- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
medyum hestiaya ben baktırırım ve severim neden dolandırıcı dedinizki
Fal sepeti deneyimlerimi paylaşmak istiyorum kızlarÖncelikle içlerinden en beğendiğim zülal şen ve alex olmuştu .
Beril yavuza da fal attım vadesi daha geçmedi çıkanlarınız var mı ?
Alexin kişilik analizleri oldukça yerindeydi ki zaten direk tarih değil de 4 lü zaman vermişti falcıdan çok yol gösterici nitelikte yorumlar yapmıştı .
Zülal şene 3 kere fal baktırmıştım ve süreç onun dediği gibi ilerledi ilk baktırdığım falda sorduğum kişinin hediye alacağını söylemişti bu kısmı direk çıkmıştı diğer fallarında zamanları tutturamamıştı ama karşı tarafla ilgili doğru şeyler söylemişti.
Yorumcu zeusun da dedikleri tam çıkmasa da yaşamış olduğum durumları bildi onun dışında beril yavuzun falını merak ediyorum çoğu kişiye çıkmış sizinkiler ne durumda :)
Bende de herşeye evet olucak diyen ama hiçbir öngörüsü gerçekleşmeyen falcılardan biri.Demiştim ki şehir dışı işi olur mu oda yaz bitmeden olucak demişti.Ben ise yazdayız deyip yaz daha bitmedi hanımefendiciğim diye cevap vermişliği var.Beril yavuz bende dedikleri çıkmadı ama anlık durumda fena değildi. Ben onun enerjisini sevmedim ama bir şey itici geldi bana çıkmayacağını falını dinlerken anladım nedense
Bu topikte işiniz ne o zaman? Sizin gibileri gerçekten anlamıyorum, baktırdım boş çıktı deseniz anlarım da hiç baktırmayıp insanlara akıl vermeye çalışanlara da uyuz oluyorum. Yorumunuzda doğru olan tek şey haddiniz olmaması.Kızlar afedersiniz benim kimseyi yargılamak falan haddime değil ama bu fal gibi şeyler aşırı saçma geliyor bana. Kimse gaipten haber veremez. Zevkine baktıran olabilir ama inandırıcılığı sıfır bence. Asla inanmıyorum
Bu şey demek oluyor sevgili T takeiteasy1907 , aslında benimde ilgimi çekiyor da kafam karışmasın diye kötülüyorum, böylelikle ikna ediyorum kendimiBu topikte işiniz ne o zaman? Sizin gibileri gerçekten anlamıyorum, baktırdım boş çıktı deseniz anlarım da hiç baktırmayıp insanlara akıl vermeye çalışanlara da uyuz oluyorum. Yorumunuzda doğru olan tek şey haddiniz olmaması.
Size kim akıl vermeye çalıştı ki? Burası insanların kendi fikirlerini yazabildiği bir alan. Ben sadece inandırıcılığı olmadığını yazdım bu benim fikrim. Şahsı dusuncemi hakaret etmeden belirtmekte serbestim diye dusunuyorum.Bu topikte işiniz ne o zaman? Sizin gibileri gerçekten anlamıyorum, baktırdım boş çıktı deseniz anlarım da hiç baktırmayıp insanlara akıl vermeye çalışanlara da uyuz oluyorum. Yorumunuzda doğru olan tek şey haddiniz olmaması.
Bu şey demek oluyor sevgili T takeiteasy1907 , aslında benimde ilgimi çekiyor da kafam karışmasın diye kötülüyorum, böylelikle ikna ediyorum kendimi
Kızlar ben şunu fark ettim bu her falcı İçin geçerli artık adına enerji uyumumu deriz şans mı deriz bilmiyorum ama bazılarına birebir tutan bazılarında tamamen patlayabiliyor yani bu her falcı İçin geçerli bence kimisi bende hepsi çıktı derken kimisi dediği hiçbir şey çıkmadı diyor. Bunu aslında falımızı dinlerken bile hissedebiliyoruz uyuşup uyuşmadığımızı. Yani en iyi falcı bile 100 kişiye bakıp yüzünüde nokta atışı yapamaz bence patladıkları illa olacaktır en konuştuklarımız dahil. Tabii ücret fazla olunca işin ucunda hem para hem umut olunca kötü oluyorKızlar merhaba Yargıç bana kesinlikle patladı. Zaten biliyordum ama kesin konuştuğu için vadesini bekledim. Dediği hiçbir şey olmadı. Fiyatı da baya pahalı olduğu için uyarayım baktırmak isteyenleri.
Savunmak değil sadece düşünce, haklısın para veriyor ve umut bağlıyor insanlar eğer enerji uymuyorsa bakım sağlayamıyorsa Bakmamalı iade etmeliFalcıya terapi için gitmiyoruz. Kimse kendini kandırmasın. Enerjimin tutup tutmadığını falcı bakamiyorsa anlasın. Iade etsin. Herkes falı çıksın diye umut ediyor. Yüksek fiyatlı falcıların da şişirilmesini anlamıyorum. Sonuç belli olmadan abartıyorsunuz. Buradan kaç kişi okuyup fal baktırıyor. Biraz daha özenli yazarsanız sevinirim.. Yargıç, serkan daha kimler patladı aklımda yok. Bir de enerji uymamıştır diye savunmayın. Fal işi bu değil çünkü.
Burada yazılanları okuyorum. İnsanlar ay enerjisi çok hoş, sesi güzel diye çıkmayan falcının adını yazmaya devam ediyorlar. Babamın oğlu olsa çıkmayan falcıyı burada dile getirmem, savunmam. Terapi isteyen psikolojik destek alsın. Fallar çıkmayınca bahane bulmaya da gerek yok. Enerji tutmadı nedir? Kuantum fiziği ile deney mi yapıyoruzSavunmak değil sadece düşünce, haklısın para veriyor ve umut bağlıyor insanlar eğer enerji uymuyorsa bakım sağlayamıyorsa Bakmamalı iade etmeli
Haklısın Aslında tam doğru tabir ne olur bilmediğimizden bizde falcılar gibi enerji uyuşması diyoruz işin esası şu ki dediğin gibi herkese bakım yapılamıyor falcı bakımı misal X kişisine yapamıyorsa iade edip bakmamalıBurada yazılanları okuyorum. İnsanlar ay enerjisi çok hoş, sesi güzel diye çıkmayan falcının adını yazmaya devam ediyorlar. Babamın oğlu olsa çıkmayan falcıyı burada dile getirmem, savunmam. Terapi isteyen psikolojik destek alsın. Fallar çıkmayınca bahane bulmaya da gerek yok. Enerji tutmadı nedir? Kuantum fiziği ile deney mi yapıyoruz
Bir patladi diyince enerji uymamıştır denmesine takiliyorum ben. Durumu bilip analiz ediyor ama sonuç patlıyor. Enerji uymadiysa durumu da bilemezdi. Bir falcı hakkında yorum yapılırken dikkat edilmesi gerektigini belirtiyorum. 1500 liraya kadar cıkmış fal fiyatı. Yargıcın işlem yapıp kendi reklamının yapılmasını istendiğini de biliyoruz. Her şey sırıtıyor yazılanlardan. Biraz daha dikkat diyorum. Kim, ne için fal baktiriyorsa Allah daha hayırlısını, güzelini nasip etsin herkese.Haklısın Aslında tam doğru tabir ne olur bilmediğimizden bizde falcılar gibi enerji uyuşması diyoruz işin esası şu ki dediğin gibi herkese bakım yapılamıyor falcı bakımı misal X kişisine yapamıyorsa iade edip bakmamalı