Binnaz Abla

Kızlar fal sepetinde hediye falım vardı attım samanta grey yorumlamış. Çok uzun bir fal değil ama şaşırdım durumu çok güzel özetlemiş. Diğer bütün fallarımla paraleldi. Daha önce de yargıca sorduğum sizce instagramdan eklesem ters teper mi sorusunu sordum. Tıpkı yargıç gibi olumlu olur süreci hızlandırırsın dedi. Aynı vadeyi verdi yargıç ve Elif’le. İstek atmazsan da iletişim var ama 1-2 hafta içinde değil dedi. Daha önce baktıran var mı?

Şubat ayında baktırmışım evet kısaymış. O anda beklediğim cevapları vermemiş ama uzun vadede söylediği gibi giden durumlar olmuş.

Ben baktırdım beğendim ama vadesine daha var

Yaa kızlar rica etsem hangi fal türünüde baktırdığınızıda paylaşsanız çünkü bana göre hepsi bütün fal türlerinde başarılı değil sonra baktırıyoruz beğenmiyoruz iyi olmuyor

Yaa kızlar rica etsem hangi fal türünüde baktırdığınızıda paylaşsanız çünkü bana göre hepsi bütün fal türlerinde başarılı değil sonra baktırıyoruz beğenmiyoruz iyi olmuyor
Ben kahve atmıştım canim zaten ek açılım yapıyor kahveye de

Kahve mi Tarot mu baktırdınız?

Ben Leyla’ya tarot atmıştım, karakter analizi ve anda gerçekten çok iyi idi. Ama verdiği vade geçeli aylar oldu maalesef.

Adı geçtiğinden beri yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm ama moralinizi bozmak istemem, ben beğenmemiştim leylayı. en ideal senaryoyu yazmıştı kendisi zaten tutmadı.inşallah size tutar
Ay kız keşke yazsaydın ben şimdik attım tarot bakalım ben kendi kartlarımın yorumlarına baktımm Seçtiğim kartların hepsinin anlaöı yeni birisi diyor bakalım leyla ne diyecek o da öyle der ama çıkmaz ben hala ex ex diye sürünürüm kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…