Binnaz Abla

Sadece byv mi binnazda aynı şekilde bence devam etsinler bir sürü yeni uygulama çıkıyor rekabet fazlalaştı ve falcılar bunlarınkinden daha iyi .Fiyatlar uçuk ve gereksiz. Dediğin gibi çıkmazda hesap sorulacak kadar..
Hepsi icin gecerli ama BYV iyice abartmıs. Yakında digerleri de ondan gorup abartabilirler. Neredeyse yeni bir akıllı telefon fiyatına fal bakıyorlar, garanti veya sigortası da olmalı o zaman mantık olarak. Online fal için eğlence amaçlıdır diyor ya siteler açıklama kısmında en altta, o halde fiyatlar da eğlence amacına uygun olsun. Sonuçta falı sırf eğlence amacıyla baktırmıyoruz, fal demek gelecekten veya anlık durumlardan bilgi vermek demek ve bunu yaptığını iddia eden yorumcular fal bakar. Sırf eğlenceyse o zaman fal sitesi değil eğlenceli kurgu hikaye sitesi densin reklamlarında da. “Eğlenmeniz için size hayal satıyoruz” da guzel bir slogan olurdu. Gerçi insanları umutlandırıp hayal kırıklığı yaşatıyorlar veya gercekci olmak adina felaket senaryosu yazıp gereksiz yere moral bozuyorlar, kimse fal baktırıp da anlık dışında eglenmiyor herhalde, kumar gibi bir bakıma.
İnsanlar normalde para verip tatmin olmadıkları alışverişlerin peşini bırakmaz haklı olarak ama falda iadeleri bile kaldırdılar, fala bu kadar para vererek tamamen körlemesine parayı sokaga atmış oluyoruz. O kadar para verip uzerine kısacak fal yorumu aldığımda, soru bile soramadıgımda, gelecek anlık zerre bilemediklerinde falan hiç eğlenmiyorum şahsen, o amacı bile karşılamıyor bende yani. Hatta Binnaz’da fiyatların artması ve soruyu kaldırmalarından sonra orada fal baktırmayı bıaktım, faldan anlık memnun kalsam bile geriliyordum soru soramadıgım icin oyle havada kalma hissi cok kotu oluyor. Tabi bir nevi iyi oldu, soruyu kaldırarak faldan soguttular beni. 😂

Son düzenleme:
Kızlar binnazda bihter karaya baktıranınız ve sonucunu dediği gibi yaşayananız var mı? Hayatımda aldığım en olumsuz faldı sanırım acayip modum düştü ve herkesin dediğinin tam tersi şeyler söyledi öyle böyle değil :KK61:
Bihter Kara, soyadınn hakkını vermek iatedi herhalde 😅

Yorumlarına baktımda olumsuz bir bakış açısı var diyorlar yani insanın modunu düşüren doğru mu?
Canım ben 2 kez baktırdım ve ilki çok boş daha çok tavsiye gibiydi ama kahve atmıştım. Aslında kendisi tarot yorumcusu. 2.ye tarot gönderdim ve olumlu olumsuz açık olduğumu söylemiştim.kartların anlamları olumlu olunca baya tatlı dille anlattı.vadesiyle de tutturdu. Tarotta deneyebilirsiniz ama bu forumda anladığımız net bişey var ki kimisine tutan kimisine tutmuyor. Bu arada youtube videolarını izlerseniz aslında tarot yorumcusu olduğunu anlarsınız.orda genel açılımlar yapmasına rağmen tutturduğu için göndermiştim ben tekrar

Canım ben 2 kez baktırdım ve ilki çok boş daha çok tavsiye gibiydi ama kahve atmıştım. Aslında kendisi tarot yorumcusu. 2.ye tarot gönderdim ve olumlu olumsuz açık olduğumu söylemiştim.kartların anlamları olumlu olunca baya tatlı dille anlattı.vadesiyle de tutturdu. Tarotta deneyebilirsiniz ama bu forumda anladığımız net bişey var ki kimisine tutan kimisine tutmuyor. Bu arada youtube videolarını izlerseniz aslında tarot yorumcusu olduğunu anlarsınız.orda genel açılımlar yapmasına rağmen tutturduğu için göndermiştim ben tekrar
Teşekkür ettim. Bu aralar çok baktırdım biraz enerjim temizlensin iyi kart geleceği varsa da gelmez bu enerjiyle sonra denerim olmadı 😄😄

Kızlar binnazda bihter karaya baktıranınız ve sonucunu dediği gibi yaşayananız var mı? Hayatımda aldığım en olumsuz faldı sanırım acayip modum düştü ve herkesin dediğinin tam tersi şeyler söyledi öyle böyle değil :KK61:
Benim biraz kredim vardı Serkan için almıştım sonra yakalayamadım üstünü tamamlayıp Bihter Kara ya yolladım. Alttaki yorumlar yüzünden.Çok kötüydü gerçekten. Her şey sallamasyon kesinlikle. Öyle bir kişilik tahmini yaptı ki alakasız. Gurur okşayıcı şeyler söyledi ama insan kendini bilir. Yorumum da yayınlanmadı La fonten’den masallar yazmıştım inanmayın lütfen.

vade tutturdu dediğiniz derken 2li 3lü zaman mı verdi yoksa gün olarak mı verdi

Benim biraz kredim vardı Serkan için almıştım sonra yakalayamadım üstünü tamamlayıp Bihter Kara ya yolladım. Alttaki yorumlar yüzünden.Çok kötüydü gerçekten. Her şey sallamasyon kesinlikle. Öyle bir kişilik tahmini yaptı ki alakasız. Gurur okşayıcı şeyler söyledi ama insan kendini bilir. Yorumum da yayınlanmadı La fonten’den masallar yazmıştım inanmayın lütfen.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten. O zaman binnazdaki yorumlar da bariz şişirme çünkü ben de altındaki yorumlara bakarak gittim yok şöyle bildiniz böyle çıktı vs. Geçmiş hakkında konuşmamış sırf gelecek hakkında konuşmuş tamam çingene de benim falımda olumsuzdu ama kibarca sebepleriyle anlatmıştı. Ama bugünkü kredimle baktırdığım bihter kara ve engin gümüş (ki engin gümüşü severdim) yorumlarında dalga geçmiş resmen, olumsuzu söylemenin de bir adabı vardır aşırı sinir oldum

Kızlar Elif hanımın numarasını gönderebilir misiniz? Malum herkes patladı. İş ve aşkla ilgili sormam gereken şeyler var.

Selam şekerlerim nasılsınız. Yani baya süredir fal baktırmıyorum hastalıklarla ugrasmaktan vs vs bir de bıraktım sanırım yavas yavas.... Neyse raporluyum işe gidemedim şeytan dürttü bugun hadi hadi ne zamandır fal atmıyosun hakettin artık dedim 🙈🙈🙈
Duygu auraya fal attım o denk geldi yani begendim ve üzerine sormadıgım kişiyi bilmiş anlatmıs açıkçası şok oldum. İsmindeki harfleri vs söylemiş Ya gerçekten çok iyi ya da baska falları mı görüyor bilemedim tam 😺

Sonra 1 ay önce aysııgına fal atmıstım onunla nedense enerjim tutmuyor gibi hisediyordum olayların üzerinden gectigi için ve ben daha sakin geride bıraktıgım için daha objektif dinlerim falı dedim dinledim ve pees dedim kadının dediği her şey cıkmış...

X