan keleş ve falsepeti medyum gizem arasında size falı çıkan var mı
Pişik hatun anladım ahahahhaO zaman şikayet etmiş miydiniz siteye famayı? Hatırlıyorum famanın çok popüler olduğu zamanlar ben de atıyordum hatta ama size yaptığı gerçekten normal değil. Gerçekten bir an acaba sizinkine mi aşıktı diye düşünmedim değil:)) kendi hayatlarında sorun varsa hırsını başkasından çıkarıyorlar heralde bazısı da. Geçen zamanlarda tellwede psişikhatun denilen kadına fal baktırdım. 4 saat sonra 2 paragraf yazı göndermiş. "ben 4 saat bunun için mi bekledim?" dedim. Sorularımın cevavı yoktu hiç, bir daha sordum. Bu sefer faldan tam tersi cevaplar vermiş, aynı sizinki gibi "sen adamın umrunda değilsin arada aklına geliyorsun işte" demiş. Beğenilmeyince, doğruyu söyleyince bir de böyle tribe giriyorlar.