- 21 Ağustos 2020
- 1.105
- 2.138
Merhaba tekrardan, bir kaç sayfa garip garip reklam olayları dönmüş. Konuyu tekrar açmak istemiyorum zaten gerekli cevaplar verilmiş. Enerji kelimesinin geçtiği cümleler sanırım bana ithafen yazılmış. Ben enerjiye inanan biriyim. '' Benim bildiğim kadarıyla '' enerjiniz tutmazsa falınıza bakamazlar, bu iş bu kadar basit :) Daha önce de söyledim ben zaten annemden dolayı falcılık kültüründe büyüdüm. Tahmini veya ihtimalli bakılan fallarda bırakın enerjiyi aslında isme bile gerek kalmaz mantıken. Ama gerçek ilim ile bakılan falcılıkta evet enerjiniz önemlidir. Serkan Batu bende hiç çıkmıyordu fakat evet '' insanlığını '' seviyorum ve bu yüzden defalarca para verip baktırdım. %100 fal arıyorsanız zaten 200 300 hatta 500 liraya bile baktıramazsınız. Buna %100 kefilim. Çünkü o düşündüğünüz fallar öyle bakılmıyor. Gerekirse uzun uzun açıklarım da fakat site kurallarını bilmiyorum.
Uzatmadan son 10-15 gündür yaşadığım durumlara döneyim. Beklediğim vadeler vardı zamanı geldi ve tekrar patladı
Serkan Batu : Ayrılığı inatla söylüyordu ayrılıkları oldu evet sonrasında dediği hiçbir durumu yaşamadım. Ne iletişim ne pişmanlık vs vs
Yargıç : Vadeler verdi hatta 2 kez gittim ikisinde de çok netim dedi iletişim dedi hatta biraz gazına gelip adım bile attım sonuç ? Olumsuz tamamen iletişimsizlik ve utancım kaldı elime :) ama iyi birisi gibi yani hakkını yiyemem binnaz sitesindekilere felan 1000 basar
Bende son durumlar böyle kızlar. Başka fal baktırdığım kimse yok zaten. Realde asla baktırmıyorum çünkü o da bana tamemen tuzak gibi geliyor. Başka bir durum olursa sizlere yazarım ama '' fal '' anlamında son umudum olan 2 kişide çok büyük patlayınca biraz elimi ayağımı çekmeyi düşündüm ve buna karar verdim.
Uzatmadan son 10-15 gündür yaşadığım durumlara döneyim. Beklediğim vadeler vardı zamanı geldi ve tekrar patladı
Serkan Batu : Ayrılığı inatla söylüyordu ayrılıkları oldu evet sonrasında dediği hiçbir durumu yaşamadım. Ne iletişim ne pişmanlık vs vs
Yargıç : Vadeler verdi hatta 2 kez gittim ikisinde de çok netim dedi iletişim dedi hatta biraz gazına gelip adım bile attım sonuç ? Olumsuz tamamen iletişimsizlik ve utancım kaldı elime :) ama iyi birisi gibi yani hakkını yiyemem binnaz sitesindekilere felan 1000 basar
Bende son durumlar böyle kızlar. Başka fal baktırdığım kimse yok zaten. Realde asla baktırmıyorum çünkü o da bana tamemen tuzak gibi geliyor. Başka bir durum olursa sizlere yazarım ama '' fal '' anlamında son umudum olan 2 kişide çok büyük patlayınca biraz elimi ayağımı çekmeyi düşündüm ve buna karar verdim.