Kızlar selam eski fallarımı incelerken çıkan ve patlayanları tespit ettim.
Gilda koç, zişan ışık, damla ay, melisa donukuk,senem şah, zülal şen, zeliş can ölümüne patlamış. Bunlar arasında Gilda acayip güzel özene bezene bakmış ama çok güzel de patlamış enerjimiz tutmadı demek. Burda birinde okumuştum senem şah babadan kalacak mirasla alakalı moral bozucu bir şey söylemiş diye aynı yorumu bana da yapmış hatta o zaman neden iade istememişim anlamadım o kadar iğrenç bir üslubu var ki gelmiş bana bu sene ölüm hak ediyorsan ölüm gelecek diye bir yorum yapmış. Hadsiz kadın nasıl sinirlendim şimdi dinlerken. Zülal şen mevcut durumumla alakalı çok olumsuz bir yorum yapmış.
Fulya nas ve duygu aura anda bile çok kötüymüş hiç beğenmemişim.
Zümra lal, hazar erbab,engin gümüş, anette claire, buğra, alex, medyum namaste komple çıkmış. Özellikle namasteye şaşırdım kadına 1.5 sene önce baktırdığım fal aynen dediği şekilde ilerlemiş. Didar evrenin eylül ayında olacak dediği bir olay oldu ayrıca.
Son baktırdıklarım beklemede olanlardan ela ışık, liya costenza, firuze şanlı ve yağız okurun su falını çok beğendim. Yağızın kahvesini pek beğenmedim fakat suda başarılı buldum. Ayşim eren ve sezen yıldızı hiç beğenmedim. Sezen yıldız 5 dakika bakmış adamları birbirine karıştırmış toz pembe bir yorum yapmış. Ayşim eren de 15 dk konuşmuş ama boş konuşmuş, sürekli tekrara düşmüş katinadan anladığını düşünmüyorum.
Liya costenza arkada biri horlamasa efsane yorum yapmış aslında.
Ayrıca yeni gelenlerden merve dizgin ve burçak demeti beğenmedim. Hele o burçak demet 2013ten beri devam eden fal serüvenimde en rezalet fallarımda ilk 3e rahat girer. 10 dk boyunca sadece ama sadece adamın seni unutamadığını görüyorum demiş, iade aldım fiyaskoydu. Merve dizgin sadece kart yorumu yapmış beğenmedim, önemli bir şeyi bilmiş ama başka önemli bir şeyi bilememiş adamın hayatını bilmesem çok ciddi kafaya takacağım birşeydi üstelik.