Binnaz Abla

ay inanmıyorum ya güler misin ağlar mısın cidden. bi de kişilik analizinde bayağı uyumlu bulmuştum kendimle arkadaşlar klon muyuz neyiz kendimi enayi gibi hissettim
Canım hepimizinki uyumluymuş ;( Bu olayın tek avantajı galiba bütün heriflerin aynı olduğunu öğrenmemiz oldu ;(((

Canım hepimizinki uyumluymuş ;( Bu olayın tek avantajı galiba bütün heriflerin aynı olduğunu öğrenmemiz oldu ;(((
NASILDI BEGENDİNİZ Mİ

Nesibeye uzun zamandır baktırırım beğenirim yorumlarını en azından senelerdir tarzından ödün vermeyen işini severek yapan biri olduğunu düşünüyorum. Ama çıktı mı derseniz son falları beklemede zamanı olan konular. Eski fallarından ise tek kelimesi çıkmayan da oldu tamamen çıkan da. Ama fal enerji meselesi nesibeyi boş bulanlar da var tabi

Ben de mesela ona fal attım tarot işte. 2 gün geçti cevap yok neyse dedim bekleyim forumda enerjisi gelincr işte yorumluyor diye gönderi görmüştüm bekledim 3 gün oldu 4 gün oldu en son 5. Gün dayanamadım dedim ne biçim enerji bu fal sepetine mesaj attım. İşte bana ulaşacaklarını söylediler ne hikmetse 1 saat sonra nesibe hanımın enrjisi geldi falımı yorumladı gönderdi. Faldan ne anladım derseniz kart yorumları yokk benm hissiyatıma göre deyip deyip exle olmaz baskasıyla olacak ex 1 aya geri döner yeni birisi eylülde olacak dedi hiçbiri olmadı ama yorumlarına bakıom herşeyi cıktı şu bu anlamıyom bnde ben memnun kalamadım falın çıkmamasından değil ben zorladım resmen 5 güğnn sonında falıma baktı o sinriimi bozdu birde enerjim smdi geldi diyor bana göre yalan yani bn mesaj atmasam sallamayacaktı beni daha

Tabi diğer kızlarda yorum yapsın belki vadesi tutmadı ama dedikleri cıkacak bilemiyorum diğer kızlarda nesibe hakkında yorum yaparsa sevinirim birde fiyatıda yüksek ordaki yorumlara kanıp baktırmayalım parayı sokakta bulmuyoruz

Son düzenleme:

5 gün geçmesi çok uzun sürmüş gerçekten nesibede eskiden o yoktu. Belli saatte girer belli sayıda fal alır gecesinde yorumlardı ya da en geç ertesi günü. Ama 5 gün bakılmaması çok uzun sürmüş bir de siz söyledikten 1 saat sonra falının gelmesi, o 5 günde olaylar bile değişebilir. Siz ilk kez baktırdınız sanırım? İlk falı için kötü bir deneyim olmuş ama nesibe kart yorumu yapmaz suyla da destekler bana şu an olduğum ilişkiye başlayacağımı bilip nerdeyse adamın adını verdiği olmuştu. Ama işte falcının günü diye bir olay ve enerji meselesi var maalesef. O yüzden kiminin çok iyi dediği falcı kiminde hiç çıkmıyor. İade talebinde bulundunuz mu? Falsepetinde o konuda genelde yardımcı oluyorlar.

Mayısta baktırmıstım O zaman aşırı duygusal bir dönemimdeydim yorumlarını okuyup baktırma kararı aldım. İlk falımdı aynen nesibeye. Zaten yorum aldıktan sonra ağlamaktan helak olmustum kendinden emin emin konuşması beni fazla etkiledi. Ex 2 aya dönecek ama sen dönme dönsen bile aynı seyler yaşancak sen eylülü bekle yeni biri var falan . Bende exi istiyordum ondan cok üzülmüştüm. İade talep etmedim o an falın etkisiyle çıkar doğrudur falan filan diye. Çokta iyi bi falcı oldugunu düşündüğüm için 5 gün sınra falı göndermesini fazla gözüm görmedi. Suan dediği vakitleri atlattıgım için dediklerini yaşamadığım için daha sağlam kafayla düşünüyorum keske iade isteseymişim. Bana tutmadı vadeleri ex dönmedi yeni biri cıkmadı. Belki bi gün ex döneer ben kabul etmem yeni biriyle olurum ama nesibenin falı cıktı demem yani.

Gene instagrmada buldum falcıfenix diye birini Kız bana çok tatlı geldi öne çıkan hikayelerinde de fal örneklerini atmış baya uzundu ama emin olamıyorum artık o kahin.ra dan sonra

Kızlar bende net olarak , firuze şanlı, alex, hazar erbab, yargic telefonda bakan yeliz, geysu(anda iyi hakkını bu konuda yemem), destan ada, gül tuna, derin hisler patladı.
Geysu bende anda da hic bilememisti tabi geleekte hic cikmamisti. hazar erbab zaten daha fali okurken cikmayacagini biliyordum pembeci ve sanaryo yazmis resmen bu kadar sevilmesini pek anlamiyorum. Alex gelecek konusmadigi icin patlamadi. Telde bakan Yeliz' anda onemli bir seyi bilmisti gelecek icin soyledigi 1-2 sey olmustu ama uzun vade icin soyledikleri henuz olmadi.

Kızlar kendimi tutamayıp tellwede medyumhestiaya fal gönderdim dolandırıcı kadın sorumu bile okumamış yalan yanlış ezbere yorum yapmış şikayet ettim kredimi geri aldım. Bir de atmde mi markette mi ne bir yerlerde şifre girerken fal bakmış utanmadan. Ayrıca kendisi falsepetindeki selin ay çıktı. (bu daha önce yazılmış sanırım ama ben salak gibi unuttum)

Şimdi kredim kaldı yeşilçingeneye atmak istiyorum ama o da ne hikmekse bana 1 kere fal baktı sonra da enerjimiz tutmadı diyip hep geri çevirdi. Yalvarsam nolur bak desem bakar mı deneyen oldu mu :/ tellwe boş beleş falcı dolu kredim de kaldı baktıracak kimse bulamıyorum

nesibe tekbaşer ile ilgili yakın zamanda yorum alan oldu mu?
Daha önce böyle bir yorum yapmıştım. Hala arkasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…