Bana da anda iyi geldi benle tutarlıydı . Bilmiom hepimizin ilişkileri birbirlerine benziyor diye , falcılarda klasik iki üç cümleyi hepimize kuruyor sonrada o iki cümle kurunca aa bu benim ilişkimm bildii mi diyoruz bilmiyorum ama hayırlısı artık güzel fallarımız çıksın ..İyi bence yazacaktım iyisi kaybolmuş:))
Ay kız keşke yazsaydın ben şimdik attım tarot bakalım ben kendi kartlarımın yorumlarına baktımmSeçtiğim kartların hepsinin anlaöı yeni birisi diyor bakalım leyla ne diyecek o da öyle der ama çıkmaz ben hala ex ex diye sürünürüm kesin
Beğendiyseniz inşallah tutarİyi bence yazacaktım iyisi kaybolmuş:))
büyük ihtimal gelecek çıkmaz benimde ya anlık sadece tutarlıydı onun dışında bekleyip görecem sanmıyorum olacağını zaten..Beğendiyseniz inşallah tutar
Bugün gönderdim dahaKızlar binnazda beliz aytaç nasıl bsktıran var mı? Dikkatimi çekiyor 2 gündür
Benim de hislerim çok çok kuvvetli fakat kendime gelince duruyorum. İnanır mısınız birisi hakkında bir şey hissetsem 6 ay sonra hissettiğim şeyi yaşıyorum. Kendim için onlarca, yüzlerce fal baktırdım.Merhaba arkadaslar,
Uzun sure fal baktirmis biri olarak kendime bir Tarot destesi edinip hobi amacli ilgilenmeye basladim. Aslinda hala ogrenme asamasindayim, hem kendimi gelistirmek icin hem de eglence amacli isteyenlere yorum yapabilirim.Bir konuda sorusu olan ozel mesaj yazabilir, zamanim oldukca kendi destemden sorunuza niyet ederek kart secip yorumlamaya calisirim.
Bildiginiz gibi medyum degilseniz Tarot genel durum ve olabilecekler hakkinda genel tahmini anlik enerjileri veriyor. Aslinda niyet edip bir soru sordugunuzda enerjinin kartlara yansimasi sonucunda genel durumu ozetler. Enerjiler de surekli degisir yalniz, Tarot'a su anda olan enerjileri sormak, tavsiye istemek daha dogru olur ama falcilar kartlari bir arac olarak kullandiklari icin hepimiz Tarot'i gelecegi gosteren bir fal cesidi olarak goruyoruz. Tabii bizim baktirigimiz ve gelecege yonelik soyledikleri cikan falcilar baska guclerden destek aliyor bu nedenle kimi zaman dogru bilgi cogu zaman da yaniltici bilgiler veriyorlar. Bir cok falcinin bazen bilip bazen bilmemesinin de sebebi budur bana kalirsa. Bazi yorumcularin da 6.hissi cok gucludur ki bence boyle 3 harflilerden destek almayan falcilarin daha nadir oldugunu ve bu kisilerin gelecegi daha net bildigini dusunuyorum. Bende her iki durum da soz konusu degilkimi zaman 6.hissim herkes gibi devreye giriyor ama gelecegi soyleyecek kadar degil tabi ki, sadece kartlari enerjilere gore yorumlamaya calsiyorum.
Bu arada ben de burada bahsedilen yorumculardan bir kismina Binnaz abla ve diger sitelerde fal baktirmistim ozellikle son zamanlarda baktirmiyorum cunku cogu kisi cikmadi ve gordugum kadariyla online fallarin fiyatlari cok artmis. Hatirladigim tek cikan Elfin Demet'tir. Ayni durumla alakali Doga Dan ve Sevdar Avaz'a da baktirmistim, Doga olumlu bir yorum yapip yanilmisti Sevdar Avaz olan durumu fazla dramatize etmisti ve cok olumsuz yorum yapmisti, sonuc olmusuz ollmustu ama onun anlattigi kadar da kotu durumlar yasanmadi bu yuzden Elfin disindakilerin tesadufi bildigini dusunuyorum. Elfin ise ilk iki falinda yasayacagim sureci detaylariyle bilmisti. Yalniz onun son falinda soyledigi seylerin bir cogunu yasamadim. Bunlar disinda aklimda kalan olmamis. Ablam da cok baktirdi Binnaz'da ama onun da hatirladigim kadariyla tam olarak cikan bir fali yok. Binnaz'da ozelikle ilk zamanlarda ve 3-5 sene oncesinde daha cok baktiriyorduk ama aklimda kalan cok olmamis, bir cogu da su anda sitede fal bakmiyor. Zaten Binnaz'da fiyatlar ucmus ve soru da sorulmuyrmus artik, bu nedenle artik kendime cok bakamasam da kendi kartlarimdan secip yorumluyorum sadece
Evet Maalesef insan kendine bakamiyor, ben de canim sikildikca soru sorup kart seciyorum. Bazen yakin enerjiler cikip az cok yol gosteriyor, mesela bir gorusmem varsa bu gorusme nasil gececek dedigimde az cok bana enerjileri veriyor. Bence kendimize objektif olamiyoruz ve o yuzden cikan kartlari istedigimiz gibi yorumlama egilimde oluyoruz ben bu nedenle insanin kendine bakamadigini dusunuyorum.Benim de hislerim çok çok kuvvetli fakat kendime gelince duruyorum. İnanır mısınız birisi hakkında bir şey hissetsem 6 ay sonra hissettiğim şeyi yaşıyorum. Kendim için onlarca, yüzlerce fal baktırdım.
hala etkisindeyim inanılmaz üzüldümben temmuzda baktırmıstım asırı kötu bir faldı cok uzulmustum baya aglamıstım; ama cıkmadı merak etme
Anlık geçmişte iyiydi 8li vade vermiş bana. Yani fiyatına göre baktirilabilir kötü bulmadım benFal sepeti Asude yıldız ? Baktıran var mı nasıl sizce? Fiyatı uygun 600 falın 500 ü 5 yıldızacaba kötü yorumları iade edenlerden mi bu da yoksa iyi mi ??
Ben de ona yıldızname atmıştım dediğin gibi bayağı genel bir yorumdu ve ilerleyen yıllarda olacak şeyler söyledi yakın bir tarih vermedi malesef :// bı kişiyi sormuştum aklımdan atamıyorum vs napmaliyim dedim oda aklından atamiyosan bekle öyle hissediyorum demiş.Bugün instagramdaki kahin.ra ya yıldızname baktırdım. Karakter analizi güzeldi (birkaç yerde tam anlamıyla kendimle bağdaştıramadığım yerler oldu ama). Yalnız direkt sorduğum sorulara cevap olarak değil de genel bir yorum yapmış. Bayağı zor bir Türkçeyle. Bir gurbetçi olarak okurken epey beynim yandı ;((( Ama neyse ki altına kendi (benim anlayacağım Türkçeyle) açıklamalarını da yazmış. Zaten aldığı bilgiler sadece ismim yaşım ve fotoğrafımdı. Anne ismi, doğum tarihi ve saati falan istemedi. Öyle marslı jüpiterli satürnlü bir bakım değildi çoğu fal uygulamalarındaki gibi. Bayıldım, öldüm bittim diyemem. Ama çok emek verilmişti. Daha önce ona fal (özellikle yıldızname) baktıran ve dediklerini yaşayan oldu mu?
Hmmm bana da bekle dedi. Bana vade olarak ‘4 vecih’ dedi... 4 vakit oluyor herhaldeBen de ona yıldızname atmıştım dediğin gibi bayağı genel bir yorumdu ve ilerleyen yıllarda olacak şeyler söyledi yakın bir tarih vermedi malesef :// bı kişiyi sormuştum aklımdan atamıyorum vs napmaliyim dedim oda aklından atamiyosan bekle öyle hissediyorum demiş.