Binnaz Abla

Tasikardi senin yüzünden ünlü oldu Serkan batu, şimdi yakalamak için 10 saat bekliyoruz sağol ya aahhaa bugün de girmedi

Ahhahah yaaa sorma ilk buldugum zamanlarda miss gibi yakalıyordum :)) hakediyor ünlü olmayı evet ben de yakalayamadım ama belki işleri vs vardır rutin bilemedim ki öyle düşündüm yazar belki yarın girip girmeyeceğni,yakalarsın umarım...

Bende dün baktırdım ama instagram hesabından. Evet kısaydı Bilgi vermedim ama bilmiş. Bi konu var onunla ilgili 3-4 aylık zaman vermiş bakalım nolcak.

Serkan Batu patladı bende Kızlar. Şu telde bakan elif hanımın ufak tefek söyledikleri oldu. Esas konu daha zamanı var. Sembol serkan bomba bişey bildi. Bi Akdeniz Ege yapacaksın dedi hatta içimden bir daha baktırmam dedim pandemi de ne tatili dedim bir hafta sonra apar topar yola çıktım. Çok kısa bakıyor ama 4-5 dk

Symbol Serkan bana da tatile cıkacaksın iyi gelecek dedi olmadı. Bence Serkan olabilecek seyleri herkese soylemis maalesef.

Serkan batı bana Temmuz dedi sonra Ağustos dedi en sonbahar dedi. Seneye yaza kadar yolu var herhalde
Bende tutturduğu çok şey oluyor. Başka bi erkek soracaktım daha önce baktırmadığım. Ama Serkan girene kadar ben bu yeni tanıştığımla evleneceğim böyle giderse ahahahah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…