- 23 Kasım 2019
- 44
- 78
- 41
Şimdi şöyle bir şey oldu bana işimle alakalı birsey demişti ve o olayı ben dün gece yaşadım, ilk baktırdığımda kamerayı açar açmaz benim ne işle meşgul olduğumu söyledi ki ben burdan birisinden almıştım numarayı ve burda ben hiç bir şekilde ne yorum yapmıştım nede kişisel bilgi vermiştim. İlk baktırdığım da söylediği şeyleri yaşadım ama o büyük olay olmadı onunda sebebini bu enerji karışmalarına bağlıyorum.. ilk baktığında baktığı kişiyle aramızda geçen konuşmaları bazı aldığımız kararları hepsini söyledi mesela.. aramızda mezhep farki var ve bunu bana şimdiye kadar söyleyen sadece 2 kişi oldu birisi Elif diğeri burda ki baktırdığım ablam, ki o bana böyle birinin hayatıma gireceğini seneler öncesinde de söylemiştiKesinlikle, aslinda ben bundan sonra ssadece Elif'e 3-4 ayda bir baktirmaya karar vermistim ama dun bir fal krizim tuttu ve gereksiz bir fal yorumu alip enerjimi dusurdum yineYalniz Elif bende pembeciydi aslinda yani olmasi imkansiza yakin gelecek icin soylediklerinin. Sen ne dusunuyorsun gelecekte pembeye baglamasi konusunu? Gerci enerjisi cok iyi ve hic agirlik yapmadi faldan sonra bende,gelecek cikmasa da tekrar baktiririm ona.
Arti olarak şunu da eklemek istiyorum, bakın bizler online site üzerinden falcılara fal atıyoruz, su fali olsun yıldız name olsun baktırdığımız kişilerin doğum tarihini anne adını burcunu veriyoruz hatta ben doğum saatini bile bildiğim için veriyordum bu ayrıntıyı yani farklı mezhep ayrıntısını kimse dile getirmedi ki bence bu çok büyük bir ayrıntı ve bunu bu kadar bilgi içerisinde görmeleri gerekir geleceği geçtim artık.. tabi ki karar sizin ama herkese tek tavsiyem kime baktirirsaniz baktığın ama mısırlı talia ya boşuna para dökmeyinKesinlikle, aslinda ben bundan sonra ssadece Elif'e 3-4 ayda bir baktirmaya karar vermistim ama dun bir fal krizim tuttu ve gereksiz bir fal yorumu alip enerjimi dusurdum yineYalniz Elif bende pembeciydi aslinda yani olmasi imkansiza yakin gelecek icin soylediklerinin. Sen ne dusunuyorsun gelecekte pembeye baglamasi konusunu? Gerci enerjisi cok iyi ve hic agirlik yapmadi faldan sonra bende,gelecek cikmasa da tekrar baktiririm ona.
CanımmCanımsın,iyi ki doğdun sende.. yok ya ağlamıyorum artık asla bi noktaya geldim o noktadan sonra ne olsa boş ,ne ölüme ne dirime moodundayım
Merhaba :) İlişki için önce iskambil, sonra katina ve en son kahve baktırdım. Kahvede aynı anda iş içinde birşeyler sormuştum. Hangi fal çeşidi daha iyi dersen inan hiç fark etmez, hepsinde özenli ve detaylı baktı bende. En ucuzu hangisiyse onu seç.Kızlar merhaba, rica etsem ilişki için Nil'e ne baktırıyordunuz ben uygun bir zamanda tekrar denemeye karar verdim de sizden fikir alayım dedim
Online'da favorim aslinda Elfin Demet ve Misirli Talia'dir. Yalniz Elfin cok pahali 10-15 dakika ses kaydi icin 300 lira, 1 senedir baktirmiyorum. Talia da ses kaydi gonderdiginde guzel biliyor anlik durumlari ancak gelecek uzun vade cikmiyor. Ona hic telefonda baktirmadim, hatta uzun zamandir da baktirmadim yaklasik 3 ay oldu. Anlik merak ettigim bir sey olursa atiyordum ama simdi o da 70 tl olmus, degmez gecrekten cunku bazi uyanikliklarini fark ettim onun, bazi arkadaslar da yazmisti. Bilerek fal sonunda ucu acik birakiyor, soruda da net cevap vermiyor ki tekrar baktir. Bu nedenlerle sogudum ondan ve baktirmiyorum. Elif bende kamerayi actirmamisti ama cok sey bildi hatta falda benim gozlerim doldu cok ozel birkac durumu soyledi ve zaten ogrenmesine imkan olmayan seyler. Kesinlikle Elif'i ben de tek geciyorum su ana kadar baktirdigim en iyi faldi. Yakin vade en erken Ekim sonunda olacak bir seyden bahsetti, onun su donemde olasiligi cok dusuk ve bir isaret de yok henuz ama asil soyledigi sey olumlu, cok cok pembe olmasa da daha cok imkansiz. Eger soyledigim kisiyi biraz tanimissam onun falda soyledigi davranis bicimi pek mumkun degil :) Bakalim, en azindan seneler vermemisti, Subat-Mart'a kadar az cok anlasilir.Arti olarak şunu da eklemek istiyorum, bakın bizler online site üzerinden falcılara fal atıyoruz, su fali olsun yıldız name olsun baktırdığımız kişilerin doğum tarihini anne adını burcunu veriyoruz hatta ben doğum saatini bile bildiğim için veriyordum bu ayrıntıyı yani farklı mezhep ayrıntısını kimse dile getirmedi ki bence bu çok büyük bir ayrıntı ve bunu bu kadar bilgi içerisinde görmeleri gerekir geleceği geçtim artık.. tabi ki karar sizin ama herkese tek tavsiyem kime baktirirsaniz baktığın ama mısırlı talia ya boşuna para dökmeyin
Bende de aynı durumlar yaşandı dediğiniz gibi çok özel durumları bildi. Bence siz bu duruma imkansız olarak bakmayın oldu kabul edin. Hani kendimiz kötüyü cagirmayalim tabi ki bu benim naçizane tavsiyem. Çünkü ben o hatayı yaptım. Dedigim gibi cekim yasasıOnline'da favorim aslinda Elfin Demet ve Misirli Talia'dir. Yalniz Elfin cok pahali 10-15 dakika ses kaydi icin 300 lira, 1 senedir baktirmiyorum. Talia da ses kaydi gonderdiginde guzel biliyor anlik durumlari ancak gelecek uzun vade cikmiyor. Ona hic telefonda baktirmadim, hatta uzun zamandir da baktirmadim yaklasik 3 ay oldu. Anlik merak ettigim bir sey olursa atiyordum ama simdi o da 70 tl olmus, degmez gecrekten cunku bazi uyanikliklarini fark ettim onun, bazi arkadaslar da yazmisti. Bilerek fal sonunda ucu acik birakiyor, soruda da net cevap vermiyor ki tekrar baktir. Bu nedenlerle sogudum ondan ve baktirmiyorum. Elif bende kamerayi actirmamisti ama cok sey bildi hatta falda benim gozlerim doldu cok ozel birkac durumu soyledi ve zaten ogrenmesine imkan olmayan seyler. Kesinlikle Elif'i ben de tek geciyorum su ana kadar baktirdigim en iyi faldi. Yakin vade en erken Ekim sonunda olacak bir seyden bahsetti, onun su donemde olasiligi cok dusuk ve bir isaret de yok henuz ama asil soyledigi sey olumlu, cok cok pembe olmasa da daha cok imkansiz. Eger soyledigim kisiyi biraz tanimissam onun falda soyledigi davranis bicimi pek mumkun degil :) Bakalim, en azindan seneler vermemisti, Subat-Mart'a kadar az cok anlasilir.
Yargic ve himmetnur'a kahve mi attin? Yargic anda iyiymis oyle demislerdi, gelecek yorumu oldu mu onun?BYV Himmetnur'a baktirdim. Anda iyi ama karsi tarafla ilgili soke edici bir sey de soylemedi, bilemedim yani. Gelecekle ilgili de ahim sahim bir sey soylememis zaten . Yargic an konusunda %100 soke edici o sitede ama en iyisi telefonda bakan Elif tabi. Bilemedim 150tlye az geldi, kotu atmasyon tutmasyon da degildi karar sizin.
Sana da elif çıkarsa yaz bana. Merak ediyorumElif hanıma ben 2 kez baktırdım hatta en son bu geçtiğimiz salı günü, hoş bir enerjisi var ve yaklaşık telefonda size 1 saat yakin bakıyor kahve 250 su fali 300 TL geçmişi ve anda mükemmel gelecek için bir şey söylemek erken ama binnazda ki yorumculara bin basar
Valla gecmis ve anda cok iyi oldugu icin ben de asiri merak ediyorum Elif gelecek cikacak mi diye. Ona baktiran herkes unutmasin yazsin lutfen :) Benim Subat'a kadar vadesi daha yakin, mutlaka yazarim.Lizyaa elif bana da güzel şeyler söyledi. Bana yaza tarih verdi. Senin çıkarsa bana yaz.
Tabiki dediğim gibi dün akşam işimle ilgili dediği şeyi dün akşam yaşadım ki Elif hanımın mümkün değildi böyle bir şeyi uydurması, burda ki sistem ve benim işimin yürüyüş tarzı çok farklı.Sana da elif çıkarsa yaz bana. Merak ediyorum
Yargıç bitanedir. Şok eder benimkiler tarihiyle çıktı aldığı para helali hoş olsunYargic ve himmetnur'a kahve mi attin? Yargic anda iyiymis oyle demislerdi, gelecek yorumu oldu mu onun?
Aslında buraya Elif hanımı ilk tanıtan bir arkadaşımız vardı hatta numarayı ben kendisinden aldım, ona verdiği vade yorumlardan anladığım kadarıyla haziran temmuzdu ve arkadaşımız hiç yorum yapmadı sanırım onun beklediği şey oldu ki artık girmiyor buralara inşallah olmuştur diye de tüm kalbimden diliyorum.Valla gecmis ve anda cok iyi oldugu icin ben de asiri merak ediyorum Elif gelecek cikacak mi diye. Ona baktiran herkes unutmasin yazsin lutfen :) Benim Subat'a kadar vadesi daha yakin, mutlaka yazarim.
Merhaba eski şehrazat bir ara dal işine ara vermişti covid19 çıktıktan sonra turuncudan sonra kendine yer açmıştı 1,5 yıl önce şimdi sadece telefonda bakıyor pandemiden dolayı.. Ama gerçek şehrazatın adını kullanan çok özellikle turuncu.. Numarasını veritim belki faydası olur size..kızlar sehrazat eskı sehrazatmı bılenınız varmı.. şimdi gordum onu akıl okuma benden tum gelen fallarda yazmıs. eskı olansa eger cok ıyıydı yıllar once. Baktıran varsa bı yazsın :) yoksa da serkana ne baktırsam bılemedım..
Galiba esas sordugun konularda olumluya bagliyor ben de oyle dusundum. Ilk soyledigi bende Ekim sonuna kadar olmasi gerekiyor ama bir isaret yok olumsuz olacak gibi, sonrasi da 6 ay daha var bakalim umarim guzel soyledigi seylerin hepsi ciksin hepimize.Arkadaşlar merhaba Elif hanıma ben üç kere baktırdım terapi gibi geliyor. Anda ve geçmişte çok çok iyi ağzımı açık bıraktı. Hiç bir Bilgi vermeden herşeyi biliyor. Bana bir kaç olayı çıktı. Sonuçlar hep olumlu konuşuyor bilmiyorum. Uzun vade olduğu için bilemeyeceğim. Ama bana şöyle bir şey demişti ilk falımda ölen biri var aileden kan bağından demişti. Bende 6 ay önce halam ölmüştü onu bildi herhalde onu gördü sandım. Ve fal bastırdıktan bir ay sonra ben diğer halamıdı kaybettim. Ve bu son baktırdığım falda kanbağından ölen biri var diye yine söyledi. Korkmadım değil umarım yeni ölen halamı görmüşsündür dedim. Mimar işi var demişti ev alınacak demişti hiç aklımızda yoktu ve annemler ev aldı. Ama diğer dedikleri çıkar mı bilmiyorum. İnan bana çıkacak dedi. Enerjisi çok iyi çok tatlı biri kanka olduk gibi:))