Binnaz Abla

Kızlar didar evrene 2. Kez fal baktırdım. İlkinde dediği bir şey olmuştu, fakat şimdi azıcık çelişti yani ilkiyle. Bilemedim belki düşünceler değişiyor ondandır ama yani zıttını dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Didar evrenin tamam bende katinaları çıktı onda tutarsızlık olmadı ama iş ile alakalı baktırdığım su ve kahve fallarında çelişti bende. Bir önceki ile bir sonrakiler birbirinin tam zıttıydı hatta sonraki falında "önceki falımda da söylediğim gibi" dedi ama öyle bir şey dememişti hatta tam tersini söylemişti. Sonuç olarak da dediği tarihler geçti ayrıca ne olumlu ne olumsuz bir gelişme oldu.

Belki aynı durum sizin katinada da olmuştur. Bir de şuan durum olumsuz gidiyorsa kartlara da yansımış olabilir. Yarın güzel bir şey olursunuz bakarsınız kartlar bile güzel gelir enerjinizi düşürmeyin bence

Didar evrenin tamam bende katinaları çıktı onda tutarsızlık olmadı ama iş ile alakalı baktırdığım su ve kahve fallarında çelişti bende. Bir önceki ile bir sonrakiler birbirinin tam zıttıydı hatta sonraki falında "önceki falımda da söylediğim gibi" dedi ama öyle bir şey dememişti hatta tam tersini söylemişti. Sonuç olarak da dediği tarihler geçti ayrıca ne olumlu ne olumsuz bir gelişme oldu.

Belki aynı durum sizin katinada da olmuştur. Bir de şuan durum olumsuz gidiyorsa kartlara da yansımış olabilir. Yarın güzel bir şey olursunuz bakarsınız kartlar bile güzel gelir enerjinizi düşürmeyin bence
Teşekkür ederim. Bende kahve ve tarot baktırdım farklı konuştu bakalım inşallah iyi olur

Ay ben yine gerçekten keriz gibi hissediyorum. Serkan batular didarlar alexler yargıçlar elifsucan lar... say say bitmez. Arkadaş hiçbiri mı uymaz ya. Az önceki konuşmayı isteyene atarım da. Bu falcıların hiçbir şey bildiği yok valla. Paranızı harcamayın. Bence bize gülüyorlar.

Kızlar Engin gümüş hakkında ne düşünüyorsunuz? Söylediği “sonuç“ u yaşayan var mı aranızda ?

Çok sık mı fal baktırıyorsunuz enerji değişimleri oluyor ya sürekli . Ben arada baktırdığım zaman bazılarının falları çıkmıştı . Beril yavuzdan çok umutluyum sürecinin dolmasına 14 gün kaldı olumlu gelişme yaşanmadı daha bakalım bekliyorum

İnstagramdan takip ettiğim bi hesap falciyildizankara diye bir falcının reklamını yapmış boşuna saçma yerlere para kaptırmayın diye yazıyorum falan demiş.Yorumlar iyi hoş da güvenilir bir platform olmadığı için fiyat bile sormadım. Baktıran var mı?
Neye inanacağımı şaşırdım ama yorumlar böyle 😂

Eklentiler

• 2711FA44-3F77-436A-9A7E-59515FF1073B.jpeg
    2711FA44-3F77-436A-9A7E-59515FF1073B.jpeg
    173,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 4D61F610-4AED-4822-9F68-65E2C6CB1B31.jpeg
    4D61F610-4AED-4822-9F68-65E2C6CB1B31.jpeg
    168,1 KB · Görüntüleme: 67
  • F1EA9AEC-5EC4-4BB2-9E64-FB5CBD68B3A9.jpeg
    F1EA9AEC-5EC4-4BB2-9E64-FB5CBD68B3A9.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 58
  • 444E4CFD-8011-4458-A711-C1C07E20EBBF.jpeg
    444E4CFD-8011-4458-A711-C1C07E20EBBF.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 58
Çok sık mı fal baktırıyorsunuz enerji değişimleri oluyor ya sürekli . Ben arada baktırdığım zaman bazılarının falları çıkmıştı . Beril yavuzdan çok umutluyum sürecinin dolmasına 14 gün kaldı olumlu gelişme yaşanmadı daha bakalım bekliyorum
Maalesef vadesi bende patlamıştı . Yine umarım size çıkar . Beril bence anlıkta iyi . Hatta birşey yapmadan ona sormuştum doğru mu yapıyorum diye. Söylediği gibi olmuştu . Ama çok pembeci ve çıkmayan falları çok

Kızlar didar evrene 2. Kez fal baktırdım. İlkinde dediği bir şey olmuştu, fakat şimdi azıcık çelişti yani ilkiyle. Bilemedim belki düşünceler değişiyor ondandır ama yani zıttını dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende de biraz zıttı 😄 Nisan’da baktırdığımda biraz olumsuz konuştu . Temmuz’da pembeye döndü 🙈

Didar bende eski falında da ii degildi. Iki aşamalı sınava gireceksin geçeceksin demişti ben yazılıda elenmiştim :KK70:

Neye inanacağımı şaşırdım ama yorumlar böyle 😂
Dolandırıcı olması yüksek ihtimal. Fiyat istedim bende kopyalayıp yapıştırıyorum

Yazılı fal ücretlerimiz
(WhatsApp üzerinden online yazışma ile)

Kahve falı 100 TL
Aşk falı 100 TL
Tarot 100 TL
Su falı 120 TL
Yıldızname 120 TL
Zihin okuma 120 TL
İkili bakım (kahve/aşk)150 TL
İkili bakım (kahve/yıldızname)170 TL
Üçlü bakım (kahve/ask/yıldızname) 250 TL

Sesli arama ile fal ücretlerimiz

Detaylı kahve analizi- 150 TL
Aşk falı - 150 TL
Kahve+Aşk - 200 TL
Yıldızname-200 TL
Su Falı - 200 TL
Zihin okuma - 200
3'lü bakım - 300 TL (yıldızname, kahve, aşk)
2'li bakım-250 TL (yıldızname ve kahve )
Kurşun dökümü - 250 TL

Not: Yurt dışı ödemeleri Western union yada Ria aracılığı ile yapılmaktadır
İstenilen iki fal bakım ücreti - 60 €
Tekli bakım ücreti aynıdır
Yurt dışı yazılı bakımımız yoktur.

Kızlar Beril yavuzu görünce aklıma geldi falini dinledim moral bozmak gibi olmasın ama olumlu konuşmuş Eylül ayında kesin gelecek demiş ama çıkmadı malesef. Umarım olumlular çıkar size

Dolandırıcı olması yüksek ihtimal. Fiyat istedim bende kopyalayıp yapıştırıyorum

Yazılı fal ücretlerimiz
(WhatsApp üzerinden online yazışma ile)

Kahve falı 100 TL
Aşk falı 100 TL
Tarot 100 TL
Su falı 120 TL
Yıldızname 120 TL
Zihin okuma 120 TL
İkili bakım (kahve/aşk)150 TL
İkili bakım (kahve/yıldızname)170 TL
Üçlü bakım (kahve/ask/yıldızname) 250 TL

Sesli arama ile fal ücretlerimiz

Detaylı kahve analizi- 150 TL
Aşk falı - 150 TL
Kahve+Aşk - 200 TL
Yıldızname-200 TL
Su Falı - 200 TL
Zihin okuma - 200
3'lü bakım - 300 TL (yıldızname, kahve, aşk)
2'li bakım-250 TL (yıldızname ve kahve )
Kurşun dökümü - 250 TL

Not: Yurt dışı ödemeleri Western union yada Ria aracılığı ile yapılmaktadır
İstenilen iki fal bakım ücreti - 60 €
Tekli bakım ücreti aynıdır
Yurt dışı yazılı bakımımız yoktur.
Çok pahalı yani bir türlü ben anlamıyorum bu kadar para vericez peki her şeyi bilicekler mi 😂 bir fala bu kadar paralar vermek... yani dolandırıclık oluyo yaptıkları. Bütün hayatımı bilmesi lazım o parayı vermem için😂😂

Beril yavuzun falından umutlu olduğumu söylemiştim yorumlarda da sürekli olumlu şeyler yazıyordu . Süreci daha dolmadı ama bugün ufacık bir gelişme yaşandı sorduğum kişiyle ilgili ve hiçbir diyaloğumuz yoktu arkadaşı aracılığıyla haber aldım gibi birşey 2 hafta sonrasında gelişme olursa buraya yazarım 🌸

Kızlar instagramda birinin storysinde gördüm faloğlan uygulaması çıkmış ücretsiz fal falan diyodu indirdim attım valla beğendim 😂 en azından fal krizlerinde atılır. Bir de videolu bakıyolarmış daha denemedim ama referans koduyla bedava bakılıyoöış ben de kendiminkini yazayım hem ben hem siz videolu fal kazanıyosunuz F5YAUH yani ücretsiz fal ama işte en azından fal krizlerinde işe yarat diye paylaşayım dedim

X