Binnaz Abla

Bu falcıların hepsi aynı ben de üzüldüm aslında ama hiçbir şey söylememe rağmen güzel şeyleri bildi sadece. Gelecekle ilgili aşırı detaylı olmamakla birlikte güzel olabilecek şeyleri söyledi diyebilirim. Ama işte gefçekten bir türlü ben de istediğim falcıyı bulamadım herkes mi saçmalar paralar boşa gidiyo üzülüyorum

Yaa geçen kahve attım sonra daha ucuz diye katina attım sağolsun hiç öyle yok şu fal yok bu fal yapmıyor özenli bakıyor bakalım dediği konu noalcak ama . Bu arada bende basagım ayyy ayrıca dogumgunumde ağlarken tek kutlayan güzel dileklerde bulunan o oldu

Yaa ne tatlı :))) Enerjisi düşük diyorlar ama ben de çok seviyorum Nil’i. Gerçekten de fal çeşidi ayırt etmiyor. Başak ve 28 yaşındasın, demek aynı dönemlerde doğmuşuz :) Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Ağlama. Sadece İnan. İstediklerin o zaman gerçekleşiyor

Canımsın,iyi ki doğdun sende.. yok ya ağlamıyorum artık asla bi noktaya geldim o noktadan sonra ne olsa boş ,ne ölüme ne dirime moodundayım

Saçmalamadı aslında anda soyledigi bir sey olmadı sadece karakter analiziydi ve gercekten dogruydu karakteri. Bir de bana şanslısın ve kısmetlisin, gelecek guzel gozukuyor demiş o kadar yani bence fal bakış tarzı daha cok astroloji yorumu gibi diyebilirim tam bir fal degildi.

Kızlar merhaba, rica etsem ilişki için Nil'e ne baktırıyordunuz ben uygun bir zamanda tekrar denemeye karar verdim de sizden fikir alayım dedim

Kızlar Binnaz Dolandırıcılar Ekibi, 1- Eylül acar ( telefonla bakar 6 dk anca konuşur ağzından kerpetenle laf alırsınız ve bolca soru sorar birde sanki tarot harf verirmiş gibi kalkar harf söyler ) 2- Mert Göktürk ( bu adamın puanı hep 100 bence binnazın puan sisteminde hata var yada falcı seçiminde bu kişinin faldan anladığı gerçekten yok , kartların anlamlarını düz söyler ve zannedersin psikolog kalkar büyük beylik laflar eder nasihat verir , tam bir dolandırıcı ) 3- Elif Işık ( fal da soru sorarsın saçma sapan konulara değinir sırf dakikaları dolsun diye , birde ağır bir tonla konuşur ki süre dolsun diye tam bir dolandırıcı asla hak etmiyor) 4- Büşra Nur Karadağ ( bu kadının asla fal ile ilgili işi yok soru sor o soruyu evirip çevirip anlatsın tam bir dolandırıcı) 5-ilma sezen ( kredi faiz oranları gibi gün içinde sürekli kredileri ile oynuyor , kendine ait çözemediğim bir özgüveni var gereksiz bir büyüklenme ve söyledikleri de çıkmadı zaten tam bir dolandırıcı) 6-Serap Emindağ ( Asla bir halt bilmiyor falcıyım diye geçinen uyanıklardan anca kredi yesin haksız kazanç sağlıyor )

Bu kişiler maaalesef vasat kişiler sadece param çöp olmuş vakti zamanında ona yanıyorum. Akıllandım ama biraz geç oldu

Eylul Acar ve Mert Gokturk'e baktirmistim gercekten oyle. Mert Gokturk'un puani ve yorumlar benim icin tam bir muammadir hep neden boyle diye cok kafa yordum, hicbir sekilde degmez bir yorumcu bir de o kadar abartili yorumlar yapmislar ki altina. Mutlaka da online oldugunda 1-2 kisi goruyorum onda. Aurica en son baktigimda 3000 krediydi

Arkadaşlar günaydın, buraya yazmayı kendime bir borç biliyorum. 1 seneyi aşkın bir zamandır ben sizleri takip ediyorum sizlerin yorumlarını okuyup sizlerin değerlendirmeleri üzerine bende bir çok fal sitesinde yorumculara yorumlar aldım. Ayrıca belirtmek isterim yurt dışında yaşıyorum. Burda adı geçen hemen her falcı dan yorum almışımdır. Yani sizlerin gibi bende bu fal batağına düştüm.(çıktım mi orası tabi tartışılır). Fal baktirmayi hep sevmişimdir. Aşağı yukarı sizlerle aynı sebeplerden dolayı.. Döktüğüm paraları hiç saymıyorum bile... O paraları toplayıp biriktirseydim kendime estetik operasyon yaptırırdim diye düşünüyorum sonra bir şeyi fark ettim ben bekledikçe baktirdikca olacak sey olmuyor arti kendi enerjim de çok düşüyor... çünkü yeri geldi günde 3 fal baktırdım.. ufak tefek çıkanlarda oldu arada tabi.. verdikleri vadelere sartladim kendimi, hatta o fallara göre hareket etmeye bile başladım komik bir şekilde.. sonra kendi kendime dedim sen ne yapıyorsun.. biraz uzaklaşmayı tercih ettim çünkü insan düşündükçe uyku problemi bile yaşıyor.. belki bende bir çoğunuzdan yaşça daha büyüğüm bu arada yani demem o ki insan her yaşta her statüde bir çıkmaza girebilir.. öyle bir hal aldı ki durum sosyal yaşantım çöktü niye çünkü işten çıkınca eve gidip fal baktirmam lazim lafı daha da uzatmayim uyku problemri de başlayınca geceleri Youtube tan derin uyku meditasyonlari dinlemeye başladım ve bu şekilde Youtube daki videoları izlerken telepati ye ve çekim yasasına merak sardım ve onları okumaya araştırmaya başladım.. ve nerede hata yaptığımı buldum.. bir çoğumuz da orda o hatayı yapıyoruz bir şeye kendimizi şartlayip bekliyoruz.. A falcısı su tarihte bu ola cak dedi diye biz o tarihi bekliyoruz ve beklediğimiz olmuyor... bunları dinleyerek okuyarak zihnimi açtım.. daha sonra telepati ye merak sardım o arada fark ettim ki bende bi rahatlama olmaya istediğim şeyi rahat bırakıyorum.. Sonuç ne derseniz fallara artık para harcamıyorum.. bıraktım mi tabi ki hayır burda hep güvendiğim bir ablam var evde kahve falı bakar sohbet eşliğinde arada bir ona giderim sohbet muhabbet bakar güler eğleniriz arada da hediye kredisi gelirse baktırırim o kadar. Sizlere tavsiyem açın Youtube tan bahsettiğim videolara bakın yorumlarını okuyun size hangisi hoş geliyorsa onları dinleyin inan ki zamanla sizde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bende tabi bu olaylar esnasında acayip kilo aldım şimdi bilinç altına inerek uykuda kilo verme meditasyonu nu yapıyorum falcılar la ilgili sorularınız olursa yanıtlamaya hazırım hemen hemen hepsini tanimosimdir

Kesinlikle fallar enerjiyi dusuruyor. Ozellikle verdikleri tarihleri beklemek enerjiyi tikiyor cunku beklenti her zaman enerjinin akisini kesen bir seydir. Ben de cok izliyorum cok yardimci olan Youtube kanallari var gercekten ve hepsinin ortak soyledigi, meditasyon ve cekim yasasini uyguladiktan sonra birakin artik o konuyu hic dusunmeyin diyorlar. Yani kisaca meditasyonla veya duayla istedigimiz seye odaklanmamiz, kalpten isteyip dua ve meditasyon bittikten sonra da bir daha dusunmemeiz gerekiyor. Surekli dusunmek ve beklentide halinde olmak ayni tarz enerjiyi cekmeye devam edermis yani surekli beklentide kaliyorsun ve hicbir gelisme yasanmiyor. Bir kere isteyip gercekleseceginden emin olup unutunca o istek gerceklesiyor gercekten. Isin puf noktasi %100 inanmak ve emin oldugun icin nasil olsa olacak diye daha fazla uzerinde kafa yomamak. Bunu yapmak hem cok kolay hem de cok zor aslinda, enerjinin puf noktasini bilip oyle davranmak gerekiyor. Fal baktirmak da aslinda bundan uzaklastiriyor bizi, belki de olumlu olma ihtimali olan bir seye bir falci olumsuz yorum yapiyor ve bizim inancimizi kiriyor, olacagi varsa da olmuyor. Ben de artik cok nadir fal baktiriyorum ve daha rahatim, baktirdigimda da vadelerine hic bakmiyorum aslinda beklentiye de sokmuyorum kendimi. Fali kesin olacak seyler gibi degil ama eglence olarak gormek en guzeli.

Ben indirimde baktırmıştım ama o adam bildiğin soyguncu ve 1 puan verdim , arkadaşımda baktırdı beğenmemiş 1 puan vermiş aynı gün ama hep yüz de yüz , hele Eylül dolandırıcılar kraliçesi valla bu saydıklarıma gitmeyin arkadaşlar aklı olan varsa gitmesin gerçekten yazıktır ya para ödüyoruz yani.

Aynen şimdi benim yaptığım şeyde o ve i an ki çok rahatladım kendimi üzmekten yıpratmaktan kurtuldum.. ve bu videolar ücretsiz oradaki o telepati yöntemleri bence onlar çok daha verimli hem işe yarıyor hemde paramız cebimizde kalıyor önemli olan kalpten isteyip olacağına inanmak..

Bu sizin söylediklerinize benzer Tumay cennet te söylemişti biliyor musunuz, hatta bir dönem çok bunalıma girmiştim ozaman Didem çiloğlunu dinle geçmişi kendini af et , kendine olan kırgınlığını geride bırak demişti bazen çok üzgün olduğumda didem Çiloğlu yerine Tumayı dinliyorum ve bir ağlıyorum sonra rahatlıyorum, bir cümlesinde şöyle demişti insanın ruhu da hastalanabilir sadece organlarımız değil , Ruhunda şifalanmaya ihtiyacı var ama bunu kendin başarabilirsin ben sadece bir kaç dk konuşuyorum sonra biter yorumum ama sen yine aynı düşüncede aynı yerde dönüp durursun bu nedenle meditasyon yapmanı , nefes egzersizi yapmanı öneriyorum demişti. İyiyim çok şükür ama çook zor dönemlerden geçtim Allah biliyor, hakkımı yiyen haksızlık yapan kim varsa ardımda bıraktım çok şükür Ara ara üzülüyoRum ama eskisi kadar değilim Allah’ıma şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…