Binnaz Abla

Serkan kazancının yüzde ellisini bana vermesi lazım bedavaya reklam olmaz gerçi yargıç daha çok kazanıyor bebeğim sen yüzrde 60 iste

Ooo eküri de geldiğine göre söylediklerim yerine ulaşmış. Benim tek derdim burada dertleri yüzünden fal baktırmak isteyen ama bu “çete”ler yüzünden umut tacirliğine düşen insanları uyarmaktı. Amacıma ulaştım. Şimdi hayal dünyanızda oynamaya devam edebilirsiniz

Garip... sizi fazla negatif gördüm, sakin mi olsak acaba çok büyütüyorsunuz bence bu övme övmeme işini :)
Geldi bff ahahahah ya heracım görüyorsun adım reklamcıya cıkmış . Ben burdan en az serkan kadar alex nil özlem övdüm o zaman hepsinin reklamını yapıyorım ee kazancım ne bu kredi kartı telfon faturaları neden geliyor madem

sizi bildirelim K Kazen e sanırım tartışma başlatmak istiyorsunuz, ağır tahrik ve itham var :)

Serkan kazancının yüzde ellisini bana vermesi lazım bedavaya reklam olmaz gerçi yargıç daha çok kazanıyor bebeğim sen yüzrde 60 iste
Daha öncede yiğite söylemiştim sen tek değilsin başkalarına da söylemişler reklamcım çok benim orda der gülerdi. burda bir zeliş vardı evlendi gitti bende onunla tanımıştım yiğiti keşke yiğit baksa hala onuda bulamıyorum. Bize çalışıyorlar sanki ben bana iyi gelen falciyi bırakmıyorum bir süre sonra konuyu tamamen bildiği için başkasını arıyoruz. Bu hep böyle gidiyor zaten olan paraya zamana oluyor.

Öncelikle bende yıllardır bir çok sitede fal baktiririm burda bana çıkan başkasına çıkmamıştır yada başkasına çıkan bana çıkmamıştır buna ister enerji ister tesadüf densin.. burası çıkan yada çıkmayan fallarımızı sadece paylasacagimiz yer.. kimseyi ilah yapacağımız bir yer olmamali şu konuda evt hakveriyorum serkan çok sisirildi bende bu sisirmeler sonucu 2 kez baktirdim ve nacizane kendi yorumumu paylaştım birkac kişiye benzer yorumlar yapmıştı okuduğumda platformda.. beğenmedim ama bazı arkadaslar sanki serkana sövmüşüz gibi serkanin annesi gibi serkani korumalar çıkmıyor deyenlere laf vurmalar işte bu platformun sacma bir noktaya gelmesini sağlıyor. Arkadaşım sana çıkmış olabilir başkasına cikmayinca çıkmıyor denince laf vuramazsin burası çıkan ve çıkmayan falları herkes özgürce yazabilisin diye olusturulmus tâbi özgürcenin yanina saygı ve haddini aşmadanida eklemek lazım.. özetle serkan bana çıkmadı çıkana saygı duyarım ama çıkanda çıkmayana duyacak serkani çılgınlar gibi savunmayacak üstüne bide yaw ben anlamıyorum bu çıkmıyor diyenleri diye konuşmayacak.. özgürce saygı ve dürüstlük cercevesinde yorumlarin yapılmasi dileğiyle diyorum..

Ben serkanı çok severim ama kimseye cıkmadı diye laf söylemem ki burda hep yazdım arkdslarıma cıkmayan da çok eger bana söylediyseniz açıklama yapmak istedim. Çok severim ve hep çıkar ama cıkmayana asla haddimi aşan saygısız bi kelime edip reklamcılıkla suclamam kimsenin haddi değil mesela bana çeteci demek

K Kazen bana reklamcı desin onu da kabul ederim ama bi insana çeteci demeye hakkı yok beni burda bu şekilde küçük düşürüp iftira atamaazsın sen kimsin bana çeteci diyorsun

Arkadaşlar “reklam” olarak algılanmasının sebebi “yeni” falcılar olması benim görüşümce.. yoksa diğer falcılarda övüldü burada onlarla aynı anda ama onlar göze batmadı. Mesela bana tek çıkan falcı Alex.
Alexi ben burada övsem kimsenin bence ilgisini pek çekmez çünkü Alex yıllardır sanal alemde fal bakıyor ve belli bir kitlesi olan biri kendini kanıtlamış biri, çıkmayanları da var tabi... bana gelip birisi o bana çıkmadı boşuna övme dese peki der geçerim tartışma uzamaz bile çünkü Alex yıllardır bakıyor tartışmaya kapalı birisi ya da diğer kendini kanıtlamış falcılar doğa dan, zümra lal nesibe vs.. Ama serkan ve yargıç yeni olunca burada da övülünce daha sonra yüzlerce kişi aynı anda ona fal baktırıp aynı anda sonuç alınca şu an burada tartışma cıkması da bana göre normal :) bence sakin olalım.. burada övüldüğü için ben de yargıca baktırdım ama hiç beğenmedim . İlk kahve falı attım evlilik adına soru sordum. Falıma baktı ve beni yıldıznameye davet etti orada daha kesin cevaplar alacağımı söyledi. Bu benim hoşuma gitmed ben kahve falımı iade edip o şekilde başka fala yönlendirmesini beklerdim madem sorularıma cevap alamayacağım. Tekrar burada cok övülünce “kendi hür irademle” tekrar yıldızname attım bana kahve falından hallice bir yorum tekrar yolladı ve evlilik yok dedi.Her an ex dönebilir dedi 1 ay oldu dönen yok :) kasım ayında exle birlikteyken baska biri cıkacak onu sececeksin onla evlenceksin dedi daha kasıma 1 ay var yani cıkmayacak biliyorum ama şimdiden cıkıp cıkmadı yazmak istememiştim bu tartışma ortamı olunca bende fikrimi belirtmek için yazmak istedim :) asla M minikiii yi övdü gittim senin yüzünden baktırdım demem diyemem şimdi ben yukarda Alex yazdım gidip baktırıp cıkmayan olursa beni suçlamalarını istemem çünküü. Tasikardi kız serkanı cok övdün ama baktırmadım ben korktum baktıranların exi evleniyomuş diye şaka yapıyorum sonuçta sana çıkmış bana çıkacak diye bir şey yok benimde enerjim Alexle cok tuttu ama ona da bana hiç cıkmadı diyen cok o yüzden takılmayın sakin olalım yeni fallar baktırıp birbirimizi bilgilendirelim

Acaba çete lideri kim. Kimi uygun gördün
Canım boşver serkan konusunda bende müdahil olmak istedim,bana da çıkmadı ama zaten hiç bir falcı tam çıkmadı çıkmıyor ,gelelim velevki sen çok övdün tavsiye ettin lâkin serkan diğer falcılar gibi hemen dolmasına çok bekleyen danisani da olmasına rağmen havalara girmedi fiyatını artırıp abartmadi, bu konuda yani sisirdigimiz falcıların fiyat arttırması iddia sına katilamicam, yargıç konusunda bişey diyemiyorum baktırmadım sahiden de pahalı bence

Canım evet ben baya övdüm burda baya espri oldu aramızfa ona istinaen o şekilde gelişti yoksa banane alexide aynı ovdum zeydrri kimse begenmiyor onu da övdüm. Yani tuhaf şeyler zaten uzun süredir girmiyorum yazmıyorum pollyancılık oynayıp herrkese baktır ne demektir baktırırım kime ne. Ayrıca yargıc beni hiç çekmedi öyle denedim söyledikleri doğru ama o fiyata kısa buldum ben degmez

Neyse uzun zamandır fal baktırmıyorum iş güç hastalıktan bence hakettim artık kime atsam diyeceğim bulamadım kimseyi

S sorumludegilim Burada ‘terapi gibi’ ve ‘x kişine baktırdım hiçbir dediği çıkmadı ama sırf konuşması hoşuma gittiği için bile giderim’ tarzında cümleler kuran sadece bir (1!) üye var. Direkt ona söylemek yemedi galiba, yememiş ki ortaya atmışsın ve herkesi zan altında bırakmışsın. Ve evet fal işi gayet de enerji işi. Falcı senden güzel enerji alırsa güzel şeyler hisseder. Çoğu falcı geçmişi ve anı bilir ama geleceği gaybı yalnızca Allah bilir. Geleceği bilen falcılar aslında bilmezler, hissederler. Ve bu his yine kabul etmediğin o ‘enerji meselesi’nden ötürü oluşuyor.

Gelen bana giden bana günah keçisiyim be

Çok doğru bir açıklama bence anlayana yeterli enerji noktasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…