- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Bana ilk falı böyleydi hatta soru kısmına bu kadar paracı olmasanız keşke demiştim.bende vadeyi 3 gün erken söylemiş.İlk falımdan sonra şaşırmıştım,bazı arkadaşlar çok memnundu benimki niye böyle fos diye ama 2.de tuttuGünaydın kızlar
Dün biraz canım sıkkındı o an mısırlı talia girdi aniden attım nedense ama gerçekten tam bir kredi yiyici . Yani zaten telefonda bakıyorsun neden boş muhabbet yapıyorsun neyse aradı sorumu sağolsun telefonda okudu tam 2 dk bu sürdü ve diyor ki daha fazla kredi yükle hızlı konusmak zorunda kalıyorum ve her seye bakamıyorumneyse uzatmayacağım bu kadarı yeter. Boş boş..
Evet yaa hem öyle ahım şahım değildi begenmedim hem de ben niye fazla kredi yüklüyorum dini imanı para olmuş ablanın bari bu kadar belli etmeMısırlı talia çok paracı, baktırmayın. Bana da söylediklerinin hiç biri çıkmadı. Yanında kadın yok dedi. Meğerse varmış. Ben var diyorum, o yok diyor. Hiç bir şey bilemedi. Kişinin düşüncelerini bile bilemedi.
Yaaaa ben de bu aralar nilciyimMısırlı Talia’ya bir ara ben de çok baktırmak istemiştim ama telefonda baktığı için çekinip vazgeçmiştim. İyi ki de vazgeçmişim. Şu sıralar Nil GüneşciyimNe zaman ihtiyacım olsa online, o an online olmasa bile en geç 2 saate online oluyor. Kredisi arada bir fırlasa da, fazla sürmüyor iniyor yine :) Ve hiç boş konuşmuyor. Eskiden hep eğer falcı yüksek ücretliyse ve yorumlar iyiyse o falcı iyidir kafasındaydım. Ama çoğu güzel yorumlar zaten falcıların çizdikleri pembe tablo sonucu insanların mutluluktan yaptığı yorumlar. Ya da kötü yorumları geri iade ediyor da olabilirler (örn. Fal sepeti Özlem Yılmaz). Ben yavaş yavaş soğumaya başladım bu fal işinden. Annemin her ‘paranı yedirme böyle boş işlere geleceği sadece Allah bilir’ dediğinde ‘öyle tabi ama bu falcı çoook iyiymişşş’ demem geldi ve kafamı duvarlara vurmak istiyorum şu an Hahaha
Bi de taliaya öylesine laf olsun diye soru kısmında şey deidm başka baktıgınız yer var mı diye yarın aksam 9 da online olcam yüksek kredi yükle gel seni bekliyorum demişMısırlı Talia’ya bir ara ben de çok baktırmak istemiştim ama telefonda baktığı için çekinip vazgeçmiştim. İyi ki de vazgeçmişim. Şu sıralar Nil GüneşciyimNe zaman ihtiyacım olsa online, o an online olmasa bile en geç 2 saate online oluyor. Kredisi arada bir fırlasa da, fazla sürmüyor iniyor yine :) Ve hiç boş konuşmuyor. Eskiden hep eğer falcı yüksek ücretliyse ve yorumlar iyiyse o falcı iyidir kafasındaydım. Ama çoğu güzel yorumlar zaten falcıların çizdikleri pembe tablo sonucu insanların mutluluktan yaptığı yorumlar. Ya da kötü yorumları geri iade ediyor da olabilirler (örn. Fal sepeti Özlem Yılmaz). Ben yavaş yavaş soğumaya başladım bu fal işinden. Annemin her ‘paranı yedirme böyle boş işlere geleceği sadece Allah bilir’ dediğinde ‘öyle tabi ama bu falcı çoook iyiymişşş’ demem geldi ve kafamı duvarlara vurmak istiyorum şu an Hahaha
Bende çıkmadımelek ateşe baktıran varmı kızlar
ya bana mayıs ayında baktırdığımda siz çok güzel bir tatil yapacaksınız dedi Haziranda başkasıyla ilişkisi başladı adamınYaaaa ben de bu aralar nilciyim ♥♥ gerçekten 2 haftadır bunaldıkca gititm yazık sürekli aynı şeyleri anlatıp durdu. Asıl konuyla ilgili değildi ama dediği bi kaç bi şey anında cıktı cok mutlu olacaksın diyip duruyor gerçi nerde be ablam garibin yüzü güler mi .
Nil bana da çok güzel bir tatil görmüştü ama adam tatile başkasıyla gittiya bana mayıs ayında baktırdığımda siz çok güzel bir tatil yapacaksınız dedi Haziranda başkasıyla ilişkisi başladı adamınorada çok soğudum Nil den. Acaba bir şans daha versem mi
yaa çok üzüldümmelek ateşe baktıran varmı kızlar
Keske ona telde baktirmasaydin, ben hic baktirmadim ama tahmin ettim boyle davranabilecegini. O en guzel Tarot iliski aciliminda biliyor ama sadece sesli bakacak, kayit yapip gonderince anlik durumlari iyi goruyor bende anlik ve yakin gelecekte yanilmamisti.Günaydın kızlar
Dün biraz canım sıkkındı o an mısırlı talia girdi aniden attım nedense ama gerçekten tam bir kredi yiyici . Yani zaten telefonda bakıyorsun neden boş muhabbet yapıyorsun neyse aradı sorumu sağolsun telefonda okudu tam 2 dk bu sürdü ve diyor ki daha fazla kredi yükle hızlı konusmak zorunda kalıyorum ve her seye bakamıyorumneyse uzatmayacağım bu kadarı yeter. Boş boş..
ozelden cok fazlaya bakiyormus, sitede 40ken orada 100'e bakiyordu sesli kayit gonderiyormus simdi 150 falan yapmistir.Şu mısırlı talia sosyal medyadan bakmıyor mu acaba? Irmak kervancı olarak ekli bende. Ama hiç sormadım bakıyor musun diye.
Ben de anda cok iyiydi ve 1-2 hafta sonra soyle olacak dedigi hep oldu ama atiyorum 1 ay sonra su olacak dedi tam tersi oldu uzak vadede cikmiyor soyledikleri.Mısırlı talia çok paracı, baktırmayın. Bana da söylediklerinin hiç biri çıkmadı. Yanında kadın yok dedi. Meğerse varmış. Ben var diyorum, o yok diyor. Hiç bir şey bilemedi. Kişinin düşüncelerini bile bilemedi.
Kız öyle deme, geçen sene bana da demişti çok mutlu olacağın bir döneme gireceksin tarzında şeyler, ben de senin gibi ‘yok yaa nerdeee’ modundaydım, hatta baktığı falı unutup bir daha baktırmamıştım Nil’e. Geçenlerde o geçen yıl baktığı falımı tekrar dinledim, dediği her şeyi yaşamışım. Sadece onun verdiği tarihten 1 ay daha geç. Nil gerçekten çok iyi bir falcı, hissi kuvvetli. En ucuzu iskambil diye bu sene tekrar deneyeyim deyip iskambil baktırdım çok fazla bir beklentim olmadan (nedense iskambil falı kahve veya tarot kadar detaylı olamaz diye düşünürdüm hep). Ama iskambil’de bile 2 tane bahsetmediğim konuyu bildi. Onun en sevdiğim özelliği de detaylı bakıyor, lafı evirip çevirmiyor. Bir başak kadını olarak tam bir detay manyağıyım o yüzden hoşuma gidiyor. Bazı falcılar artık sırf süre dolsun diye herhalde aynı cümleyi 5 defa falan kuruyorlar, bitirmeden kapayasım geliyor hdkfkskYaaaa ben de bu aralar nilciyim ♥♥ gerçekten 2 haftadır bunaldıkca gititm yazık sürekli aynı şeyleri anlatıp durdu. Asıl konuyla ilgili değildi ama dediği bi kaç bi şey anında cıktı cok mutlu olacaksın diyip duruyor gerçi nerde be ablam garibin yüzü güler mi .
Hahahahaha sanki ağaçtan topluyoruz parayı ;/ Ama var galiba gerçekten öyleleri, mesela falevi Jale Açıkgöz’ün yorumlarında bazen denk geliyorum ‘yakalamışken birkaç tane fal attım’ minvalinde şeyler yazanlar. Ben 1 fal için onu bazen çok zor yakalıyorum, millet nasıl 2-3 tane atabiliyor anlamıyorum.Bi de taliaya öylesine laf olsun diye soru kısmında şey deidm başka baktıgınız yer var mı diye yarın aksam 9 da online olcam yüksek kredi yükle gel seni bekliyorum demişhayır daha şimdi baktın neden yarın yine bekliyorsun tamam keriizim ama o kadar değil güzel ablam
Parayi agactan toplasak yine bir emek olurdu, bircok falcinin baktigi faldan daha cok emek harcardik agactan para toplarken bile onu bile hak etmiyor bazi yorumlar.Hahahahaha sanki ağaçtan topluyoruz parayı ;/ Ama var galiba gerçekten öyleleri, mesela falevi Jale Açıkgöz’ün yorumlarında bazen denk geliyorum ‘yakalamışken birkaç tane fal attım’ minvalinde şeyler yazanlar. Ben 1 fal için onu bazen çok zor yakalıyorum, millet nasıl 2-3 tane atabiliyor anlamıyorum.