Binnaz Abla

Siz
Kimi dinliyorsunuz orada meditasyon a yönelik ?

Elif kim? Nerede bakıyor numarası var mi fiyatı nedir? Ayy ne kadar sordum

Siz
Kimi dinliyorsunuz orada meditasyon a yönelik ?
Ben bir kaç farklı kanali dinliyorum, Mistik yol var bilinç altı ve evrenin sırları diye bir kanal var onların videoları beni daha çok rahatlatıyor ve arada en çok hangi video izlenmiş yorumları nasıl onlara bakıp güzel bulduğumu dinliyorum. Beni o an hangisi çekiyorsa diyeyim ama sıklıkla bu bahsettiğim 2 kanal

Tamam işte o mistik yol didem çiloğlunun , diğerini bilmiyorum ama onu da denerim teşekkür ederim

Elif kim? Nerede bakıyor numarası var mi fiyatı nedir? Ayy ne kadar sordum
Elif hanıma ben 2 kez baktırdım hatta en son bu geçtiğimiz salı günü, hoş bir enerjisi var ve yaklaşık telefonda size 1 saat yakin bakıyor kahve 250 su fali 300 TL geçmişi ve anda mükemmel gelecek için bir şey söylemek erken ama binnazda ki yorumculara bin basar

Tamam işte o mistik yol didem çiloğlunun , diğerini bilmiyorum ama onu da denerim teşekkür ederim
Diğer kanalda çekim yasasını nasıl kullanacağımız anlatılıyor mesele ben imgeleme ve olumla ne bilmiyordun daha doğrusu bilinçsizce yaptığım şeymiş ama ordan ne olduğunu öğrenmiştim simdi o kanaldan kilo verme meditasyonu nu dinliyorum hedefim simdi kilo vermek

Asıl konu kendi aklımızda bir çok şeyi düzeltebilmek. Tamamen kendi düşüncemizle alakalı. Bende çok abarttım öyle böyle değil. Aslında çoğunluk aynı şeyi söylüyor sadece vade ve tarihlerde çok iyi olanlar var. Ben doydum galiba fallara dün kapanış yaptım. İnşallah daim olur durabilirim.

Bir daha at. Bebeği var. Geç dönüyor
Elif sana ne zamana vade vermisti, hic oldu mu soyledikleri veya olma ihtimali var mi? Ben anda ve gecmiste cok begendim ama sanki cok pembeye bagliyor sonunda, bana soyledikleri biraz imkansiza yakin. Subat ayina vade verdi bana da veya kis aylari. Bir de Eylul Ekim icin kucuk bir seyden bahsetti ama o da imkansiz gibi o patlayacak sanki.

Kesinlikle, aslinda ben bundan sonra ssadece Elif'e 3-4 ayda bir baktirmaya karar vermistim ama dun bir fal krizim tuttu ve gereksiz bir fal yorumu alip enerjimi dusurdum yine Yalniz Elif bende pembeciydi aslinda yani olmasi imkansiza yakin gelecek icin soylediklerinin. Sen ne dusunuyorsun gelecekte pembeye baglamasi konusunu? Gerci enerjisi cok iyi ve hic agirlik yapmadi faldan sonra bende,gelecek cikmasa da tekrar baktiririm ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…