- 4 Ocak 2015
- 2.412
- 3.770
İnanın hatırlamıyorum, ne desem yalan olur byv yönetiminin nasıl olduğunu da hatırlamıyorum yıldızına bir vermiştim başka naptım bilmiyorum değmez ki zatenO zaman şikayet etmiş miydiniz siteye famayı? Hatırlıyorum famanın çok popüler olduğu zamanlar ben de atıyordum hatta ama size yaptığı gerçekten normal değil. Gerçekten bir an acaba sizinkine mi aşıktı diye düşünmedim değil:)) kendi hayatlarında sorun varsa hırsını başkasından çıkarıyorlar heralde bazısı da. Geçen zamanlarda tellwede psişikhatun denilen kadına fal baktırdım. 4 saat sonra 2 paragraf yazı göndermiş. "ben 4 saat bunun için mi bekledim?" dedim. Sorularımın cevavı yoktu hiç, bir daha sordum. Bu sefer faldan tam tersi cevaplar vermiş, aynı sizinki gibi "sen adamın umrunda değilsin arada aklına geliyorsun işte" demiş. Beğenilmeyince, doğruyu söyleyince bir de böyle tribe giriyorlar.
Bildiğim kadarıyla kasım 14ten sonra mars retrosu bitiyor bu yüzden olabilir belkiÇıkıp çıkmayacağını zaman gelince görürüz yaşayıp ama benim anlamadığım çoğunluğa verilen tarihler hep aynı kasım Şubat astrolojik açıdan kasımı bilmiyorum ama muhtemelen o aya bağlı vardır bir şeyler ki herkese aynı şeyi söylüyorlar. Zira Serkan bana baktığı bir falında ekimde geçmiş konular açılacak geçmişten dönenler olacak vs sonra bir astroloğa denk geldim ekim ayı geçmiş defterlerin açılacağı aymış. Özetle sanırım falcılar da astrolojiye göre yorumlarını şekillendiriyor özellikle vadeleri
Kızlar ismihan mı himmetnur mu sizce
cnm sen bi ara elife baktrcaktn sanki baktrms mydn?Merhaba tellwede birkerebire baktıran birileri var mı? Seneler önce beğenenler vardı diye hatırlıyorum. Baktırmak istemiştim ama bir türlü yoktu uzun yıllardır. Bugün online olduğunu gördüm. Tavsiye edebilecek biri var mı?
Evet baktırdım ben de. Nokta atışları olduğu gibi bilemediği önemli durumlar da oldu. Uzun uzun konuşabilme imkanı oluyor yaklaşık 1 saat sürdü. Enerjisi ve üslubu gayet iyi. Fakat söylediği durumlar daha çok uzun vadeli olduğu için henüz çıkıp çıkmayacağını bilemiyorum. Binnazdaki uçuk fiyatlı falcılara girmektense önerebilirim. Üstelik yaklaşık 4 yıldır online olarak baktırmadım falcı kalmadı. Benim için Elif en iyiler içerisinde diyebilirim.cnm sen bi ara elife baktrcaktn sanki baktrms mydn?
İlk falında an ve geçmiş süperdi. Ama yaz sonu demişti olmadı. Bir daha baktırdım sen sor ben söyleyeyim dedi o hoşuma gitmedi. Birde ikincide çok yakın zamanda olacak dediği şey olmadıUfak tek soyledikleri oldu demistin? Esas konu vadesi cok gecti mi? Bende henuz gelecek cikan bir sey olmadi Elif’ten vadesi de var Kasim-Subat
Bana çıkmıştı ama olumsuz yoruma açığım diye belirt ben artık öyle yapıyorumKızlar arnisa bahadır ı sormuştum. Nasıl buluyorsunuz. Çıkmayanı var mı
Sağol canım. Bana söylediği şeyin zamanı geçti. Neyse zamana takılmayayım. Olumlu konuştu ama.Bana çıkmıştı ama olumsuz yoruma açığım diye belirt ben artık öyle yapıyorum
Arnisaya 2-3 kere baktırdım bende zamanlı çıkmışlığı var.Sağol canım. Bana söylediği şeyin zamanı geçti. Neyse zamana takılmayayım. Olumlu konuştu ama.
Ufak tefek tutturmuştu.zaten 1 kez baktırmıştımKızlar arnisa bahadır ı sormuştum. Nasıl buluyorsunuz. Çıkmayanı var mı
Cok sık baktirmamak lazim aslinda ben de fal krizine girip tekrar Elif'ten yorum alsam mi demistim ama vadesi gecmeden baktirmayacagim, herhalde onumuzdeki Ocak yeniden baktiririm. Gerci Ekim sonuna kadar olacak bir seyden bahsetmisti, direkt benle alaklai degil ama aileden yakin biriyle ilgili, pek olacak gibi durmuyor Ekim ortasindayiz zaten.İlk falında an ve geçmiş süperdi. Ama yaz sonu demişti olmadı. Bir daha baktırdım sen sor ben söyleyeyim dedi o hoşuma gitmedi. Birde ikincide çok yakın zamanda olacak dediği şey olmadı
Youtubeda adil yıldırımı izlemiş onun dediklerini söylüyor guya fal bakıyor :) onları biz de biliyoruz :))Kızlar medyum namesteyi merak etmiştim burdaki yorumlardan da görmüştüm ama 50 tl gerçekten etmez full kart yorumu yapmış kart anlamları dinlicek olsam gider video izlerdim açıklama yapıp sen zaten bunları biliyosun demiş sorularımda havada kaldı açıkçası hiç memnun kalmadım önermiyorum iade istedim sistemden
Mrb. :) banada bakabilir misin rica etsemBenim de hislerim çok çok kuvvetli fakat kendime gelince duruyorum. İnanır mısınız birisi hakkında bir şey hissetsem 6 ay sonra hissettiğim şeyi yaşıyorum. Kendim için onlarca, yüzlerce fal baktırdım.
Merhaba herkese, eskilerden kim kaldı burda bilemiyorum da bende 3 yıl önce sıkı bir falkoliktim,kaç yüzbinmilyar sen bu paraları fal âlemine gömüp , enerjisini, işini seven bikac falcı ile devam etmiş bı falzedeyimşuan faldan sonra yani falı bıraktıktan sonra enerjim temizlendi de medyum Selenayi en son kim sormuştu bulunamıyordu, bulup fal baktiran oldu mu