Binnaz Abla

canım bende sorumu yazdım

Ben de yıldızname baktırdım ona ama ben fotoğraf göndermedim, anne adımı yaşadığım yeri falan aldı. Evet baya emek verilmiş ama ben tam istediğim cevapları alamadım. Kafamı çok karıştıran iki kişiyi sordum, birine tam tahmin ettiğim gibi hiç uyumlu değilsiniz dedi ama ikisi için de net bir şey demedi. Bir de bazı cümleleri falsepetinde efsun zengine baktırdığım yıldıznamenin çok benzeriydi demekki bazı şeylerim çok barizmiş dedim bilmiyorum. Ama ben daha çok kafamdaki iki kişi için baktırıp tatmin edici cevap alamadığım için bir daha baktıracağımı sanmıyorum açıkcası. Ama iyi niyetli ve kibar biri.

Bu yorumu okumadan 5 dakika önce kendime katina baktım ve kartlar o kadar anlamlı çıktı işime geldiği gibi yorumlayıp sonra da neden objektif yorum yapamıyorum diye kendime sinir oldum

Gerçekten şimdi işkillendim, neden fotoğraf istedi acaba... Ama karakter analizleri gerçekten büyük oranla tutuyordu. Nasıl ve neye göre baktı acaba. Onun dışında daha bakmadan önce birkaç soru sormamı istedi. O sorularımın da çoğunun cevabını alamadım. Ben de pek tatmin olmadım. Sayfasında çoğu kişi dediklerini yaşadım falan yazmış. Fake mi acaba? Gerçekten kibar biri ama sanırım ben de birdaha baktırmam.

Kızlar ben iş, sağlık, bir alacak ve sevdiğim kişinin hayatında biri olup olmayacağı ile ilgili meraktaydım
Is ve sağlıkla ilgili baktirdigim herkes aşağı yukarı tutturmuş sayılır, genel olarak tahlillerim daha olumlu
Isle ilgili olarak olduğun yerde kalacaksın demişlerdi artık bu sene içinde değişim imkanı yok
Sevdiğim kişiyle barışma hayalim de umudum da yok ama hayatında biri yok diyolardi, bence var.
Zaten uzun süredir baktırmıyordum, bundan sonra da baktırmayacağım konuyu kapatıp sevdiğim kişiye de mutluluklar diliyorum :))

İstediği bilgilerde fotoğraf da gönderebilirsiniz demişti bana ama göndermedim karakter analizi için net bilgi veriyormuş anladığım kadarıyla fakat sizden anne adını istememesine şaşırdım. Bana adamların karakteri üzerinden bu yüzden pek yorum yapmadı sanırım sadece ikisiyle de uyumlu değilsin ama özellikle biri için onla hiç uyumlu değilsin dedi. Açıkcası ikisiyle de uyumlu olmadığımı biliyorum ama gelecek konusunda hangisi olabilme ihtimali daha yüksek diye merak ediyordum soruyu tekrar sorunca yine aynı şeyi söyledi yuvarlak cevap verdi yani. zaman da vermedi bana, yıldızname zaman vermez gibisinden bir laf etti. İnstagramda yorum yapmanızı da istedi mi sizden? Benden istedi ama yapmadım

Arkadaşlar tekrar merhaba. Geçen yazmıştım az bir vade bekliyorum diye. Bazı gelişmeler oldu. Benim ex ayrıldı o kişiden ama devamı söylendiği gibi olmadı. Uzun uzun yazıp tekrar sizi yormak istemiyorum. Özetle '' tahmin ederek '' ayrılır diyenler bana göre ihtimali değerlendirip patladı. Bunlar ilk postumda söylediğim genel olarak Binnazda ki tüm herkes. Sadece Batu inatla ayrılacaklar diyordu o çok net bildi ama onun harici dediği şeyler olmadı. Yargıç kısa sürede iletişim dedi, olmadı. En son Yıldızname de çok net gözüküyor iletişim yine dedi son günler kaldı ama olacağını sanmıyorum. Yeşilçingene ayrılacaklar diyenlerdendi ama sonrasında bekleme sana dönmez yine barışacaklar dedi. Bu 3 kişi ayrılığı belki tahmini belki faldan dolayı bilenler ama bana göre çok net ayrılığı görüp tahmin etmeden yorumlayan Yeşilçingene ve Batu oldu.

Bir beklentim kalmadı yani klasik insanlar ayrılır barışır v.b durumlar fal ile alakası bile olmayabilir ama size de anlatmak istedim.

Evet aynen bana da o tarz cevaplar verdi. Ve bütün sorularımı ve sonradan sorduklarımı tam cevaplamadı. Daha doğrusu sanki harfleri rakamları hesaplayıp çıkan sonuçlara göre yorum yapmış gibiydi. Anne ismi istememesi gerçekten ilginç, çünkü bildiğim kadarıyla yıldızname’nin en önemli kriterlerinden biridir anne ismi. Hatta doğum tarihi bile istemedi, direkt yaş. Ama ben yine de yazdım doğum tarihimi. Bir de sevgilim hakkında soru sordum sonradan onun da fotoğrafını, ismini ve yaşını istedi ve onunda karakter analizini yaptı. İlk başta yollamayacaktım fotoğraf ama sonra o kadar para ödedim madem tam olsun mantığıyla yolladım. Mesela aktardığı ‘vecihler’den biri şöyleydi;

Veh-7/88/1 baş dönmesi, yarım baş ağrısı, safra ve hararetten müşkildir.

O baştaki rakamlar sanırım isim ve yaş hesaplamasından sonra ortaya çıkan bir şey? İlk defa böyle bir bakım gördüm. Ama ilginç bir şekilde yaptığı karakter analizlerinin çoğu uyuyordu.

Size yıldız haritası falan yolladı mı? Bana yollamadı. Ama sayfasında, hatta son fotoğrafta birine yıldızname bakıp harita yollamış. Gerçekten hiçbir şey anlamadım. Sizde vade olmaz derken bana vade verdi. Benden yorum istemedi. Ben sadece sonucu yolladıktan sonra birkaç şey sordum (onu da tam cevaplamadı) ve teşekkür ettim. Ben de yapmam yorum eğer isterse.

benden de foto istememiş ama profilimde gözüküyodu belki de ondandır

Aynen aynı şeyleri yaşamışız aslında. Bana da yıldıznamemi göndermedi daha sonra instagramını karıştırırken gördüm ve o baştaki rakamları ben de anlamadım ama anlattığı her konunun başında vardı. Anne adı olayını ben de yıldıznamede çok önemli diye biliyorum sizinkinde ona çok şaşırdım. Benden de sadece yaş istedi ama garanti olsun diye açık tarihini yazdım. Hatta yaşadığım şehiri sorduğunda iki şehir arasında sürekli gidip geliyorum onu bile belirttim.

Dediğiniz gibi bakmadan önce benden sorularımı istedi ama sorduğum sorulara ben de cevap alamadım aynen kendi hesaplamalarını yapıp yazmış gibiydi.hatta bazı sorularda zaman bile sordum hiçbirinde zaman söylemedi. Bu hakkında merak ettiğim iki kişinin de aynı şekilde bilgilerini istedi ama fotoğraflarını istemedi. Bir de bu kişiler için aşk falına gerek yok zaten yıldıznamede hepsi çıkar dedi ama onlarla alakalı kısmı çok kısa tutmuş bende. Haklarında genel bir yorum yapmış ama şu tarz şeyler yaşayacaksın veya bunlardan sana bir yol olmaz da demedi. Ben en çok bu tarz bir yorum istedim geri kalan özelliklerini zaten biliyorum açıkcası.

Size sevgilinizle alakalı ne şekilde ilerleyecek neler olacak vs gibi yorumlar yaptı mı? Ben o tarz bir şey sordum bilmiyorum dedi çünkü sonra da genel dediği cümleleri yazdı.

bana da aynı şekilde oldu yalnız ben birini sorduğumda aşk falında çıkar dedi. yıldıznamede ne ismini istedi ne de herhangi bir şey dedi o kişi hakkında.

Veh-7/88/1 baş dönmesi, yarım baş ağrısı, safra ve hararetten müşkildir bunu bana da demiş tıpatıp aynısı :O

Aynen dediğiniz gibi komik olan hem sorular sorun diyor (sanırım en az 4 en fazla 8 soru hakkım vardı) hem de sadece 1 tanesine yoğunlaşıp diğerlerini cevaplamıyor bile. Azıcık araştırdım kesinlikle anne ismi gerekliymiş yıldızname’de. Hatta en önemlisi doğum saatiymiş. Saatini bırak tarih bile istemedi. Sadece yaşla nasıl olabilir ki, mesela ben 92 doğumluyum, 2020-1992=28. Ama etrafım ‘29 dan gün aldım’ mantığıyla herkese 29 yaşındayım diyen akranlarımla dolu asdghjkashaj birçok kişi bu yöntemi kullanıyor yaşını söylerken. Ya karakter analizlerini çok güzel attı ve tuttu ya da akıl mantığa yatmayan farklı yöntemle bakıyor, bilemedim.

Evet, geleceğimiz hakkında pek parlak konuşmadı ;( Onu ‘4 vecih’te bırakacakmışım. Birbirimize uygun değilmişiz. Ama özellikle benim bırakacağımı vurguladı. Genelde fallarda terk edilen taraf hep ben olurum O yüzden şaşırdım. Ama bir yandan da bekleyip öyle karar vermem gerektiği tarzında bir şeyler yazmış. Yani aslında bende de çok net değildir Sonra bu olayla ilgili 2 soru sordum sadece birini cevapladı. Bir de ‘sizin hayatınıza başkası girecek ve o kişinin nasıl karakterde biri olduğunu tek tek anlattım’ yazmış. Falı 3 defa baştan sona okudum ama öyle bir şey yazmamış.

Evet çok garip anne adını almadan böyle tutturması ne biliyim klasik erkek özelliklerini çözmüş de herkese uyacak şeylee mi söyledi acaba:/ bu arada o baş dönmeli safralı lafı bana da yazmış.

Bana da yorumdan önce 10 tane soru sorma hakkın var dedi ama hiçbirini net cevaplamadı. Ben yakın zamanda işimden istifa ettim, yorumda işimle alakalı şeyler yazmış ama sonrasında zamanını sorduğumda bana da aynı yazımda hepsini belirttim diye bir şey dedi ama hiç öyle şeyler dememiş.

Şimdi ilişki konusunda yazdıklarını okudum da mantığınla değil kalbinle hareket et demiş. Ama kalbimin gittiği adam için sana onunla aşk yok, uyumunuz yok demiş mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…