Binnaz Abla

Serkan batı bana Temmuz dedi sonra Ağustos dedi en sonbahar dedi. Seneye yaza kadar yolu var herhalde
Sen de bendensin 6 ay olcak benimde vademi ilerletip duruyo olan bişey yok ama inanıyorum illa bi ay tutturucak fakat 1000 kredi felan olana kadar o sitede sadece ona baktırırım aldığı para helal olsun terapiye o pozitifliğine gidiyorum ben :) yoksa binnazda fal bakan yok.

bu arada arkadaşlar Yargıça dün arkadaşım baktırmış indirimdeyken. Pembeyle karışık İyiymiş sanırım öyle şeyler dedi arkadaş, yani olumlu konuşmuş ama sonrasında sorduğu hiçbir soruyu cevaplamamış o yüzden inanmıyorum pek diyordu. Var mı sizde sonradan soru sorup cevap alabilen telefondan instadan felan

Beeeeeeennnn gece en sona attı beni. Çok baktırdın en sonda kal yazmış didemle kapatmıştım güya fal konusunu indirimde görünce dayanamadım. Çok yoğunluktan bilerek bıraktım bakmadım hatalı görünmesin bakımlar devamı bugün yazmış bana.2 arkadaşta burdan sorularını bekliyormus. Dün ben sıram nezaman baskisi yaparken 14 kişi oldunuz yazmıştı normal cevap vermemesi.

Ben de sorularımın cevabını aldım baya ilgiliydi .

ben aldim cvp ama ilk baktiranlardanm heralde ondan

Ben dün baktırdım soruları da cevapladı. Sadece kısaydı galiba indirimde olduğu için

arkadaşlar merhaba cidden zor zamanlardayım ve bi fal baktırmak istiyorum binnazda bana önerebileceğiniz 500 800 kredi arası iyi dedikleri çıkan karşı tarafın durumunu vs iyi bilen bir falcı varmı

arkadaşlar merhaba cidden zor zamanlardayım ve bi fal baktırmak istiyorum binnazda bana önerebileceğiniz 500 800 kredi arası iyi dedikleri çıkan karşı tarafın durumunu vs iyi bilen bir falcı varmı
Cnm ben fal orucundayim tutuyorum kendimi ama çok fazla fal baktirdim bu sene ve 3 sene önce de öyle olmustum
Binnaz iyi değil ama benim önerebileceğim serkan batu fena değil. Bana gelecek çıkmadı ama anda söyledikleri çok doğruydu ve pembe değildi. Fiyat da yüksek değil.

nerde var canuım peki önerebilceğin tellwede veya başka yerde varmı
Kendinize dikkat edin lütfen ve faldaki duygulari birbirine karistirmayin :)

Binnazda genel anlamda su an popüler ve tek iyi denilebilecek kisi Serkan Batu Kilic.Geri kalanlar sacma rakamlar gereksiz pahaliliklar. Batu‘nun dediklerini yaşayan çok arkadaş var, bir o kadar da yaşamayan ama bence mutlaka deneyin tatlı birisi.

Falsepeti Asude, Alex ve Yağız Okur fiyatları uygun ama tamamen muamma. Biraz baktıran arkadaşlardan fikir almalısın.

Tellwe’de tek gerçek diyebileceğim kişi var o da yeşilçingene. Bana ne dediyse aşk hayatımla ilgili hep dediği oldu ve süreç öyle gitti. Ama ben bile tercih etmiyorum çok sık çünkü çok net konuşur yumuşatmaz :)

Eskiden günde birkaç defa burayı büyük heyecanla takip eder, falcı kovalardım. Ama artık hiç hevesim kalmadı. Soğudum resmen. En son 9 gün önce baktırmışım (Nil Güneş’e). Bu benim için büyük bir şey jekfksldj Galiba ben de fal orucuna giriyorum hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…