- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
Didar evrenin tamam bende katinaları çıktı onda tutarsızlık olmadı ama iş ile alakalı baktırdığım su ve kahve fallarında çelişti bende. Bir önceki ile bir sonrakiler birbirinin tam zıttıydı hatta sonraki falında "önceki falımda da söylediğim gibi" dedi ama öyle bir şey dememişti hatta tam tersini söylemişti. Sonuç olarak da dediği tarihler geçti ayrıca ne olumlu ne olumsuz bir gelişme oldu.Kızlar didar evrene 2. Kez fal baktırdım. İlkinde dediği bir şey olmuştu, fakat şimdi azıcık çelişti yani ilkiyle. Bilemedim belki düşünceler değişiyor ondandır ama yani zıttını dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim. Bende kahve ve tarot baktırdım farklı konuştu bakalım inşallah iyi olurDidar evrenin tamam bende katinaları çıktı onda tutarsızlık olmadı ama iş ile alakalı baktırdığım su ve kahve fallarında çelişti bende. Bir önceki ile bir sonrakiler birbirinin tam zıttıydı hatta sonraki falında "önceki falımda da söylediğim gibi" dedi ama öyle bir şey dememişti hatta tam tersini söylemişti. Sonuç olarak da dediği tarihler geçti ayrıca ne olumlu ne olumsuz bir gelişme oldu.
Belki aynı durum sizin katinada da olmuştur. Bir de şuan durum olumsuz gidiyorsa kartlara da yansımış olabilir. Yarın güzel bir şey olursunuz bakarsınız kartlar bile güzel gelir enerjinizi düşürmeyin bence
Çıkmadı.Kızlar Engin gümüş hakkında ne düşünüyorsunuz? Söylediği “sonuç“ u yaşayan var mı aranızda ?
Çok pembeci ya defalarca baktırdım geçmişte. Tutmuş olsaydı çoktan çoktan mutlu mesut yaşayıp gidiyordukKızlar Engin gümüş hakkında ne düşünüyorsunuz? Söylediği “sonuç“ u yaşayan var mı aranızda ?
Neye inanacağımı şaşırdım ama yorumlar böyleİnstagramdan takip ettiğim bi hesap falciyildizankara diye bir falcının reklamını yapmış boşuna saçma yerlere para kaptırmayın diye yazıyorum falan demiş.Yorumlar iyi hoş da güvenilir bir platform olmadığı için fiyat bile sormadım. Baktıran var mı?
Maalesef vadesi bende patlamıştı . Yine umarım size çıkar . Beril bence anlıkta iyi . Hatta birşey yapmadan ona sormuştum doğru mu yapıyorum diye. Söylediği gibi olmuştu . Ama çok pembeci ve çıkmayan falları çokÇok sık mı fal baktırıyorsunuz enerji değişimleri oluyor ya sürekli . Ben arada baktırdığım zaman bazılarının falları çıkmıştı . Beril yavuzdan çok umutluyum sürecinin dolmasına 14 gün kaldı olumlu gelişme yaşanmadı daha bakalım bekliyorum
Bende de biraz zıttıKızlar didar evrene 2. Kez fal baktırdım. İlkinde dediği bir şey olmuştu, fakat şimdi azıcık çelişti yani ilkiyle. Bilemedim belki düşünceler değişiyor ondandır ama yani zıttını dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben yasamadim. Mart ayinda Koc burcu biriyle tanisacaktim, iki kisi arasinda kalacktim, patlayali 6-7 oluyor.Kızlar Engin gümüş hakkında ne düşünüyorsunuz? Söylediği “sonuç“ u yaşayan var mı aranızda ?
Dolandırıcı olması yüksek ihtimal. Fiyat istedim bende kopyalayıp yapıştırıyorumNeye inanacağımı şaşırdım ama yorumlar böyle
Çok pahalı yani bir türlü ben anlamıyorum bu kadar para vericez peki her şeyi bilicekler miDolandırıcı olması yüksek ihtimal. Fiyat istedim bende kopyalayıp yapıştırıyorum
Yazılı fal ücretlerimiz
(WhatsApp üzerinden online yazışma ile)
Kahve falı 100 TL
Aşk falı 100 TL
Tarot 100 TL
Su falı 120 TL
Yıldızname 120 TL
Zihin okuma 120 TL
İkili bakım (kahve/aşk)150 TL
İkili bakım (kahve/yıldızname)170 TL
Üçlü bakım (kahve/ask/yıldızname) 250 TL
Sesli arama ile fal ücretlerimiz
Detaylı kahve analizi- 150 TL
Aşk falı - 150 TL
Kahve+Aşk - 200 TL
Yıldızname-200 TL
Su Falı - 200 TL
Zihin okuma - 200
3'lü bakım - 300 TL (yıldızname, kahve, aşk)
2'li bakım-250 TL (yıldızname ve kahve )
Kurşun dökümü - 250 TL
Not: Yurt dışı ödemeleri Western union yada Ria aracılığı ile yapılmaktadır
İstenilen iki fal bakım ücreti - 60 €
Tekli bakım ücreti aynıdır
Yurt dışı yazılı bakımımız yoktur.
Bilemiyorlar :))Çok pahalı yani bir türlü ben anlamıyorum bu kadar para vericez peki her şeyi bilicekler mibir fala bu kadar paralar vermek... yani dolandırıclık oluyo yaptıkları. Bütün hayatımı bilmesi lazım o parayı vermem için
Bilemiyorlar :))
BYV'da o kadar pahali ki fallar sigortali satilmali, cikmazsa hesap sormalisin cikmayan kisimlarda iade alabilmelisin bence :))Byvde 800 900tller uçuşuyor. O paraya karşı tarafın kaderi yeniden yazmasını bekliyorum