Tasikardi senin yüzünden ünlü oldu Serkan batu, şimdi yakalamak için 10 saat bekliyoruz sağol ya aahhaa bugün de girmedi
Ben de bekliyorum 2 gündür ama yok...Tasikardi senin yüzünden ünlü oldu Serkan batu, şimdi yakalamak için 10 saat bekliyoruz sağol ya aahhaa bugün de girmedi
Bende dün baktırdım ama instagram hesabından. Evet kısaydı Bilgi vermedim ama bilmiş. Bi konu var onunla ilgili 3-4 aylık zaman vermiş bakalım nolcak.Ben birden fazla kez baktıranlardanım. Evet sesli değil yazılı bakıyor. Bana baktıkları ne kısa ne uzun tam orta kıvamdaydı. Detay olarak kendi falımdan yola çıkarak şöyle diyebilirim. İlk gönderdiğimde kişilik analiziyle başlamıştı ve geçmişe dair bir iki cümlesi vardı. Sonrasında bildiğimiz fal gidişatıyla devam ediyor. Ben direkt sorularımı sordum aslında ama biraz da olayla ilgili küçük notlar paylaştım. Ben falı çıkmayan patlayan taraftanım maleseffalı çıkan bir kaç arkadaş vardı forumda onlarda görünce mutlaka yardımcı olur.
Aslınfa genelde laf kalabalığı yapıyor toplam 5 cümle kuruyor gerisi sen şöylesin böylesin ama tutturuyor yaniBana da sembol Serkan bir ege tatili yapcan sana iyi gelecek dedi. Zaten tatil yerindeyim. Tatil olayı çıkmadı bana
İsim tutturma dışında bişi bildiği yok benceBana da sembol Serkan bir ege tatili yapcan sana iyi gelecek dedi. Zaten tatil yerindeyim. Tatil olayı çıkmadı bana
O isimleri bizde biliyoruz zatenİsim tutturma dışında bişi bildiği yok bence
Ben ne zaman baktıracak olsam bir kaç gün girmiyorSerkan batu bugün de mi girmeyecek acaba ya hiç kimseyi böyle beklemedik arkadaş ahahaha
Symbol Serkan bana da tatile cıkacaksın iyi gelecek dedi olmadı. Bence Serkan olabilecek seyleri herkese soylemis maalesef.Serkan Batu patladı bende Kızlar. Şu telde bakan elif hanımın ufak tefek söyledikleri oldu. Esas konu daha zamanı var. Sembol serkan bomba bişey bildi. Bi Akdeniz Ege yapacaksın dedi hatta içimden bir daha baktırmam dedim pandemi de ne tatili dedim bir hafta sonra apar topar yola çıktım. Çok kısa bakıyor ama 4-5 dk
Yakalayabilirsek ilk üç belli olduSerkan batu bugün de mi girmeyecek acaba ya hiç kimseyi böyle beklemedik arkadaş ahahaha
Serkan batı bana Temmuz dedi sonra Ağustos dedi en sonbahar dedi. Seneye yaza kadar yolu var herhalde
Tutan kişilerde baya baya biliyor ama tutmayan da var.. o yüzden bişey diyemiyorumSerkan batı bana Temmuz dedi sonra Ağustos dedi en sonbahar dedi. Seneye yaza kadar yolu var herhalde
Hayır bi de ne zaman gireceği belli değil Ya. Girdiğinde de anında doluyor. Elimizde telefon moron gibi bekleyecek miyiz nedir anlamadım. Sanırım şans işi artık :)
Bende tutturduğu çok şey oluyor. Başka bi erkek soracaktım daha önce baktırmadığım. Ama Serkan girene kadar ben bu yeni tanıştığımla evleneceğim böyle giderse ahahahahSerkan batı bana Temmuz dedi sonra Ağustos dedi en sonbahar dedi. Seneye yaza kadar yolu var herhalde
Aynen moron gibi 11-12 arası bekliyorum kaç gündür sürekli sayfa yeniliyorumHayır bi de ne zaman gireceği belli değil Ya. Girdiğinde de anında doluyor. Elimizde telefon moron gibi bekleyecek miyiz nedir anlamadım. Sanırım şans işi artık :)
Ya her an girebilir gibi oldu profiline de yazmadığı için... bi süre atamayacağız sanırım :)Aynen moron gibi 11-12 arası bekliyorum kaç gündür sürekli sayfa yeniliyorumBugün de geçti..