Binnaz Abla

İnstagramdan takip ettiğim bi hesap falciyildizankara diye bir falcının reklamını yapmış boşuna saçma yerlere para kaptırmayın diye yazıyorum falan demiş.Yorumlar iyi hoş da güvenilir bir platform olmadığı için fiyat bile sormadım. Baktıran var mı?

Bana alex de yargıç da çıkmadı. Dediklerinin tam tersi her gün durumla ilgili olumsuz şeyler oluyor.

Bana alex de yargıç da çıkmadı. Dediklerinin tam tersi her gün durumla ilgili olumsuz şeyler oluyor.
Ne diyebilirim canım hakkında hayırlısı olsun. Kimseyi savunamam ben bana çıktı bitti gitti. Sana çıkmadı hakkında hayırlısı olan inşallah gerçekleşir.

Fal topiklerinde yazan herhangi bir üyenin falcı, falcı veya fal sitesi reklamcısı, herhangi bir falcıya müşteri götürerek indirimli veya ücretsiz fal baktırdığına dair en ufak bir şüpheniz varsa, yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak x üye falcı, falcı reklamı yapıyor vb gibi bir gerekçe yazarak bildirmelisiniz.

Reklam yapıldığına dair şikayette bulunmak yerine topikte birilerini hedef göstermek, iddia ettiğiniz gibi reklam yapan birileri varsa burada yazmaya devam etmelerine, belki amacı yalnızca tecrübelerini paylaşmak olan insanları zan altında bırakmaya ve polemiğe neden olmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef.

Şu topikte ara ara bu tip iddialar oluyor fakat ne yazık ki reklam yapıyor iddialarını site yöneticilerine bildiren 1-2 kişiyi geçmiyor, yöneticilere rapor etmek varken topikte yazıp tartışma çıkarınca bir sonuca ulaşamıyorsunuz.

Rica ediyorum siteye bir falcı geldiğinde, falcı, fal sitesi reklamı yapıldığında şu şikayet et butonunu kullanın bir zahmet.

Son düzenleme:
ezgi sozen var byv da sadece katina bakiyo..cok begendm katina yorumlamasini kart anlamini soyluyo ama duruma gore uyarliyo...baktrn oldu mu hic?

Kızlar didar evrene 2. Kez fal baktırdım. İlkinde dediği bir şey olmuştu, fakat şimdi azıcık çelişti yani ilkiyle. Bilemedim belki düşünceler değişiyor ondandır ama yani zıttını dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Olumluyu olumsuza mı çevirdi? Ya da tam tersi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…