Binnaz Abla

Kızlar İnstagram falcılarına el attım demiştim size. Bir tanesi ucuz siye baktırdım baktırmaz olaydım kısacık bakmış verdiğim paraya yazık az bile olsa boşa gitti. Ama şimdi yeni bir falcı keşfettim sonra baktıran 5 kişiye tek tek sordum uzun zaman önce baktıranlara sordum dm den. Baya baya övdüler dediklerini yaşamış hepsi sadece biri saha yenş baktırdım çıkarmı bilmiyorum dedi. Bugün baktıracağım bakalım dedikleri kadar güzel mi eğer güzelse zaten ben size ismini vericem. Gerçi yıldızname daha iyiymiş dediler ama çok pahalıydı denemek için. O yüzden kahve baktıracağım.

Böyle yazmak kısmetmiş çıkan fal haberleriyle geldim

Son 3 aydır batırdığım falların iyilerini yazıyorum.

Önce binnazdakilerle başlıyorum;

vadesiyle tutanlar ki temmuz başından beri eylülü bekledim: tümay cennet (tarot) serkan batu kılıç (kahve)

Vade söylemeden tutanlar: Elfin demet (katina), Gilda koç (katina) her ikisinin analizleri yol haritaları muhteşemdi.

Bazı bilemeyeceği spesifik noktaları söylemesine rağmen akışı tam bilememiş ama sonucu bilmiş bir yorumcu: Işıl parla(kahve) (baktırmak isteyen varsa hem fikir olsun hem yorumcunun hakkını yemeyeyim diye yazdım)

BYV Yargıç (kahve) mantıklı yorum yapmıştı ama tam sonuç alamadım ve burdan gaza gelip yıldızname gönderdim. Şimdiye kadar parasını sonuna kadar hak etmiş online yorumculardan biri. Tekrar tekrar danışılabilir bence, yani ben kesin tekrar giderim

Tellwe Elifsucan (kahve) eylül ayı demişti, akışı bazen bilemese de görüşmenin zamanlarını hep tutturuyor bende

Fal sepeti;

mısırlı talia (katina) 3 gün gecikse de vadesiyle tuttu

medyum namaste (tarot) daha önceki yorumunu sevmemiştim çok akıl veriyor gibiydi ama youtubedaki yorumları hoşuma gidince tekrar baktırdım ve bu sefer vadesiyle tutturmuş oldu

simya doğan (kahve) hediye faldı ve detay yazmamıştım. Üstünkörü bi yorum olunca düşük puan vermişim hatta ama okuyunca gördüm ki tutturduğu şeyler baya varmış. Detay vererek tekrar baktırabilirim.

Falalemi ve tutmayanları başka bir postta yazacağım

Hepimizin güzel yorumlanmış fallarının tutması dileğiyle...

Hangi falci insta ismini soyler misin bakayim?

Cnm Çok sevindim senin adına:)

Fal alemde tuttu diyebileceğim bir yorum olmamış
Aynı şekilde deniz sonay(kahve) anlık ve analizde iyiydi,beğenmiştim ama sonucu çok erken söylemiş. Yani aslında tutmadı. Bu anlamda pembeciymiş diyebilirim, ben tekrar baktırmam.

Vera tulyakova’yı gördünüz mü kaçın derim, niye göndermişim onu bile anlamadım 5 senedir binnazda gördüğüm en gereksiz yorumcuydu. Tarotta harf verdi şaka gibi...Bunun üzerine zaten iade aldım. Yaptığı analizler ve öngörüler zaten saçmaydı ucundan tutan bişey yoktu. Şöyle düşünüyorum, bu kadın farklı ismle ya binnazda yada başka bir sitede yine yorumcu çünkü verdiği harfler direkt annemin ismini veriyordu ve haneden dua eden bir kadın dedi. Malum bazı yorumcular katina,yıldızname yada su falı için anne ismi istiyorlar ve biz saflarda yazıyoruz. Kahve göndermiş olsam kesin yerdim iyi baktı diye ama tarotta ne alakaBence hatta siteden uzaklaştırılmalı bu kadın!!!

Himmetnur (kahve) rehbere baktırmak için siteye girip niyeyse bu yorumcuya gönderdim. O anda çekti.Falı çok uzun zamanda yorumladı. Tam da falı gönderdikten sonra malum şahıs 2 aydır mesajlaşmamıza rağmen görüşmek için mesaj attı. himmetnurdan gelen yorumda kısa sürede görüşme olacak demişti. Uzun vade için yazdıkları tutar mı bilmem

Falcı istanbul (katina) yarı olumlu yarı olumsuz..olumsuz anlattıkları tutmadı şükür..tekrar baktırmam

Şehrazat (kahve) vade vermese de bu görüşmeyi bilmiş oldu ama uzun uzun vadede sonucunu olumsuza bağladı.İnşallah tutmazYarı olumlu yarı olumsuz

falsepetinde duygu aurayı (katina) severdim ama bu sefer olmadı
asude yıldız (kahve) çok çok uzun bir vade vermişti,onun dışında tuttu sayılabilir ama ben tekrar göndermem
Firuze şanlı (kahve) geri dönüşün vadesi tutmadı,sonucu da baya olumsuza bağladı
Melisa donukuk (kahve) bu sefer tutumadı

Yağız okur (katina) ayrıca yorumlamak istiyorum, analizler çok iyi ama tutmuş yada tutmamış diyemiyorum öyle karışık durumlar

Merhaba cıkan falcı özellikle önerdiğinx hangi falcı

Merhaba cıkan falcı özellikle önerdiğinx hangi falcı

Öncelikle Serkan batu ve yargıç derim vadeler tam tuttu.Bir de tümay cennet
Elfin demet Ve gilda koç akışı çok iyi anlattı ama vade vermediler.
Bi sonrakilerse mısırlı talia ve medyum namaste olur

Öncelikle Serkan batu ve yargıç derim vadeler tam tuttu.Bir de tümay cennet
Elfin demet Ve gilda koç akışı çok iyi anlattı ama vade vermediler.
Bi sonrakilerse mısırlı talia ve medyum namaste olur
Şans eserimi tutuyor ben anlamıyorum kii mesela ben de sonuç için elfin demet yargıç olumsuz ama tümay gilda olumlu konuştu işte şimdi bir sonuç alsam sana göre bi grup çıkmıs olacak bir grup çıkmamıs olacak o yüzden ben artık bu fal işlerni hiç anlamıyom neye göre çıkıyor yaaaaa

Kızlar merhaba bu sefer Yeşilçingeneden patlayan fal haberimle geldim :) kariyer anlamında olumlu gördüğü olacak dediği bir konu ile alakalı sonuç tamamen olumsuz oldu. Fakat hakkını yiyemem aşk hayatı için yaptığı yorumlar birebir öyle dediği gibi ilerliyor.

Hangi falci insta ismini soyler misin bakayim?
Kahin.ra ya kahve falı baktırdım upuzun bakmış hiç bilgi vermedim çoğu şeyi bilmiş güzel bakıyor ben beğendim bakalım çıkar gibi duruyo ama öyle spesifik bir sorularımı falan cevaplamadı onu yıldıznamede yapıyor kahve de sadece gördüklerini söyledi beğendim ama yine burada bahseden vir arkadaşımız gibi cinli bir falcı değil tabi

Kahve baktirir denerim belki. Ucretleri ne peki yildizname ve kahvede?

Günaydın kızlar

Dün biraz canım sıkkındı o an mısırlı talia girdi aniden attım nedense ama gerçekten tam bir kredi yiyici . Yani zaten telefonda bakıyorsun neden boş muhabbet yapıyorsun neyse aradı sorumu sağolsun telefonda okudu tam 2 dk bu sürdü ve diyor ki daha fazla kredi yükle hızlı konusmak zorunda kalıyorum ve her seye bakamıyorum neyse uzatmayacağım bu kadarı yeter. Boş boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…