- 21 Ağustos 2020
- 1.105
- 2.138
Daha önce çok baktırdım canım şu anda sadece indirim var diye.. Medyum namastenin yorumu çok iyi tuttu en son tarotta,yakın zaman baktırmış olmasaydım ona atardım kesin. Peki zülale kahve mi tarot mu?Zülali deneyebilirsiniz bence
Sadece byv mi binnazda aynı şekilde bence devam etsinler bir sürü yeni uygulama çıkıyor rekabet fazlalaştı ve falcılar bunlarınkinden daha iyi .Fiyatlar uçuk ve gereksiz. Dediğin gibi çıkmazda hesap sorulacak kadar..BYV'da o kadar pahali ki fallar sigortali satilmali, cikmazsa hesap sormalisin cikmayan kisimlarda iade alabilmelisin bence :))
400 500 tl ye pembis pembis tablolar ciziliiir. Para kazanmak aslında ne kadar kolay. Valla boşuna okuduk, boşuna çalışıyoruz. Ac bi hesap yaz 300 400 tl neyse. Çiz pembis tabloları. ohhSadece byv mi binnazda aynı şekilde bence devam etsinler bir sürü yeni uygulama çıkıyor rekabet fazlalaştı ve falcılar bunlarınkinden daha iyi .Fiyatlar uçuk ve gereksiz. Dediğin gibi çıkmazda hesap sorulacak kadar..
Medyum namaste zaman olarak çıktı mı pekiDaha önce çok baktırdım canım şu anda sadece indirim var diye.. Medyum namastenin yorumu çok iyi tuttu en son tarotta,yakın zaman baktırmış olmasaydım ona atardım kesin. Peki zülale kahve mi tarot mu?
Binnazda baktırdığım fallardan hiçbiri çıkmadı canımKızlar binnazda bihter karaya baktıranınız ve sonucunu dediği gibi yaşayananız var mı? Hayatımda aldığım en olumsuz faldı sanırım acayip modum düştü ve herkesin dediğinin tam tersi şeyler söyledi öyle böyle değil
İnşallah bana da çıkmaz ya o kadar olumsuzdu ki yeşilçingene bile yanında pembeci kalır 10 senedir fal baktırırım belki de hiçbir falımda bu kadar modum düşmemişti olumsuza alışığım hatta doğruyu söyleyenleri severim ama resmen itin bi tarafına sokmuşBinnazda baktırdığım fallardan hiçbiri çıkmadı canım
O kadına ben de merak edip atmıştım. Aşırrııı olumsuzdu.Kızlar binnazda bihter karaya baktıranınız ve sonucunu dediği gibi yaşayananız var mı? Hayatımda aldığım en olumsuz faldı sanırım acayip modum düştü ve herkesin dediğinin tam tersi şeyler söyledi öyle böyle değil
İçim rahatladı valla teşekkür ederim. Bana geçmişten pek bahsetmemiş hep an ve gelecekten bahsetmiş ama ilk defa bir falda bu kadar enerjim düştü. Tamam çok olumsuz falım oldu ama bu dediğiniz gibi aşşırı olumsuzdu. Yakın gelecekle alakalı çıkması mümkün olmayan bir şey söyledi şuan bu nasılsa çıkmaz o zaman falı da çıkmaz diye kendimi avutuyorumO kadına ben de merak edip atmıştım. Aşırrııı olumsuzdu.
durum olumsuz olabilir ona bir şey demiyorum da hiç aaa evet ne kadar da doğru analiz etti şu söylediği çok doğruydu diyemedim hiç bir sözünde. O yüzden başarısız biri bana göre. Söyledikleri ciddiye alınacak biri değil.
Yesilcingene olumsuz yorumlar yapmıştı bana da her ne kadar inanmak istemesem de falını sonradan okuduğumda onun dediği gibi oldu binnazdan 400-500 kredi vermektense telweye atmanı öneririmİnşallah bana da çıkmaz ya o kadar olumsuzdu ki yeşilçingene bile yanında pembeci kalır 10 senedir fal baktırırım belki de hiçbir falımda bu kadar modum düşmemişti olumsuza alışığım hatta doğruyu söyleyenleri severim ama resmen itin bi tarafına sokmuş
Aynı konuda yeşilçingeneye baktırdım canım o da pek olumlu değildi ama bu resmen aşırı ötesi olumsuzdu.çingenenin eski falı bende çıkmamış gerçi ama Çingene ve diğer baktırdıklarım anlık durumda hep aynı şeyi söylediler bu anlık durumda bile acayip canımı sıktı. Neyse illa o kadar fal arasından birileri can sıkar zaten sildim kadının falınıYesilcingene olumsuz yorumlar yapmıştı bana da her ne kadar inanmak istemesem de falını sonradan okuduğumda onun dediği gibi oldu binnazdan 400-500 kredi vermektense telweye atmanı öneririm
Geçmişte bende kısmen tutuşmuştu. Ama reiki bilmem ne şeylerine yönlendiriyoArkadaşlar Fal sepeti Emre Dinç nasıl? Nasıl okadar fal bakıp puanı 5 ve hemen doluyor falan o kadar iyi mi cidden?? Burda bi kaç bşy okudum hakkında ama falı iyimii nasıl?
Ben tavsiye etmemArkadaşlar Fal sepeti Emre Dinç nasıl? Nasıl okadar fal bakıp puanı 5 ve hemen doluyor falan o kadar iyi mi cidden?? Burda bi kaç bşy okudum hakkında ama falı iyimii nasıl?
PardonJaneRizzoli cnm sana msj atmstm baya oldu gerci..gormemissindir ,birini soylemstn tel.de bakan