Aynen dediğiniz gibi komik olan hem sorular sorun diyor (sanırım en az 4 en fazla 8 soru hakkım vardı) hem de sadece 1 tanesine yoğunlaşıp diğerlerini cevaplamıyor bile. Azıcık araştırdım kesinlikle anne ismi gerekliymiş yıldızname’de. Hatta en önemlisi doğum saatiymiş. Saatini bırak tarih bile istemedi. Sadece yaşla nasıl olabilir ki, mesela ben 92 doğumluyum, 2020-1992=28. Ama etrafım ‘29 dan gün aldım’ mantığıyla herkese 29 yaşındayım diyen akranlarımla dolu asdghjkashaj birçok kişi bu yöntemi kullanıyor yaşını söylerken. Ya karakter analizlerini çok güzel attı ve tuttu ya da akıl mantığa yatmayan farklı yöntemle bakıyor, bilemedim.
Evet, geleceğimiz hakkında pek parlak konuşmadı ;( Onu ‘4 vecih’te bırakacakmışım. Birbirimize uygun değilmişiz. Ama özellikle benim bırakacağımı vurguladı. Genelde fallarda terk edilen taraf hep ben olurum
O yüzden şaşırdım. Ama bir yandan da bekleyip öyle karar vermem gerektiği tarzında bir şeyler yazmış. Yani aslında bende de çok net değildir Sonra bu olayla ilgili 2 soru sordum sadece birini cevapladı. Bir de ‘sizin hayatınıza başkası girecek ve o kişinin nasıl karakterde biri olduğunu tek tek anlattım’ yazmış. Falı 3 defa baştan sona okudum ama öyle bir şey yazmamış.