AhahahahahahahaAcaba başka bir falcıya Serkan Batu ne zaman girer diye baktırıp vade mi alsak
Sen de bendensinSerkan batı bana Temmuz dedi sonra Ağustos dedi en sonbahar dedi. Seneye yaza kadar yolu var herhalde
Beeeeeeennnn gece en sona attı beni. Çok baktırdın en sonda kal yazmışbu arada arkadaşlar Yargıça dün arkadaşım baktırmış indirimdeyken. Pembeyle karışık İyiymiş sanırım öyle şeyler dedi arkadaş, yani olumlu konuşmuş ama sonrasında sorduğu hiçbir soruyu cevaplamamış o yüzden inanmıyorum pek diyordu. Var mı sizde sonradan soru sorup cevap alabilen telefondan instadan felan
Ben de sorularımın cevabını aldım baya ilgiliydi .bu arada arkadaşlar Yargıça dün arkadaşım baktırmış indirimdeyken. Pembeyle karışık İyiymiş sanırım öyle şeyler dedi arkadaş, yani olumlu konuşmuş ama sonrasında sorduğu hiçbir soruyu cevaplamamış o yüzden inanmıyorum pek diyordu. Var mı sizde sonradan soru sorup cevap alabilen telefondan instadan felan
Darısı başıma bıktırdım ben galiba. Bekle demiş bana sadece.Ben de sorularımın cevabını aldım baya ilgiliydi .
ben aldim cvp ama ilk baktiranlardanm heralde ondanbu arada arkadaşlar Yargıça dün arkadaşım baktırmış indirimdeyken. Pembeyle karışık İyiymiş sanırım öyle şeyler dedi arkadaş, yani olumlu konuşmuş ama sonrasında sorduğu hiçbir soruyu cevaplamamış o yüzden inanmıyorum pek diyordu. Var mı sizde sonradan soru sorup cevap alabilen telefondan instadan felan
Ben dün baktırdım soruları da cevapladı. Sadece kısaydı galiba indirimde olduğu içinbu arada arkadaşlar Yargıça dün arkadaşım baktırmış indirimdeyken. Pembeyle karışık İyiymiş sanırım öyle şeyler dedi arkadaş, yani olumlu konuşmuş ama sonrasında sorduğu hiçbir soruyu cevaplamamış o yüzden inanmıyorum pek diyordu. Var mı sizde sonradan soru sorup cevap alabilen telefondan instadan felan
Evet bu benim de dikkatimi çekti. Olumsuz konuştuğu başka kadın gördüğü biri var mı?olumsuz konustugu yok heralde dimi
BenEvet bu benim de dikkatimi çekti. Olumsuz konuştuğu başka kadın gördüğü biri var mı?
Garibanın yüzü gülür mü hiç tek olumsuz konuştuğu olabilirsin
Cnm ben fal orucundayim tutuyorum kendimi ama çok fazla fal baktirdim bu sene ve 3 sene önce de öyle olmustumarkadaşlar merhaba cidden zor zamanlardayım ve bi fal baktırmak istiyorum binnazda bana önerebileceğiniz 500 800 kredi arası iyi dedikleri çıkan karşı tarafın durumunu vs iyi bilen bir falcı varmı
Burada bi arkadaşa da evlilik olmucak dediğini hatırlıyorum. Onun dışında olumsuz yok sanırım foruma yazanlardan.Garibanın yüzü gülür mü hiç tek olumsuz konuştuğu olabilirsin
Kendinize dikkat edin lütfen ve faldaki duygulari birbirine karistirmayin :)nerde var canuım peki önerebilceğin tellwede veya başka yerde varmı
Fal Sepeti Merve dizgin var güzel bakıyor ve ucuznerde var canuım peki önerebilceğin tellwede veya başka yerde varmı