- 14 Haziran 2020
- 474
- 965
- 32
Serkan kazancının yüzde ellisini bana vermesi lazım bedavaya reklam olmaz gerçi yargıç daha çok kazanıyor bebeğim sen yüzrde 60 isteBende dünden bu yana okuyorum özelden yazan arkadaşlar beni yargıcın reklamcisi yapmış. Daha öncede yiğitin reklamcısi demişlerdi. Beni burda eski üyeler canlı canlı da tanıyor. Ödediğim paraları kapak olarak koyarım burayada neyse.
İşlem yaptırıp dediğin benden bahsediyorsan enerji çalışması yaptıran benim bu bir yargıcı şimdide överim burda falı çıkıp yazmayan bir sürü insan var. Özelden yazıyor görüşüp konuşuyoruz.adam numaramı o siteden kimseye vermeyin diye özellikle belirtiyor saçma sapan isteklerde bulunanlarla dolu orası diye kendi yazdı. Burda benden fazla yargıca baktiran var günlerdir ben randevu alamıyorum. Isteyen baktırır isteyen baktırmaz herkesin derdi kendine büyük. Yargıca gelene kadar burda kimlerin reklamı döndü ne isimler geldi geçti. Fal bana terapi geliyor doktora ihtiyacım yok. Ne yapalım diğer arkadaşta serkanci diye reklamcimi diyelim. Bana çıkıyor falı istemeyen baktırmaz.