Binnaz Abla

Çıkan fal haberleri yok mu kızlar, benim de fal baktırmaya ihtiyacım var. En azından psikolojime iyi gelir.
Çok güzel fal bakan biri var ama ücretli ,eğer düşünürseniz size gerçekten isabetli yorumlar yapan birini tavsiye edeceğim birkaç arkadaşıma söyledim onlarda çok memnun kaldı (twitter dan yorumları okuyabilirsiniz) @SmanMelda sipirutüel danışman melda gerçekten çok iyi

Yapmayın artık şunu ya

Memnun oldum Melda hanım, yalnız bu sitede reklamınızı yapamazsınız. Birazdan banlanacaksınız.

Çıkan fal haberi doğa dan ve didar evren.
bilen bilir doğaya yıllardır gidiyorum artık çok pahalı olduğu için indirimlerden kredi biriktirip gidiyorum. Didara ilk kez fal baktırdım.
2side yakın zamanda soğukluklar olacak, hatta tartışma varbu tartışmada sen artık kesin bitti gibi düşünüp dipte hissedeceksin ama öyle olmayacak adım atacak demişti. Öyle oldu.

Kızlar güzel falcı uygulaması önerisiyle geldim ben fake instamda dolaşırken tabi bir sürü falcı reklamı çıkıyor bir tane faldanadam uygulaması reklamı gördüm geçen sene baktırmışım ama gene deneyeyim ben olacak ki dedim. Normalde aylık 20 tl gibi bir abone fiyatları var. ama ilk 3 fal ücretsiz sanırım ya da ilk 3 ay mı tam hatırlamıyorum. Burada anladığım kadarıyla çeşit çeşit falcı var ama biz hiçbirini bilmiyoruz rastgele biri bakıyor özet gibi bakıyor eğer beğenirsen özel fal bakmak istiyoruma tıklıyorsunuz 18 tl ücreti var soru sorma hakkınız da oluyor detaylı da bakılıyor. Öylesine attım ama şok oldum hiçbir bilgi verilmeden benden hoşlanan kişiyi ne kadar yakında olduğunu bildi bizim evde bir sıkıntı çıkmıştı onu bildi yani bilinmesi zor olan başarımla ilgili detaylı bildi neler arasında kaldığımı falan bldi yani özet falı bile iyiydi özel fal baktıracaktım ama telefonda bakiyem yoktu valla bayıldım yarın bunun için para yükliycem ama şimdi herkese farklı falcı baktığı için sizlere de aynı kişi bakar mum bilmiyorum ama tonlarca para verdiğimi kişilerden bin kat iyiydi özeti bile üstelik hiçbir bilgi bilmeden sadece yaşımı ismimi. Öyle bir tavsiyede bulunayım dedim

canım evet bende biliyorum faldanadamı ve arada bendede aşırı iyi bildiği şeyler oluyor ex imi birebir tarif etmişti geçenlerde yüzünü adını filan

canım evet bende biliyorum faldanadamı ve arada bendede aşırı iyi bildiği şeyler oluyor ex imi birebir tarif etmişti geçenlerde yüzünü adını filan
Ay evet öyle iyi bilince şok oldum aslında özel fal baktırmak istiyordum bugün ama appstore da kötü yorum gmedüm parayı alıp bakmıyorlar falan yazan olmuş korkumdan atmadım ama müthiş baktı yani tonlarxa para verdim fala yani o saçma falcılardan iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…