Binnaz Abla

Bi de çingene 2 faldan sonra hep aynı şeyleri söylüyor. Önceki fallarla paralel gidiyor. O yüzden sağlıklısı ona 1 kez gidip öğreneceğini öğrenip bırakmak bence :)

Yeşil çingene erkek mi. Profilinde cadı bir kadın resmi var. Resmi değiştirse iyi olur. Hiç güzel değil.

Yeşil çingene erkek mi. Profilinde cadı bir kadın resmi var. Resmi değiştirse iyi olur. Hiç güzel değil.
Ozan gerçek izmi

Bana şöyle yazmıştı

ozan bak sen olmaz dedin ama oldu , ben mutluyum * kelamını duymayı bin defa tercih ederim. İnşallah yanılmış olurum eğer seni gerçekten gelip mutlu edebilecek ise canım .

Evet , Ozan bey yanıldın

Sizin bir platonik vardı yanılmıyorsam
Başladınız mı ilişkiye?

Sizin bir platonik vardı yanılmıyorsam
Başladınız mı ilişkiye?
Çingeneye başka konularıda danıştım. Söylediği olumlu olumsuz hiç birşey çıkmadı. Platonikle ilgili çok olumsuz yön çizdi hiç adım olmaz ; hayatında şu bu harfli aşk olduğu kadın var ... Söylediği gibi olmadı ; hayatında o kadında yok ( belki baktırdığım zaman vardı bilemem ) . Şu an daha ilişki başlamadı ama çok olumlu yönde iletişimiz . Özelden yazıştığım bazı üyeler biliyor . Şu aralar tek Yargıca danışıyorum. O da yönlendiriyor . O da bende olumlu olacağını düşünüyoruz Şu an olumsuz bir durum yok

En büyük destekçinim Sen de benim

Of kızlar aşırı derecede fal baktırmak istiyorum ama falcıların hiçbir dediği çıkmadığı için haliyle paramı boş yere harcamak istemiyorum hiç mi her şeyi bilen falcı olmaz ya bana numarası verilen ünlülere bakan Didem nasıl baktıran var mı saha önce de sormuştum ama cevap alamadım su falı 200 dü ona baktırmayı düşünüyorum da o da o kadar iyi değilse boşa baktırmayayım

Bana da bu tarz bir cümle kurdu :) Ben mutluluğunu istiyorum ne seni ne onu tanımıyorum ama seni görüyorum seni biliyorum inşallah yanılırım diyor ama arkasından pat pat pat ekliyor hahaha Gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor ama evet bazen çok katı konuşuyor fakat dürüst. Ben ne yazık ki enerjisi tutanlardanım sanırım çünkü olumsuz dediklerini yaşıyorum fakat sizin gibi gelip yanılmış demeyi o kadar isterim ki haha :)

Bu arada başlayacak olan ilişkiniz için şimdiden çok çok çok mutluluklar umarım hiç ayrılmazsınız artık siz bize burdan yönlendirme yaparsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…