Bi de çingene 2 faldan sonra hep aynı şeyleri söylüyor. Önceki fallarla paralel gidiyor. O yüzden sağlıklısı ona 1 kez gidip öğreneceğini öğrenip bırakmak bence :)Kendinize dikkat edin lütfen ve faldaki duygulari birbirine karistirmayin :)
Binnazda genel anlamda su an popüler ve tek iyi denilebilecek kisi Serkan Batu Kilic.Geri kalanlar sacma rakamlar gereksiz pahaliliklar. Batu‘nun dediklerini yaşayan çok arkadaş var, bir o kadar da yaşamayan ama bence mutlaka deneyin tatlı birisi.
Falsepeti Asude, Alex ve Yağız Okur fiyatları uygun ama tamamen muamma. Biraz baktıran arkadaşlardan fikir almalısın.
Tellwe’de tek gerçek diyebileceğim kişi var o da yeşilçingene. Bana ne dediyse aşk hayatımla ilgili hep dediği oldu ve süreç öyle gitti. Ama ben bile tercih etmiyorum çok sık çünkü çok net konuşur yumuşatmaz :)
onumuzdeki vadelere bakicaz :)Epeydir fal orucundayim
Coook fazla kişiye baktirmistim, özelden konuştuklarımız da var burda.
Çikan fal:yok :)
1 kere de gidemiyoruz ki adam kabul etmiyorrrBi de çingene 2 faldan sonra hep aynı şeyleri söylüyor. Önceki fallarla paralel gidiyor. O yüzden sağlıklısı ona 1 kez gidip öğreneceğini öğrenip bırakmak bence :)
Bana bilemedi . Söylediği hiç bir şey çıkmadı1 kere de gidemiyoruz ki adam kabul etmiyorrr
Ozan gerçek izmiYeşil çingene erkek mi. Profilinde cadı bir kadın resmi var. Resmi değiştirse iyi olur. Hiç güzel değil.
Sizin bir platonik vardı yanılmıyorsamOzan gerçek izmi
Bana şöyle yazmıştı
ozan bak sen olmaz dedin ama oldu , ben mutluyum * kelamını duymayı bin defa tercih ederim. İnşallah yanılmış olurum eğer seni gerçekten gelip mutlu edebilecek ise canım .
Evet , Ozan bey yanıldın
Çingeneye başka konularıda danıştım. Söylediği olumlu olumsuz hiç birşey çıkmadı. Platonikle ilgili çok olumsuz yön çizdi hiç adım olmaz ; hayatında şu bu harfli aşk olduğu kadın var ... Söylediği gibi olmadı ; hayatında o kadında yok ( belki baktırdığım zaman vardı bilemem ) . Şu an daha ilişki başlamadı ama çok olumlu yönde iletişimiz . Özelden yazıştığım bazı üyeler biliyor . Şu aralar tek Yargıca danışıyorum. O da yönlendiriyor . O da bende olumlu olacağını düşünüyoruzSizin bir platonik vardı yanılmıyorsam
Başladınız mı ilişkiye?
En büyük destekçinimÇingeneye başka konularıda danıştım. Söylediği olumlu olumsuz hiç birşey çıkmadı. Platonikle ilgili çok olumsuz yön çizdi hiç adım olmaz ; hayatında şu bu harfli aşk olduğu kadın var ... Söylediği gibi olmadı ; hayatında o kadında yok ( belki baktırdığım zaman vardı bilemem ) . Şu an daha ilişki başlamadı ama çok olumlu yönde iletişimiz . Özelden yazıştığım bazı üyeler biliyor . Şu aralar tek Yargıca danışıyorum. O da yönlendiriyor . O da bende olumlu olacağını düşünüyoruzŞu an olumsuz bir durum yok
Sizi bekleyeyim o zaman eğer çıkarsa mutlaka yazınBen baktırdım dideme enerjisi çok iyiydi sevdim. Bildiği şeyler de oldu ama bana imkansız olan şey için 16 gün verdi. İsterseniz benim sonucu bekleyin. Ama çok tatlı biri diyeyim :))
Bana da bu tarz bir cümle kurdu :) Ben mutluluğunu istiyorum ne seni ne onu tanımıyorum ama seni görüyorum seni biliyorum inşallah yanılırım diyor ama arkasından pat pat pat ekliyor hahahaÇingeneye başka konularıda danıştım. Söylediği olumlu olumsuz hiç birşey çıkmadı. Platonikle ilgili çok olumsuz yön çizdi hiç adım olmaz ; hayatında şu bu harfli aşk olduğu kadın var ... Söylediği gibi olmadı ; hayatında o kadında yok ( belki baktırdığım zaman vardı bilemem ) . Şu an daha ilişki başlamadı ama çok olumlu yönde iletişimiz . Özelden yazıştığım bazı üyeler biliyor . Şu aralar tek Yargıca danışıyorum. O da yönlendiriyor . O da bende olumlu olacağını düşünüyoruzŞu an olumsuz bir durum yok
Kendisine 5’ten fazla fal baktırdım ve hiçbir söylediği çıkmadı, bilgin olsun.Kızlar falsepetinden %50 indirim kuponu geldi bir yılım dolmuş diye, kimi deniyim sizce? Duygu aurayı merak ediyorum ama anında doldu