Binnaz Abla

İnstagramdan takip ettiğim bi hesap falciyildizankara diye bir falcının reklamını yapmış boşuna saçma yerlere para kaptırmayın diye yazıyorum falan demiş.Yorumlar iyi hoş da güvenilir bir platform olmadığı için fiyat bile sormadım. Baktıran var mı?

Bunu mutlaka izleyin 😂 Sizde bu işaretler var mı ?
A950D456-D82A-4C1C-B78E-3CBA04BFEA09.jpeg

Arkadaşlar “reklam” olarak algılanmasının sebebi “yeni” falcılar olması benim görüşümce.. yoksa diğer falcılarda övüldü burada onlarla aynı anda ama onlar göze batmadı. Mesela bana tek çıkan falcı Alex.
Alexi ben burada övsem kimsenin bence ilgisini pek çekmez çünkü Alex yıllardır sanal alemde fal bakıyor ve belli bir kitlesi olan biri kendini kanıtlamış biri, çıkmayanları da var tabi... bana gelip birisi o bana çıkmadı boşuna övme dese peki der geçerim tartışma uzamaz bile çünkü Alex yıllardır bakıyor tartışmaya kapalı birisi ya da diğer kendini kanıtlamış falcılar doğa dan, zümra lal nesibe vs.. Ama serkan ve yargıç yeni olunca burada da övülünce daha sonra yüzlerce kişi aynı anda ona fal baktırıp aynı anda sonuç alınca şu an burada tartışma cıkması da bana göre normal :) bence sakin olalım.. burada övüldüğü için ben de yargıca baktırdım ama hiç beğenmedim . İlk kahve falı attım evlilik adına soru sordum. Falıma baktı ve beni yıldıznameye davet etti orada daha kesin cevaplar alacağımı söyledi. Bu benim hoşuma gitmed ben kahve falımı iade edip o şekilde başka fala yönlendirmesini beklerdim madem sorularıma cevap alamayacağım. Tekrar burada cok övülünce “kendi hür irademle” tekrar yıldızname attım bana kahve falından hallice bir yorum tekrar yolladı ve evlilik yok dedi.Her an ex dönebilir dedi 1 ay oldu dönen yok :) kasım ayında exle birlikteyken baska biri cıkacak onu sececeksin onla evlenceksin dedi daha kasıma 1 ay var yani cıkmayacak biliyorum ama şimdiden cıkıp cıkmadı yazmak istememiştim bu tartışma ortamı olunca bende fikrimi belirtmek için yazmak istedim :) asla @minikiii yi övdü gittim senin yüzünden baktırdım demem diyemem şimdi ben yukarda Alex yazdım gidip baktırıp cıkmayan olursa beni suçlamalarını istemem çünküü. Tasikardi Tasikardi kız serkanı cok övdün ama baktırmadım ben korktum baktıranların exi evleniyomuş diye :KK70:şaka yapıyorum sonuçta sana çıkmış bana çıkacak diye bir şey yok benimde enerjim Alexle cok tuttu ama ona da bana hiç cıkmadı diyen cok o yüzden takılmayın sakin olalım yeni fallar baktırıp birbirimizi bilgilendirelim 😂😂😂
Bana alex de yargıç da çıkmadı. Dediklerinin tam tersi her gün durumla ilgili olumsuz şeyler oluyor.

Bana alex de yargıç da çıkmadı. Dediklerinin tam tersi her gün durumla ilgili olumsuz şeyler oluyor.
Ne diyebilirim canım hakkında hayırlısı olsun. Kimseyi savunamam ben bana çıktı bitti gitti. Sana çıkmadı hakkında hayırlısı olan inşallah gerçekleşir. ❤️❤️❤️

Ooo eküri de geldiğine göre söylediklerim yerine ulaşmış. Benim tek derdim burada dertleri yüzünden fal baktırmak isteyen ama bu “çete”ler yüzünden umut tacirliğine düşen insanları uyarmaktı. Amacıma ulaştım. Şimdi hayal dünyanızda oynamaya devam edebilirsiniz
Fal topiklerinde yazan herhangi bir üyenin falcı, falcı veya fal sitesi reklamcısı, herhangi bir falcıya müşteri götürerek indirimli veya ücretsiz fal baktırdığına dair en ufak bir şüpheniz varsa, yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak x üye falcı, falcı reklamı yapıyor vb gibi bir gerekçe yazarak bildirmelisiniz.

Reklam yapıldığına dair şikayette bulunmak yerine topikte birilerini hedef göstermek, iddia ettiğiniz gibi reklam yapan birileri varsa burada yazmaya devam etmelerine, belki amacı yalnızca tecrübelerini paylaşmak olan insanları zan altında bırakmaya ve polemiğe neden olmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef.

Şu topikte ara ara bu tip iddialar oluyor fakat ne yazık ki reklam yapıyor iddialarını site yöneticilerine bildiren 1-2 kişiyi geçmiyor, yöneticilere rapor etmek varken topikte yazıp tartışma çıkarınca bir sonuca ulaşamıyorsunuz.

Rica ediyorum siteye bir falcı geldiğinde, falcı, fal sitesi reklamı yapıldığında şu şikayet et butonunu kullanın bir zahmet.

Son düzenleme:
ezgi sozen var byv da sadece katina bakiyo..cok begendm katina yorumlamasini kart anlamini soyluyo ama duruma gore uyarliyo...baktrn oldu mu hic?

Kızlar didar evrene 2. Kez fal baktırdım. İlkinde dediği bir şey olmuştu, fakat şimdi azıcık çelişti yani ilkiyle. Bilemedim belki düşünceler değişiyor ondandır ama yani zıttını dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kızlar didar evrene 2. Kez fal baktırdım. İlkinde dediği bir şey olmuştu, fakat şimdi azıcık çelişti yani ilkiyle. Bilemedim belki düşünceler değişiyor ondandır ama yani zıttını dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Olumluyu olumsuza mı çevirdi? Ya da tam tersi?

Didar evrenin tamam bende katinaları çıktı onda tutarsızlık olmadı ama iş ile alakalı baktırdığım su ve kahve fallarında çelişti bende. Bir önceki ile bir sonrakiler birbirinin tam zıttıydı hatta sonraki falında "önceki falımda da söylediğim gibi" dedi ama öyle bir şey dememişti hatta tam tersini söylemişti. Sonuç olarak da dediği tarihler geçti ayrıca ne olumlu ne olumsuz bir gelişme oldu.

Belki aynı durum sizin katinada da olmuştur. Bir de şuan durum olumsuz gidiyorsa kartlara da yansımış olabilir. Yarın güzel bir şey olursunuz bakarsınız kartlar bile güzel gelir enerjinizi düşürmeyin bence

X