Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık yapmış mı cidden deli bukızlar merhaba bir uyarıda bulunmak istiyorum.
Geçen günlerde ben ve birkaç arkadaş kahinra'nın copy paste yaptığını farketmiştik. Dün beni özelden bir numara aradı. ve sanki eskiden ilişki yaşadığım biriymiş gibi tehditvari konuştu. İsmimle hitap etmedi beni tanıdığına dair hiçbir özel şey söylemedi. sadece eski sevgilimmiş gibi numara yaptı. Numaramı değiştirmiştim kısa zaman önce bu yüzden eski sevgilimin olması imkansız sesi bile tanıdık değildi. Kahinra dolandırıcı olduğu için direkt ondan şüphelendim lütfen siz daha dikkatli olun mümkünse falcılara numaranızı vermeyin, bu da bana bir ders oldu gerçekten.
Bir de şey sorucam, bazen mesajı sil hiç çıkmıyor, o zaman karşı taraf mı silmiş oluyor, 1 saat gecrigi icin mi çıkmıyor bunu bilen var mı?Kızlar inanamıyorum whatsaptan herkesten silme özelliği sadece mesajı gönderdikten sonraki bir saat içinmiş ben yemi öğrendim silemiyorum ya sinirim bozuldu valla
Yargıç beni hiç çekmedi ama reklam mı yapıyormuş orasını anlamadım? Son zamanlarda cok fazla konusuluyordu aslında o nedenle daha cok itmisti hatta, byv fiyatları zaten ucuk sanırım bu da yeni bir taktik fal siteleri arasında rekabet cok arttı.Bir patladi diyince enerji uymamıştır denmesine takiliyorum ben. Durumu bilip analiz ediyor ama sonuç patlıyor. Enerji uymadiysa durumu da bilemezdi. Bir falcı hakkında yorum yapılırken dikkat edilmesi gerektigini belirtiyorum. 1500 liraya kadar cıkmış fal fiyatı. Yargıcın işlem yapıp kendi reklamının yapılmasını istendiğini de biliyoruz. Her şey sırıtıyor yazılanlardan. Biraz daha dikkat diyorum. Kim, ne için fal baktiriyorsa Allah daha hayırlısını, güzelini nasip etsin herkese.
İşlem yaptırıp özelden fal baktirip reklamını yapanlar var. Yargıç da bu insanlara torpilli davranıyor işte. Bu çok bariz belli yazılanlardan. Bir falcı için fazla abartı oldu. Serkan ve yargıç konusu oldukça şişirilmiş. Çikan fallari olsa neyse. Terapi için bile gidilir demişler. Psikolojik destek almaları daha sağlıklı olur sanki. Gelecek çıksın diye gidiliyor falcıya bu aşikar..Yargıç beni hiç çekmedi ama reklam mı yapıyormuş orasını anlamadım? Son zamanlarda cok fazla konusuluyordu aslında o nedenle daha cok itmisti hatta, byv fiyatları zaten ucuk sanırım bu da yeni bir taktik fal siteleri arasında rekabet cok arttı.
1 saat geçtiği içinmiş ya şok oldum ben deBir de şey sorucam, bazen mesajı sil hiç çıkmıyor, o zaman karşı taraf mı silmiş oluyor, 1 saat gecrigi icin mi çıkmıyor bunu bilen var mı?
Yargıc bana da öyle geldi ama serkan konusunda bunu diyemem bana her dediği çıktı üstelik bu aralar rahatsızım toparlanınc yazacaktım haziran ayında anneme bakmıştı ekim kasım gibi olacak dediği bir şey var çok sacma bulmustum o zaman, ama gerçekten oldu 2 haftadır dediği şey. Ben fal için giidiyorum ama kimi insna arkadsş niyetine giidyor herkesin kendi seçimiİşlem yaptırıp özelden fal baktirip reklamını yapanlar var. Yargıç da bu insanlara torpilli davranıyor işte. Bu çok bariz belli yazılanlardan. Bir falcı için fazla abartı oldu. Serkan ve yargıç konusu oldukça şişirilmiş. Çikan fallari olsa neyse. Terapi için bile gidilir demişler. Psikolojik destek almaları daha sağlıklı olur sanki. Gelecek çıksın diye gidiliyor falcıya bu aşikar..
Açıkçası lafı üzerine alınması gereken insanlardan biri de sensin.Sesi tatlı, enerjisi güzel diyip şişiriyorsun. Alenen reklam yaptığını düşünüyorum. Gelecekten haber almak için fal baktirip çıkmayınca kendini avutmaktir bu. Gördüğün falcıya fal baktirip polyannacilik oynuyorsun. Ben reklama tahammül edemiyorum. Sırıtıyor yazdığınız şeyler.Yargıc bana da öyle geldi ama serkan konusunda bunu diyemem bana her dediği çıktı üstelik bu aralar rahatsızım toparlanınc yazacaktım haziran ayında anneme bakmıştı ekim kasım gibi olacak dediği bir şey var çok sacma bulmustum o zaman, ama gerçekten oldu 2 haftadır dediği şey. Ben fal için giidiyorum ama kimi insna arkadsş niyetine giidyor herkesin kendi seçimi
Ahahahahahhah iyi misin canım ben hiç bir zaman sesi tatlı enerjisi güzel yazmadım aç bi daha oku bence baskasıyla karıstırmıssın. Ben hep cokan falları anlattım sen istediğini düşün burda beni tanıyan tanıyor sen sıkıtnı yapma yeni üyelik acıp burda bana iftira atamazsınAçıkçası lafı üzerine alınması gereken insanlardan biri de sensin.Sesi tatlı, enerjisi güzel diyip şişiriyorsun. Alenen reklam yaptığını düşünüyorum. Gelecekten haber almak için fal baktirip çıkmayınca kendini avutmaktir bu. Gördüğün falcıya fal baktirip polyannacilik oynuyorsun. Ben reklama tahammül edemiyorum. Sırıtıyor yazdığınız şeyler.
Polllyanacılık oynarım hepsine baktırırım bu sizi hiç ilgilendirmiyor haddiniz olmayan konuda yorum yapmayın lütfenAçıkçası lafı üzerine alınması gereken insanlardan biri de sensin.Sesi tatlı, enerjisi güzel diyip şişiriyorsun. Alenen reklam yaptığını düşünüyorum. Gelecekten haber almak için fal baktirip çıkmayınca kendini avutmaktir bu. Gördüğün falcıya fal baktirip polyannacilik oynuyorsun. Ben reklama tahammül edemiyorum. Sırıtıyor yazdığınız şeyler.
Yargıç ve serkanı ben de övdüm hatta ikisine de ikişer kez baktırdım. Ben senin bu öfkeni anlamlandıramadım sadece... gerçekten iyi misin?Sayfalarca fallari çıkmayan insanin reklamının yapılması ben dahil birçok insana mantıklı gelmiyor. Üzerine alınması gerekenler almıştır diye umuyorum. Sizler yüzünden normal fiyatlı falcılar da uçurdu fiyatları.
Kuzum teşekkür ederim yani giden para benim istediğim kadar baktırır pollyancılık oynarım kimsenin haddi değil reklam olduğunu düşünen baktırmaz ki burda çok insan var seven herkes reklamcı aynenYargıç ve serkanı ben de övdüm hatta ikisine de ikişer kez baktırdım. Ben senin bu öfkeni anlamlandıramadım sadece... gerçekten iyi misin?
Burada Tasikardi serkan konusunda yada M minikiii yargıç konusunda beğendiklerini paylaşmışlar. Onların ve başka arkadaşların yorumlarıyla gidip baktırmışım, tuttuğu için de yorum yapmışım, ne var bunda? Çıkan çıkmayan diye hepimiz bi şekilde yorum yapıyoruz ki bu konunun açılma sebebi bu. Çok rahatsızsan burayı dikkate alma
Ya bunu anlamadım zaten, Binnazın yorumcu sayfalarındaki yorumlarda çok şişirilmesine rağmen asla tutmayan yorumcularıda yazıyoruz, bize tutturan yorumcularıda... arkadaş bi öfkeyle gelmiş bir de terapi alın falan diyor.tutmayan fala bu kadar sinirleniyorsa kimin terapiye ihtiyacı var diye düşünmekteyimKuzum teşekkür ederim yani giden para benim istediğim kadar baktırır pollyancılık oynarım kimsenin haddi değil reklam olduğunu düşünen baktırmaz ki burda çok insan var seven herkes reklamcı aynen
Burayı dikkate almıyorum ancak binlerce okuyan insan var. Yanlış yönlendiriyor bazıları. Fal fiyatları gittikçe artıyor. Forumda reklâm yapan insanların da falı çıkmıyor ne yazık ki. Üzerine alınması gerekenler alınmıştır zaten. Kiminin işlem yapıp kiminin falcılara iletişimi olduğunu da biliyoruz.Yargıç ve serkanı ben de övdüm hatta ikisine de ikişer kez baktırdım. Ben senin bu öfkeni anlamlandıramadım sadece... gerçekten iyi misin?
Burada Tasikardi serkan konusunda yada M minikiii yargıç konusunda beğendiklerini paylaşmışlar. Onların ve başka arkadaşların yorumlarıyla gidip baktırmışım, tuttuğu için de yorum yapmışım, ne var bunda? Çıkan çıkmayan diye hepimiz bi şekilde yorum yapıyoruz ki bu konunun açılma sebebi bu. Çok rahatsızsan burayı dikkate alma
Ece katre ve doğa dan aynı kişiSordum Ece katre fal sepetinde artık yokmuş
Garip... sizi fazla negatif gördüm, sakin mi olsak acaba çok büyütüyorsunuz bence bu övme övmeme işini :)Açıkçası lafı üzerine alınması gereken insanlardan biri de sensin.Sesi tatlı, enerjisi güzel diyip şişiriyorsun. Alenen reklam yaptığını düşünüyorum. Gelecekten haber almak için fal baktirip çıkmayınca kendini avutmaktir bu. Gördüğün falcıya fal baktirip polyannacilik oynuyorsun. Ben reklama tahammül edemiyorum. Sırıtıyor yazdığınız şeyler.
Burada reklam yaptığından/ hatta falcının kendisi ya da yakını vs olduğun şüphe ettiğiniz biri varsa kuzen e bildirin. Öfkenizin yatışmasında yardımcı olur belki :)Sayfalarca fallari çıkmayan insanin reklamının yapılması ben dahil birçok insana mantıklı gelmiyor. Üzerine alınması gerekenler almıştır diye umuyorum. Sizler yüzünden normal fiyatlı falcılar da uçurdu fiyatları.