Binnaz Abla

fal krizim gelmişti bir süre daha para vermek istemiyorum diye falsepetinde hediye falı kullandım Burcu Karen almış bakalım neler diyecek var mı daha önce tecrübe eden arkadaşlar

fal krizim gelmişti bir süre daha para vermek istemiyorum diye falsepetinde hediye falı kullandım Burcu Karen almış bakalım neler diyecek var mı daha önce tecrübe eden arkadaşlar

Benim daha önce hediye falıma bakmıştı canım çok kötüydü belki sana güzel bakar.

aa fena değildi yani hediye fal olmasına ragmen emek vermis üzerinde yorum yapmış güzelde analiz etmiş hakkını yemiyeyim :) ama atıyorum 50 lira olsa para verip baktıracağım önceliklerde olmaz.

Bana da adımı aynısı story izlemesi oldu Sana bide Elif ekimde barışma görmüştü değil mi

Ay bu Didem’in ben numarasını almıştım ama baktırmaya korktum ne kadardı parası acaba

Yargıç’a ben hiç yıldızname baktırmadım kızlar, detay veya durumla ilgili bilgi istiyor mu? Veya siz verdiniz mi ? Yoksa sadece isim doğum tarihi mi ?

yildizname baktrdm..en gec tarihi de sordm ogrenms oldum :) isle ilgili ben demeden bildi.keske ciksa hic umudum.yok o da demis cok umutsuzsun diye:)

siz işle ilgili durumu söylemişmiydiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…