Binnaz Abla

Tasikardi Tasikardi senin yüzünden ünlü oldu Serkan batu, şimdi yakalamak için 10 saat bekliyoruz sağol ya aahhaa 😄😄😄 bugün de girmedi 🤦🏻‍♀️

Ahhahah yaaa sorma ilk buldugum zamanlarda miss gibi yakalıyordum :)) hakediyor ünlü olmayı 🤗 evet ben de yakalayamadım ama belki işleri vs vardır rutin bilemedim ki öyle düşündüm yazar belki yarın girip girmeyeceğni,yakalarsın umarım...

Ben birden fazla kez baktıranlardanım. Evet sesli değil yazılı bakıyor. Bana baktıkları ne kısa ne uzun tam orta kıvamdaydı. Detay olarak kendi falımdan yola çıkarak şöyle diyebilirim. İlk gönderdiğimde kişilik analiziyle başlamıştı ve geçmişe dair bir iki cümlesi vardı. Sonrasında bildiğimiz fal gidişatıyla devam ediyor. Ben direkt sorularımı sordum aslında ama biraz da olayla ilgili küçük notlar paylaştım. Ben falı çıkmayan patlayan taraftanım malesef :KK70: falı çıkan bir kaç arkadaş vardı forumda onlarda görünce mutlaka yardımcı olur.
Bende dün baktırdım ama instagram hesabından. Evet kısaydı Bilgi vermedim ama bilmiş. Bi konu var onunla ilgili 3-4 aylık zaman vermiş bakalım nolcak.

Serkan Batu patladı bende Kızlar. Şu telde bakan elif hanımın ufak tefek söyledikleri oldu. Esas konu daha zamanı var. Sembol serkan bomba bişey bildi. Bi Akdeniz Ege yapacaksın dedi hatta içimden bir daha baktırmam dedim pandemi de ne tatili dedim bir hafta sonra apar topar yola çıktım. Çok kısa bakıyor ama 4-5 dk

Serkan Batu patladı bende Kızlar. Şu telde bakan elif hanımın ufak tefek söyledikleri oldu. Esas konu daha zamanı var. Sembol serkan bomba bişey bildi. Bi Akdeniz Ege yapacaksın dedi hatta içimden bir daha baktırmam dedim pandemi de ne tatili dedim bir hafta sonra apar topar yola çıktım. Çok kısa bakıyor ama 4-5 dk
Symbol Serkan bana da tatile cıkacaksın iyi gelecek dedi olmadı. Bence Serkan olabilecek seyleri herkese soylemis maalesef.

Serkan batı bana Temmuz dedi sonra Ağustos dedi en sonbahar dedi. Seneye yaza kadar yolu var herhalde
Bende tutturduğu çok şey oluyor. Başka bi erkek soracaktım daha önce baktırmadığım. Ama Serkan girene kadar ben bu yeni tanıştığımla evleneceğim böyle giderse ahahahah 😄😄

Son düzenleme:
X