- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Duygunun ilk falları tuttu bende 3.de tutmadıKızlar falsepetinden %50 indirim kuponu geldi bir yılım dolmuş diye, kimi deniyim sizce? Duygu aurayı merak ediyorum ama anında doldu
Fal Sepetinde en beğendiğim Didar Evren ve Beril . Gerçi Beril çok pembeci diyorlar ama yaptığı analizler doğru ve bana falı çıktı . Duygu Aura iletişim ağustosta olacak demişti ve doğru bildi ama sallayıp tutturmuş olabilir .Kızlar falsepetinden %50 indirim kuponu geldi bir yılım dolmuş diye, kimi deniyim sizce? Duygu aurayı merak ediyorum ama anında doldu
Dün didara baktırdım. Berilede 3 kere baktırdım anlık ve karşı tarafın analizlerini bildi ama pembeye bağladı heşFal Sepetinde en beğendiğim Didar Evren ve Beril . Gerçi Beril çok pembeci diyorlar ama yaptığı analizler doğru ve bana falı çıktı . Duygu Aura iletişim ağustosta olacak demişti ve doğru bildi ama sallayıp tutturmuş olabilir .
İkisi aynı şeyleri mi söyledi ? Bana aynıydı ve doğru çıktı.Dün didara baktırdım. Berilede 3 kere baktırdım anlık ve karşı tarafın analizlerini bildi ama pembeye bağladı heş
Ya ikisindede sonuç olumlu ama beril aşırı pespembeye bağlıyoİkisi aynı şeyleri mi söyledi ? Bana aynıydı ve doğru çıktı.
Buna bende katılıyorum. Çıkan fallar tesadüf.Bana hiçbiri çıkmadı, söyledikleriniz çıkmış olsaydı şu an ciddi adım atmamız gerekirdi fakat iletişim bile yok. Aksine ben adım atıyorum ve karşı taraf çok soğuk. Bence çıkan falların çoğu tesadüfen çıkıyor.
ben begenmedm cnm meslinayi olumluydu ama analizler kotuydu.bende olmadi..yargica ne zmn ne atmstn cnm ?Kızlar merhaba, size çıkan falları yazacağımı söylemiştim, hepsini teker teker yazamak için vaktim yok ama onları da yazacağımdan şüpheniz olmasın
Öncelikle bende yeşilçingene direkt patladı. Çok olumsuz bir faldı ve sadece moralimi bozdu. Neyse ki çıkmadı.
Alex bende bir süre sonra sadece nasihat vermeye başladı.
Yargıçın dediği çok nokta atışlı şeyi oldu ve süreç onun dediği gibi ilerliyor.
Serkan batu'nun dediği birkaç şey çıktı ama sonuç patladı. Bana iki falda inatla ağustos'ta eski sevgilimin geleceğini söylemişti. eylül 20'sindeyiz öyle bir şey yok.
Bir de yeni biri gelmiş, biryolunvar'da kredim kaldı fala ara vereceğim diye baktırdım adı meslina birkaç dediği nokta atışlı şey gerçekleşti. Bahsettiği sonuca daha var, 15 TL diye öylesine baktırmıştım. Öneriyorum diyip kefil olmak istemem ama baktıran olduysa diye çok merak ediyorum.
Peki Alex tavsiye vermeden önce söyledikleri çıkıyor muydu?Kızlar merhaba, size çıkan falları yazacağımı söylemiştim, hepsini teker teker yazamak için vaktim yok ama onları da yazacağımdan şüpheniz olmasın
Öncelikle bende yeşilçingene direkt patladı. Çok olumsuz bir faldı ve sadece moralimi bozdu. Neyse ki çıkmadı.
Alex bende bir süre sonra sadece nasihat vermeye başladı.
Yargıçın dediği çok nokta atışlı şeyi oldu ve süreç onun dediği gibi ilerliyor.
Serkan batu'nun dediği birkaç şey çıktı ama sonuç patladı. Bana iki falda inatla ağustos'ta eski sevgilimin geleceğini söylemişti. eylül 20'sindeyiz öyle bir şey yok.
Bir de yeni biri gelmiş, biryolunvar'da kredim kaldı fala ara vereceğim diye baktırdım adı meslina birkaç dediği nokta atışlı şey gerçekleşti. Bahsettiği sonuca daha var, 15 TL diye öylesine baktırmıştım. Öneriyorum diyip kefil olmak istemem ama baktıran olduysa diye çok merak ediyorum.
Evet birkaç dediği olmuştu ama benim sorularım çok yakın vadeliydi açıkçası didar, serkan adını hatırlayamadığım birkaç kişi de benzer yorum yapmıştı ama alex daha sıcak geldiği için sürekli baktırmak istemiştim.Peki Alex tavsiye vermeden önce söyledikleri çıkıyor muydu?
himmetnuru begendm bende ama vadesi cok sonraHimmetnur'a da baktırdım ben tarot dediklerinin vadesi var, sevdiceğimin kişi karakterinde bir iki tık şeyin uyuştuğunu düşünmüyorum ama çıkarsa size yine söylerim
Ah, ben de sevinmiştim ucuza iyi falcı buldum diyeben begenmedm cnm meslinayi olumluydu ama analizler kotuydu.bende olmadi..yargica ne zmn ne atmstn cnm ?
Bana bekle dedi bekliyorumArkadaşlar yargıça baktırıp yönlendirmelerine uyan kişilerin yorumlarına ihtiyacım var. Ben fal baktırdığımda bir şey sormuştum sizce yapsam ters teper mi diye. O da kesinlikle yapmalısın yaparsan süreci çok hızlandırmış olursun dedi. Soru kısmında yeniden sordum emin misiniz yaparsam ve olmazsa çok utanırım aynı ortamlarda karşılaşma ihtimalimiz var dedim. Eminim eğer senin üzüleceğin bir şey olsa asla yap demezdim oluru yok derdim, ilk kez içi bu kadar acıyan bir adam görüyorum falda sizin ufacık bir adımınız onun daha hızlı çözülmesine sebep olur dedi. Ama ben dediği şeyi hala yapmadım aylar geçmiş ya olmazsa diyip gururuma yeniliyorum. Yargıcın yap dediklerini dinleyen memnun olan ya da yapmadığı için pişman olan birileri varsa aranızda yazabilirler mi?
Arkadaşlar yargıça baktırıp yönlendirmelerine uyan kişilerin yorumlarına ihtiyacım var. Ben fal baktırdığımda bir şey sormuştum sizce yapsam ters teper mi diye. O da kesinlikle yapmalısın yaparsan süreci çok hızlandırmış olursun dedi. Soru kısmında yeniden sordum emin misiniz yaparsam ve olmazsa çok utanırım aynı ortamlarda karşılaşma ihtimalimiz var dedim. Eminim eğer senin üzüleceğin bir şey olsa asla yap demezdim oluru yok derdim, ilk kez içi bu kadar acıyan bir adam görüyorum falda sizin ufacık bir adımınız onun daha hızlı çözülmesine sebep olur dedi. Ama ben dediği şeyi hala yapmadım aylar geçmiş ya olmazsa diyip gururuma yeniliyorum. Yargıcın yap dediklerini dinleyen memnun olan ya da yapmadığı için pişman olan birileri varsa aranızda yazabilirler mi?
Evet ben . 1,5 senedir doğru düzgün iletişim yoktu . Konuyu kapattım . Yargıcın dediğini yaptım . Biraz riskliydi . Ama doğru yaptım memnunum .Arkadaşlar yargıça baktırıp yönlendirmelerine uyan kişilerin yorumlarına ihtiyacım var. Ben fal baktırdığımda bir şey sormuştum sizce yapsam ters teper mi diye. O da kesinlikle yapmalısın yaparsan süreci çok hızlandırmış olursun dedi. Soru kısmında yeniden sordum emin misiniz yaparsam ve olmazsa çok utanırım aynı ortamlarda karşılaşma ihtimalimiz var dedim. Eminim eğer senin üzüleceğin bir şey olsa asla yap demezdim oluru yok derdim, ilk kez içi bu kadar acıyan bir adam görüyorum falda sizin ufacık bir adımınız onun daha hızlı çözülmesine sebep olur dedi. Ama ben dediği şeyi hala yapmadım aylar geçmiş ya olmazsa diyip gururuma yeniliyorum. Yargıcın yap dediklerini dinleyen memnun olan ya da yapmadığı için pişman olan birileri varsa aranızda yazabilirler mi?
Arkadaşlar yargıça baktırıp yönlendirmelerine uyan kişilerin yorumlarına ihtiyacım var. Ben fal baktırdığımda bir şey sormuştum sizce yapsam ters teper mi diye. O da kesinlikle yapmalısın yaparsan süreci çok hızlandırmış olursun dedi. Soru kısmında yeniden sordum emin misiniz yaparsam ve olmazsa çok utanırım aynı ortamlarda karşılaşma ihtimalimiz var dedim. Eminim eğer senin üzüleceğin bir şey olsa asla yap demezdim oluru yok derdim, ilk kez içi bu kadar acıyan bir adam görüyorum falda sizin ufacık bir adımınız onun daha hızlı çözülmesine sebep olur dedi. Ama ben dediği şeyi hala yapmadım aylar geçmiş ya olmazsa diyip gururuma yeniliyorum. Yargıcın yap dediklerini dinleyen memnun olan ya da yapmadığı için pişman olan birileri varsa aranızda yazabilirler mi?