SizAynen şimdi benim yaptığım şeyde o ve i an ki çok rahatladım kendimi üzmekten yıpratmaktan kurtuldum.. ve bu videolar ücretsiz oradaki o telepati yöntemleri bence onlar çok daha verimli hem işe yarıyor hemde paramız cebimizde kalıyor önemli olan kalpten isteyip olacağına inanmak..
Serkan avına çıktım yine11 gibi
Bugün açar Perşembe ama bazen cuma da giriyor.
Elif kim? Nerede bakıyor numarası var mi fiyatı nedir? Ayy ne kadar sordumNil güneş, mert Göktürk, engin gümüş hiç çıkmadı. Baktırmayın bence. Geçen elife baktırdım telefonda. Buradan almıştım numarasını. 2.kez baktırdım. Vadesi uzun. Baya bir şey söyledi. Valla çıkarsa helal olsun.
Elif benim mesajıma dönmediNil güneş, mert Göktürk, engin gümüş hiç çıkmadı. Baktırmayın bence. Geçen elife baktırdım telefonda. Buradan almıştım numarasını. 2.kez baktırdım. Vadesi uzun. Baya bir şey söyledi. Valla çıkarsa helal olsun.
Ben bir kaç farklı kanali dinliyorum, Mistik yol var bilinç altı ve evrenin sırları diye bir kanal var onların videoları beni daha çok rahatlatıyor ve arada en çok hangi video izlenmiş yorumları nasıl onlara bakıp güzel bulduğumu dinliyorum. Beni o an hangisi çekiyorsa diyeyim ama sıklıkla bu bahsettiğim 2 kanalSiz
Kimi dinliyorsunuz orada meditasyon a yönelik ?
Tamam işte o mistik yol didem çiloğlunun , diğerini bilmiyorum ama onu da denerim teşekkür ederimBen bir kaç farklı kanali dinliyorum, Mistik yol var bilinç altı ve evrenin sırları diye bir kanal var onların videoları beni daha çok rahatlatıyor ve arada en çok hangi video izlenmiş yorumları nasıl onlara bakıp güzel bulduğumu dinliyorum. Beni o an hangisi çekiyorsa diyeyim ama sıklıkla bu bahsettiğim 2 kanal
Elif hanıma ben 2 kez baktırdım hatta en son bu geçtiğimiz salı günü, hoş bir enerjisi var ve yaklaşık telefonda size 1 saat yakin bakıyor kahve 250 su fali 300 TL geçmişi ve anda mükemmel gelecek için bir şey söylemek erken ama binnazda ki yorumculara bin basarElif kim? Nerede bakıyor numarası var mi fiyatı nedir? Ayy ne kadar sordum
Diğer kanalda çekim yasasını nasıl kullanacağımız anlatılıyor mesele ben imgeleme ve olumla ne bilmiyordun daha doğrusu bilinçsizce yaptığım şeymiş ama ordan ne olduğunu öğrenmiştimTamam işte o mistik yol didem çiloğlunun , diğerini bilmiyorum ama onu da denerim teşekkür ederim
Binnaz daNerde ki o hangi sitede ?
Bir daha at. Bebeği var. Geç dönüyorElif benim mesajıma dönmedi
Arkadaşlar günaydın, buraya yazmayı kendime bir borç biliyorum. 1 seneyi aşkın bir zamandır ben sizleri takip ediyorum sizlerin yorumlarını okuyup sizlerin değerlendirmeleri üzerine bende bir çok fal sitesinde yorumculara yorumlar aldım. Ayrıca belirtmek isterim yurt dışında yaşıyorum. Burda adı geçen hemen her falcı dan yorum almışımdır. Yani sizlerin gibi bende bu fal batağına düştüm.(çıktım mi orası tabi tartışılır). Fal baktirmayi hep sevmişimdir. Aşağı yukarı sizlerle aynı sebeplerden dolayı.. Döktüğüm paraları hiç saymıyorum bile... O paraları toplayıp biriktirseydim kendime estetik operasyon yaptırırdim diye düşünüyorumsonra bir şeyi fark ettim ben bekledikçe baktirdikca olacak sey olmuyor arti kendi enerjim de çok düşüyor... çünkü yeri geldi günde 3 fal baktırdım.. ufak tefek çıkanlarda oldu arada tabi.. verdikleri vadelere sartladim kendimi, hatta o fallara göre hareket etmeye bile başladım komik bir şekilde.. sonra kendi kendime dedim sen ne yapıyorsun.. biraz uzaklaşmayı tercih ettim çünkü insan düşündükçe uyku problemi bile yaşıyor.. belki bende bir çoğunuzdan yaşça daha büyüğüm bu arada yani demem o ki insan her yaşta her statüde bir çıkmaza girebilir.. öyle bir hal aldı ki durum sosyal yaşantım çöktü niye çünkü işten çıkınca eve gidip fal baktirmam lazim lafı daha da uzatmayim uyku problemri de başlayınca geceleri Youtube tan derin uyku meditasyonlari dinlemeye başladım ve bu şekilde Youtube daki videoları izlerken telepati ye ve çekim yasasına merak sardım ve onları okumaya araştırmaya başladım.. ve nerede hata yaptığımı buldum.. bir çoğumuz da orda o hatayı yapıyoruz bir şeye kendimizi şartlayip bekliyoruz.. A falcısı su tarihte bu ola cak dedi diye biz o tarihi bekliyoruz ve beklediğimiz olmuyor... bunları dinleyerek okuyarak zihnimi açtım.. daha sonra telepati ye merak sardım o arada fark ettim ki bende bi rahatlama olmaya istediğim şeyi rahat bırakıyorum.. Sonuç ne derseniz fallara artık para harcamıyorum.. bıraktım mi tabi ki hayır burda hep güvendiğim bir ablam var evde kahve falı bakar sohbet eşliğinde arada bir ona giderim sohbet muhabbet bakar güler eğleniriz arada da hediye kredisi gelirse baktırırim o kadar. Sizlere tavsiyem açın Youtube tan bahsettiğim videolara bakın yorumlarını okuyun size hangisi hoş geliyorsa onları dinleyin inan ki zamanla sizde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bende tabi bu olaylar esnasında acayip kilo aldım şimdi bilinç altına inerek uykuda kilo verme meditasyonu nu yapıyorum falcılar la ilgili sorularınız olursa yanıtlamaya hazırım hemen hemen hepsini tanimosimdir
Soyadı ne elif ışık değil inşallahBinnaz da
Elif sana ne zamana vade vermisti, hic oldu mu soyledikleri veya olma ihtimali var mi? Ben anda ve gecmiste cok begendim ama sanki cok pembeye bagliyor sonunda, bana soyledikleri biraz imkansiza yakin. Subat ayina vade verdi bana da veya kis aylari. Bir de Eylul Ekim icin kucuk bir seyden bahsetti ama o da imkansiz gibi o patlayacak sanki.Bir daha at. Bebeği var. Geç dönüyor
Ben Elif Isik'a baktirdim mi onu dusunuyorum. bakayim mutlaka o da patlamistir, Binnaz'da tutan 1-2 falci oldu sadece bana zaten cok bos ve cok pahali bir site.Soyadı ne elif ışık değil inşallah
Kesinlikle, aslinda ben bundan sonra ssadece Elif'e 3-4 ayda bir baktirmaya karar vermistim ama dun bir fal krizim tuttu ve gereksiz bir fal yorumu alip enerjimi dusurdum yineElif hanıma ben 2 kez baktırdım hatta en son bu geçtiğimiz salı günü, hoş bir enerjisi var ve yaklaşık telefonda size 1 saat yakin bakıyor kahve 250 su fali 300 TL geçmişi ve anda mükemmel gelecek için bir şey söylemek erken ama binnazda ki yorumculara bin basar
Soyadı ne ? Bir çok elif var ? Teşekkür ederimBinnaz da
Telefonda bakıyor. Sitede bakmıyorSoyadı ne ? Bir çok elif var ? Teşekkür ederim