Binnaz Abla

Tasikardi sen söyleyince ben de attım duygu aura ya. Bakalım beğenecekmiyim
Duyguyla ilgili ya burda yada fal sepeti topic’inde bahsetmiştim. Bana çok ince bir detay vermişti ve bahsettiği kişi aynı taleple dönmüştü. O yüzden ara ara baktırırım ben duyguya. Beğenmeyeni de çok o yüzden kesin baktırın diyemem

Zulal şeni nasıl buluyorsunuz. Nisanda baktırdım şimdi dinledim. Güzel bakmış. Çıkanı var mı.

Zulal şeni nasıl buluyorsunuz. Nisanda baktırdım şimdi dinledim. Güzel bakmış. Çıkanı var mı.
Zülal şeni ben hiç beğenmedim sanıyordum, geçenlerde tekrar dinliyim dedim hiç ayrıntı vermememe sadece soru sorup geçmeme rağmen anlık durumu çok iyi bilmiş, durumlar da dediği şekilde ilerlemiş aslında

Ayrıca birçok şeyi bildi geçmiş ve anlikta.
Ben de cok begeniyorum Elif'i zaten anlik ve gecmis cok iyi ama gelecek genelimize olumlu konusmus ve herkesi sordugu kisiyle yeniden birlestirmis konustugumuz kadariyla. Ciksin isterim ama bana gelecek biraz zor gozukuyor. Sana gelecek vadesi yakin mi?

Açıkçası ben sormadım. Sormadan kendi birleştirdi. Vadesi çok uzak.

Açıkçası ben sormadım. Sormadan kendi birleştirdi. Vadesi çok uzak.
Ben de sormadim ama boyle boyle biri var diye 3 harfini soyledi ve oyle ortaya cikti kim oldugu :) Benim vadesi Subat'a kadar ama ondan once Ekim ayi icinde bir sey olacak demisti o da olacak gibi durmuyor isle alakali. Yine de hic belli olmaz
o yuzden simdiden cikmayacak demeyeyim/.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…